Enteneu com es comporta Mastodon a l'hora de mostrar les respostes a tuts fets per altres?
Crec que ho entenc:
- només et mostra les respostes en la línia de temps Inici sempre i quant estiguis seguint tant al usuari que ha fet el tut original com al usuari que li respon.
- si no segueixes a cap dels dos, només veus el tut original en la línia de temps adient, o sigui, en la local si l'usuari que ha fet el tut original és local o en la federada si és un tut remot. En cap cas veus les respostes.

@AnnaCraix federada és la linea de temps on es veuen totes les publicacions de usuaris d'altres servidors seguits per algú de mastodont.cat

@spla Eing? 😄
d' altres servidors?
Esera... que he de revisar els meus conceptes boomers que no tinc massa assimilats ..😂😂 esero que no m' exloti el cap... 🤣😂

@AnnaCraix 😂 Mastodon és una xarxa de servidors federats, des de qualsevol servidor com ara mastodont.cat es pot seguir qualsevol usuari d'altres servidors. Seguir i se seguit.

· · Web · 1 · 0 · 2

Mira, @spla: malgrat ser de generació boomer i una mica massa impacient a vegades, sóc de les que dono tot el suport que puc a la xarxa lliure i procuro ajudar a tot el que sigui col·laboratiu, federat... Sobretot si és de open source. Sóc una militant en aquest aspecte.

En fi. Mil gràcies.

Ja anirem parlant (si tens temps i ganes, clar.)☺️

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.