@ryo Diaspora could be the most used one if they implement ActivityPub. When you install a Diaspora pod you feel alone there @PhenomX6 @fediverse

Nova versió de l'aplicació oficial per , amb el nou color púrpura.

@coloco ho he vist a la tele, jo ni m'havia fixat

El cap de protocol de Pedro Sánchez deu ser del PP, ja van dues vegades que li posa la bandera espanyola al revés.

Aquesta és la primera part de la Class Graph amb el mètode estàtic que verifica si existeix el fitxer PNG del "background".

Mostra el fil

Excel·lent! ja he programat la Class Graph que crearà el panell gràfic amb les dades. Evidentment ara dona error perquè no he creat encara el directori des d'on ha de carregar el fons (background) del panell.

@PassosLlargs a mi m'ha costat anys quedar-me a casa si estava fotut i també em sentia culpable per no anar-hi tot i que estava al llit amb febre alta quan agafava grip de baixa clara.

@PassosLlargs no crec que sigui el sistema sinó que ets responsable.

Tinc programada i operativa una de que em permet obtenir totes les dades que vull de la de per el projecte ca.wikipedia.org.
Ara hauria de crear un altre Class per a generar els gràfics amb la llibreria de Python que es diu , gràfics que representaran les dades obtingudes de la Wikimedia.

@Zorion ja veuren si em cal arribar tant lluny però veig que és possible perquè vaig aprofundint-me més i més

@Zorion tinc operativa una Class que em permet obtenir de la API de Wikimedia les estadístiques que vull del projecte ca.wikipedia.org.

@Zorion sí, els "self" ja els tinc controlats! és genial saber fer classes!

@Zorion al crear una Class estic fent servir els classmethod (fins ara) però també son pràctics els staticmethod quan necessito alguna petita funció que ajudi a alguna classmethod.
Ja he afegit un staticmethod i funciona perfectament.

Quan a Python començo a entendre i crear les meves pròpies Class amb els mètodes que hi necessiti em trobo amb els mètodes estàtics. O sigui, dins d'una Class, pots definir mètodes normals i mètodes estàtics. Els mètodes normals son els que es fan servir habitualment al crear objectes però també es poden fer servir els estàtics que venen a ser funcions programàtiques normals.

spla :senyera: ha impulsat
spla :senyera: ha impulsat

Farem alguna cosa o seguirem deixant-nos trepitjar?
Com pot ser que @gencat @govern @salutcat @Esquerra_ERC @JuntsXCat permetin agressions i discriminacions als pacients i a la llengua?
Per treballar a Catalunya ja no és indispensable saber el Català?
t.co/jERBFfgId3

spla :senyera: ha impulsat

topogràfic de , de , abans de la construcció de l'eixample.

M'agrada, perquè encara es veu Sant Andreu del Palomar, Gràcia, Sarrià... com a nuclis aïllats. També es veu l'estació de Malla (ara tancada, una mica més amunt de l'actual de Pl. Catalunya, línia de Martorell), el Clot, la de França i l'antiga estació de Mataró al costat, i la de Sants.

Sobre aquesta base, Cerdà va projectar l'eixample (més endavant posaré el mapa).

Font: cartotecadigital.icgc.cat/digi

spla :senyera: ha impulsat
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.