Mostra'n més
spla ha impulsat

❓ Poll: Have you ever had to report content in your feed to a fediverse mod?

Followup: how fast was the response time?

Boosts requested; I'm writing an article about the moderation of decentralized networks.

spla ha impulsat
spla ha impulsat

El retraso de una semana en el confinamiento en Estados Unidos costó decenas de miles de vidas según este estudio de la Universidad de Columbia. Què habría pasado en España si el confinamiento hubiera empezado el 6 de Marzo?
nitter.mastodont.cat/XSalaimar

spla ha impulsatArticle aparegut durant la pandemia de grip española de 1918. Fa cent anys patien el mateix que ara.

Uau! ja tinc el codi de @fediverse modificat. Ara té implementat IA, vull dir, aprèn dels servidors que estan actius quin programari son i en quina API responen.
D'aquesta manera la propera vegada que s'executi el codi, ja sabrà de quin peu calça cada servidor i estalviarà molt de temps en l'execució.

spla ha impulsat
spla ha impulsat

En mi camino a la desconexión de Google y hacia la gestión personal del mayor número de servicios. he conseguido:

- servidor propio XMPP
- Servidor synapse-Matrix y crear un par de salas para temas laborales. - Abandonar Facebook y Twitter y cambiarlo por Mastodon y hubzilla. - Cuenta de correo en disroot. - El descubrimiento de OpenShare para compartir archivos.
Pero no todo es bueno. Uso Evernote y no encuentro alternativa que estés a su altura. Probé un poco Turtl - 1/2

I a un altre nova columna guardar quina API té cada servidor, per exemple 'nodeinfo/2.0.json'
D'aquesta manera, agafarà de la llista un servidor, mirarà si en el darrer anàlisi era actiu i si ho era agafarà l'API.
El codi no haurà de fer proves amb diferents API per a veure quina respon. Directament consultarà l'API adient per a cada servidor, estalviant molt de temps.
Sona bé, oi?

Mostra el fil

En el codi he definit un "time out" de 3 segons, El puc baixar a per exemple 2 a veure si triga menys en acabar la feina.
Però sigui com sigui no m'agrada que trigui tant. Estic pensant possibles solucions per aconseguir que sigui molt més ràpid.
La primera idea que tinc és no mirar cada vegada quin programari és cada servidor i consultar l'API relacionada. Estic pensant en guardar en la base de dades en un columna tipus boolean l'estat del servidor. Si està actiu posar aquesta columna a 'True'

Mostra el fil

@fediverse triga unes dues hores en analitzar tots els servidors de la llista. Els mira un per un, consultant la seva API i sí per la raó que sigui el servidor triga en respondre, és als tres segons que el codi passa d'ell i analitza el següent de la llista.
La llista de servidors a analitzar és llarga, ara mateix 139.022 servidors. Dels 139.022 servidors, només 5.051 estan actius, per tant responen en 1 segon (o menys)

5051 x 1 segons = 5051 segons = 84,1 minuts = 1,40 hores (com a màxim)

El fedivers avorrit? interacciona una mica amb altres usuaris i tindràs moltes més respostes que las que podies tenir a tuiter.
I sense mal rotllo.

spla ha impulsat

Es asombroso como los panfletos fascistas defienden a un violento y criminalizan los que únicamente gritaron “sanidad pública”

spla ha impulsat
spla ha impulsat

Gent siusplau... els que us agrada taladrar les parets i tallar fusta amb una motoserra o el que sigui allò... tingueu una mica de compassió pels vostres veïns. Que alguns intentem seguir classes o treballar per videotrucades 😭 no podem continuar així fins a final de curs 😭😭 almenys no cada dia durant mínim 3-4 hores!

spla ha impulsat

@spla i una coreografia estil Esther Williams llançant el mòbil vell a la piscina! 🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️🏊‍♀️

Quin pacte ha trencat el PSOE en menys de dues hores? (per variar)

spla ha impulsat

Y en la imagen adjunta, una ciudadana que clama por la libertad nos intenta explicar con gestos lo alto que tiene su sentimiento democrático.

Aquí diuen que no m’he de preocupar si no instalo l’app de les autoritats sanitàries però tot i així no m’en refio.

Mostra el fil
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.