Mostra'n més
spla ha impulsat
spla ha impulsat

Tinc una bona i una mala noticia. La dolenta es que moriràs aviat de covid. La bona és que tindràs feina fins el dia que moriràs.

Senyors, així és el capitalisme la pasta o la vida.

spla ha impulsat

La justicia espanyola és una anomalia, com la resta del pais

spla ha impulsat
He tornat a Sau i ja son 10 anys d'aquella tarda del dimecres 9 d'abril de 2008. La resta de la història segur que molts ja la coneixeu: després de visitar l'antic poble de Sau (Osona), aleshores emergit entre les aigües arran d'una profunda sequera, vaig decidir començar la singladura d'aquest blog, que segueixo mantenint perquè m'agrada, encara que sóc sóc més activa al Facebook. El Bloc, però, segueix actiu per a tots aquells que, com jo, encara ens hi ve de gust aturar-nos de tant en tant. Clar que Sau segueix essent l'excusa personal per a la celebració d'aniversari que fidelment he anat repetint el 2009, el 2010, el 2011, el 2012, el 2013, el 2014, el 2015, el 2016, 2017 i aquest, com podeu veure. Aquesta vegada, a diferència de fa 10 anys, la pluja ha estat molt generosa. Una primavera que no ha parat d'obsequiar-nos dies rúfols, amb núvols plens d'aigua i no ha estat fins el dia en que he penjat aquesta foto que el sol ha tornat a lluir generosament. Però la premissa segueix sent la mateixa... L'aigua és vida! Els bons desitjos de futur s'amunteguen, tant personals com per a tots plegats. També els projectes professionals que, com ja vaig dir el darrer any, segueixen sent molt engrescadors. Gràcies a tots els que d'una manera o d'una altra m'heu acompanyat i em seguiu acompanyant en aquesta sigladura. Seguim caminant i fotografiant! http://aracelifoto.blogspot.com/2018/04/sau-10-aniversari.html
spla ha impulsat

Spanish Supreme Court reduces sentence to fascists who attacked Catalan government delegation in Madrid... while revoking the open prison permit to former president of Catalan Parliament @ForcadellCarme
nitter.mastodont.cat/KRLS/stat

2020-07-23 16:25:46

Estic veient diversos pobles costaners de la costa brava molt tranquils, amb pocs turistes.
És una cosa bona i per mi podria seguir així sempre 😉

spla ha impulsat

Me da igual que difundas software libre si luego dices que es compatible con no tener una conciencia social...

Lo que te gusta es alimentar tu ego creyendote especial porque usas un SO no mayoritario.

Com volen que ens sentim espanyols (que no ens hi sentim de naixement) si fan tot el possible per evitar que ningú estigui orgullós de ser espanyol.

spla ha impulsat

És a dir, que una vegada signat l'acord amb la UE per rebre aquest rescat encobert ja fiquen a la presó als presos polítics?

Espanya feixista.

spla ha impulsat

Hola @PabloIglesias, @Jaumeasens:
em consta (100%) que vosaltres veieu amb horror aquesta notícia. Ara teniu poder. Utilitzeu fins l'última gota d'aquest poder per combatre això. Està en joc la vida de Forcadell però també el futur polític de tot el país.
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2020-07-23 08:05:12

Carme Forcadell era la presidenta del Parlament. Que estigui a la presó per deixar parlar EN UN PARLAMENT ja demostra que i que ara li revoquin la semi llibertat ho multiplica per dos.
Fàstic és poc.

spla ha impulsat

El que estan fent amb @ForcadellCarme no té nom. Fem- nos conscients del que tenim davant i deixem-nos de regats curts.
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2020-07-23 07:40:37

spla ha impulsat
spla ha impulsat

Ara que estan jutjant la mesa del parlament per permetre alguns debats democràtics em pregunto com ho fan els jutges tan parcials com Marchena per decidir el que escriuen. Segur que tenen cert debat intern:

-Pero no han cometido ningún delito.
-Pero querían romper Españñña.
-Pero si no es delito.
-Pero Españñña.
-Pero sería prevaricar.
-Pero Españñññññña.
-Pero
-Ni pero ni ostias. España joder. Me duele España.

spla ha impulsat
spla ha impulsat
spla ha impulsat

Sembla que l’inversió a SEAT sigui mèrit del rei però no hi té res a veure. Alguns mitjans només volen enganyar al personal blanquejant la monarquia.
lavanguardia.com/economia/2020

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.