Mostra els més nous
spla ha impulsat
spla ha impulsat

Estic a punt d'activar aquest servei nou que m'ofereix . no és un nom que m'agradi massa però 0,99€ al mes per amagar la meva IP publica no és gaire.
A més venen incloses aquestes altres avantatges.

La web de es comporta força malament si la veus des d'el mòbil 😔

spla ha impulsat

Reading some of the discussions about the most recent #Firefox version on #HackerNews, and found this piece:

"What's going on at Mozilla is probably what's going to happen for Linux once Linus is out.

Both these pieces of open source software are way too big to be replicated now by a dude or a bunch of dudes and also way too big to be maintained by people on their free time. They require resources and organization which itself corrupt the original spirit."

Opinions?

news.ycombinator.com/item?id=2

spla ha impulsat

Fa temps que uns quants conpanys i jo estem involucrats en la traducció al català del Telegram. Si trobeu cap errada en la traducció en qualsevol de les plataformes (Android, iOS, Desktop, macOS, Telegram X for Android), aviseu sense compromís i ho corregirem al moment!!

També, si voleu participar en la traducció, podeu suggerir millores o correccions a la plataforma oberta de traducció pròpia del Telegram: translations.telegram.org/ca/

Anem fent!! 💪🏼

spla ha impulsat
spla ha impulsat

Després de llegir l'article (mailchi.mp/octuvre/aixi_va_men) de Albano Dante Fachín on demostra que "Els tres màxims responsables del diari Ara han decidit no publicar un article i per justificar la seva decisió han mentit i s'han inventat un suposat atac contra la immigració castellanoparlant que no existeix." penso que hauria de desactivar el bot @ara.
Hi esteu d'acord?

Caiguda de a nivell mundial? què volen dir?

spla ha impulsat

13 6/6

⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️
⬜️⬜️⬜️⬜️🟨
⬜️🟨⬜️⬜️⬜️
⬜️⬜️🟨⬜️🟨
🟩⬜️⬜️🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Juga-hi!
wordle.gelozp.com

spla ha impulsat

Només per el fotimer de mentides que ha dit Djokovich ja es mereix ser expulsat de Austràlia

Mostra el fil
spla ha impulsat

De totes les formes de repressió, la tortura és segurament de les més difícils d’abordar. D’entrada, per la dificultat de documentar-la. Però, sobretot, per les ferides que deixa, sempre difícils de confrontar i de llarga, molt llarga durada. És per això que la presència al cor de Barcelona de la prefectura de policia de Via Laietana, un dels símbols més emblemàtics de la brutalitat franquista, exigeix una resignificació.

La prefectura de Via Laietana, una ferida oberta bit.ly/3KaHvnJ

spla ha impulsat

Això, que hauria de ser lo més normal del món, malauradament no ho és. Bravo Míchel Sánchez i totes aquelles persones que arriben a un país nou i tenen la mateixa actitud. 👏👏👏

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.