Un petit breu sobre nosaltres i la cooperativa Som Mobilitat a la revista Mediàtic del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.
😉
mediambient-altemporda.org/Doc

Actualment la fotovoltaica ja té una taxa de retorn energètic inferior a un any. 🚀 I pensar que encara hi ha gent que pensa que costa més produir-la que no pas l'electricitat que genera... 🤦‍♂️🤦‍♂️

Creiem que cal compartir els coneixements per a poder impulsar el sector de la per fer la a . Avui hem participat a una sessió a la l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona-UPC.

Estem molt contentes d'haver estat convidades a participar difonent l'ús de la en edificis dins el curs organitzat per l'ICAEN.
💚 🍃

Aquest dijous xerrada sobre Endesa i la ciutat de Girona 💔. Municipalitzem la xarxa elèctrica de distribució.

Mostrem el nostre rebuig a la inhabilitació del president
Joaquim Torra i ple suport a la Tamara Carrasco, Jordi Pesarrodona i als gairebé 3.000 independentistes catalans repressaliats.

Aquest dimecres 23 de setembre es fa una jornada transfronterera amb Catalunya Nord sobre autoconsum fotovoltaic. ☀️🔋🔌

Inscripcions: docs.google.com/forms/d/e/1FAI

Avui "l'Alianza por el Autoconsumo" publica nota de premsa sobre l'agilitat i facilitat dels tràmits administratius per l'autoconsum fotovoltaic.
Alguns exemples catalans són les traves dels ajuntaments d'Altafulla, Castellar del Vallès, Corbera de Llobregat, El Vendrell, El Masnou, La Bisbal del Penedès i Sant Cugat del Vallès.
+ info: nuevomodeloenergetico.org/pgs2

Recentment hem monitoritzat una instal·lació de quatre dipòsits municipals d'aigua potable per tal de millorar-ne l'eficiència i la gestió.

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.