Al proper #Berenatec apropem al veïnat de Sants alternatives a les eines de cibervigilància massiva. I qui millor que surtdelcercle@mastodont.cat per fer-nos-en cinc cèntims! ;)
http://surtdelcercle.cat/

Us esperem el dimecres 3 d'abril, a les 17h #EquipamentsLliures
berenatec-vertical-5-surtdelcer…

3 d'Abril fem una xerrada amb berenar a la Lleialtat Santsenca: Cibervigilància i alternatives lliures vine a compartir aquest espai amb nosaltres!

@FrancescGali penso que el primer del respecte i la netiqueta es el més impprtant... Però ho tinc en compte si hi han més que pensen com tu ;)

@kim @colegota

Nissan Leaf pot retornar l'ultima localització coneguda del vehicle perque el cotxe envia cada cert temps la teva localització a un servidor.

Aviat farem xerrades sobre les bondats de la bicicleta en la privacitat...

My Leaf (Remote control and information for your Nissan Leaf) - f-droid.org/app/dk.kjeldsen.ca

@victorhck vaya tela con la esclavitud moderna de estas empresas 2.0, una razón de mayor peso que la privacidad para no usarlas quizas.

Los centros secretos donde #Facebook maneja la censura: "Aquí se permite el fascismo y el acoso machista"

eldiario.es/tecnologia/bunker-

Más de 15.000 revisores subcontratados por Facebook toman 500 decisiones al día y dan forma a los límites de la censura global en la plataforma de contenidos con más impacto del mundo

eldiario.es accede a fuentes y documentos que exponen contradicciones con las normas públicas: "Tenemos orden de borrar el contenido sobre Hitler, pero no el de Franco"

Avui al Mobile Social Congress 2019 restart & install party de 17 a 20, apunta't

Ubuntu per escriptori i lubuntu per ordinadors antics.

limesurvey.setem.org/index.php

El tràfic del mòbil canalitzat pel vpn d'orbot (tor) la veritat es molt més ràpid que el de riseup. Com ho feu vosaltres?

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.