Show more

✨El programari lliure dóna el dret a tothom a utilitzar, estudiar, compartir i millorar el programari. Aquest dret ajuda a donar suport a altres llibertats fonamentals com la llibertat d'expressió, premsa o privacitat✨

@fsfe

Premi OTB: cotxe de combustió ocupant DUES PLACES de cotxe elèctric!

«, el nou projecte de @Framasoft» que us farà trempar (com diria el ): una nova eina digital, lliure, que ens ajudarà a evitar la tirania de les xarxes privatives i serà útil als moviments socials.

wp.me/p1dYEv-1o5

Sóc molt fan de la gent que parla amb algú altre i de cop i volta et mira i et parla seguint amb la conversa, com si sabéssis de què merdes parla

He de reconèixer que té molt mèrit això que fan de parlar cada cop pitjor; segur que no és fàcil

M'he emocionat massa d'hora en sentir 'Sant Esteve' a la telatrès. El carallot del TN acaba de dir 'San Esteve'

He posat el discurs del Rei al revés i s’escolta a Rivera desitjant-vos a tots “Una Blanca Navidad”

No n'he fet cap estudi científic però tinc la terrible sospita que la gent que es queda palplantada a l'esquerra de les cintes i escales mecàniques sense deixar passar, són els que després van a tota hòstia conduint. "Sóc inútil i el temps que perdo per no caminar l'he de recuperar a la carretera"

Nens i nenes, uns clònics de Pink Floyd que ho foten de collons youtu.be/Xd9JzHfrYjM

La gent que crida als restaurants, per què no es queden a casa seva? O a un altre planeta. O encara millor, una altra galàxia

Se ven unas imágenes de las manifestaciones en Barcelona de unos mastodontes encapuchados volcando un contenedor y los manifestantes abucheandolos y echándolos de la manifestación.

Que pena que nadie les haya quitado las capuchas para dejar al descubierto el pinganillo por el que reciben órdenes policiales de sus superiores.

#SecretaIdiotaTeCreesQueNoSeNota

Hombre blanco regalar nombre nuevo aeropuerto. Hombre blanco bueno

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.