@spla En qüestió de dies com ha canviat la instància, mare meva! Encara ho estic paint i no se si m'agrada mes així o com era abans.

@giorgiograppa @spla @trempantempaito No, mes aviat ho dic perquè la quantitat i varietat d'informació es quatre o cinc vegades mes gran que fa una setmana enrere. A més quan faig servir la aplicació web amb tres columnes que veus que van canviant totes a la vegada, doncs mareja una mica, la veritat.

@FelixMiroLevy @giorgiograppa @spla El paio que ha traduït " X ha retootejat el teu ESTAT " ho ha fet malament. " State " de l'anglès es discurs, o cas, o apel·lació, no missatge. El correcte seria " dita " o toot, en compte de missatge si es vol diferenciar.

@spla @FelixMiroLevy @giorgiograppa Però un parell de collons i molta estima a la llengua ... Això sí ... Algú ho havia de dir !

@trempantempaito @spla @giorgiograppa

Quan vaig entrar a la instància em vaig posar ruc en què, ja que érem un tros de terra catalana (metafòricament parlant), doncs que havia de escriure tothom en català, reconec que em vaig passar una mica. No vegis com es va posar el personal, se'm van tirar a sobre; no vinguis amb imposicions deien uns; doncs si aquí m'han de dir com he de parlar plego deien altres. Vaig haver de claudicar però al final tots em van fer cas.

@FelixMiroLevy
Doncs, ves per on, un amic meu va deixar d'entrar per aquí per algun comentari d'aquest estil (de "puresa lingüística"). Ignore si va ser un comentari teu o d'algú altre. A veure si el puc convèncer perquè torne...
@trempantempaito @spla

@giorgiograppa @trempantempaito @spla

Quan jo em vaig posar amb el tema, hi había díes que era difícil veure quelcom en català per que la majoría de missatges estaben escrits en castellà i fets per gent que sabía lleguir i escriure perfectament el català. Per això un dia s'em van creuar els cables i vaig deixar anar la meva parrafada.

@FelixMiroLevy
Veig que, en general, la gent d'aquesta instància s'expressa en català. Però hi ha mil milions de motius pels quals algú pot decidir expressar-se en altres llengües, puntualment o de seguit, i això també és llibertat d'expressió.
Forse qualche giorno sono io a scrivere in italiano, perché mi piace oppure perché mi seguono utenti italiani... I no crec que fos cap problema, oi? 😉😉😉
@trempantempaito @spla

@giorgiograppa @trempantempaito @spla

No es tracta de la llibertat o no. Perquè jo mateix no en tinc cap de problema de parlar en altres llengües, el que passava és que per comoditat, doncs més d'un passava de expresarse en català i ho feia em castellà. Però bé, la discussió va servir perquè ara tots fem servir majoritàriament el català per comunicar-nos, excepte en els casos en què convé canviar el xip per adaptar-te al altre tertulià.

@FelixMiroLevy @giorgiograppa @spla Jo l'únic problema que tinc, si més no al Twitter, és que em censuren només hi trec el gland. Ja en porto algunes ... Hi ha algú que me la té jurada i em bloqueja DNS i tot el que faci falta.

Segueix

@giorgiograppa @FelixMiroLevy @spla Sóc polèmic, no ho nego ... Però una cosa és bloquejar, i d'altra, que et bloquegi @Twitterspain directament. és el que hi ha ...

@trempantempaito @giorgiograppa @spla
Doncs home, no sé què dir-te, a cal Twitter hi ha unes normes prou amples perquè hi capigueu tothom, però hi ha un límits i si els traspasses, doncs t'has de atenir la les conseqüències. No vol dir que jo ho aprovi que facin blocatges però és el que hi ha. A més estan els famosos bots que tot el dia estan tafanejant les contes sospitoses per veure si hi ha quelcom que censurar, Si entres a la llista negra. T'estaran tocant la pera constantment per fotesses.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.