Mostra'n més
Ignasi ha impulsat
Ignasi ha impulsat

RT Lluís Gibert @lluisgibert Com que veig que no us han explicat la resolució del TC sobre les cautelars com toca i més aviat han tirat de victimisme us intento fer un petit resum perquè la cosa és molt divertida. (1). nitter.mastodont.cat/lluisgibe

Ignasi ha impulsat

RT David Torrents @torrents_d:
El MATEIX fiscal que acusava @TamaraVila83 de TERRORISME, és el mateix que acusa TRAPERO, que va demanar presó per @jcuixart i @jordialapreso, que titlla de TERRORISTES a @Detingudes23S, el mateix que no vol investigar les relacions d’Es Satty i el CNI. nitter.mastodont.cat/torrents_

Ignasi ha impulsat

S'ha de reconèixer que la (in)competència per ser el pitjor polític de la pandèmia és furiosa. Per això espero amb candeletes que arrenqui aquesta sèrie: blocs.mesvilaweb.cat/rguimera/

Ignasi ha impulsat

ukpol, covid, closed-source, 🤦‍♀️ 

#Excel strikes again:
dailymail.co.uk/news/article-8

"Furious blame game erupts between PHE and testing tsar Dido Harding after 16,000 Covid cases are missed because an 'Excel spreadsheet maxed out and wouldn't update' - meaning thousands of potentially infected contacts slipped through net"

El nou conseller d'Educació és...

"Google és més astut que això, ens ha regalat directament els seus servidors i la seva tecnologia usable i potent: el Drive, el Gmail, el Forms, el Classroom… I tan sols amb l’ús —una qüestió merament formal, innòcua, innocent— s’ha assegurat des de les més tendres edats un mercat potencial d’usuaris/consumidors d’aproximadament 600.000 persones"

nuvol.com/llibres/assaig/i-el-

**Spain’s Toxic Politics, Health Woes Have Got Merkel Worried**

On top of the usual questions that most countries have to tackle -- how to balance the demands of businesses and workers, young people and retirees -- Spain is facing two fundamental questions that the establishment is reluctant to confront: what to do about the monarchy and Catalonia ... Spain is vulnerable.

QUINA REPASSADA AL REINO QUE FAN A CAN BLOOMBERG: bloomberg.com/news/articles/20

Ignasi ha impulsat
Ignasi ha impulsat
Ignasi ha impulsat
Ignasi ha impulsat

RT by @AlbanoDante76: Fa 3 anys milions de persones estàvem a punt per votar. Avui, quan molts volen fer veure que no vam fer el que vam fer, quan ens volen fer creure que tot plegat va ser un "error", hem volgut compartir una reflexió.
PASSA-HO.
youtu.be/U3PpTyOuCv4
nitter.mastodont.cat/OctuvreCA

2020-09-30 17:19:56

Ignasi ha impulsat

RT Elisenda Paluzie @epaluzie:
Això ho heu d'explicar bé @JuntsXCat i @Esquerra_ERC perquè no s'entèn. Si no ho publica el BOE per què publicar-ho al DOGC? I per què no espereu resolució de les cautelars al TC abans d'aprovar el decret de substitució?
nitter.mastodont.cat/epaluzie/

Barcelona World és el Bankia d'Aragonès i Calvet. Declarat il·legal 20 dies després que la Generalitat assumís el risc de l'operació. directa.cat/el-tribunal-superi

Mostra el fil

El PSOE (i especialment la ministra Nadia Calviño) està fent grans favors al PP en el tema de Bankia. No entenc a canvi de què, però deixem aquesta connexió a la RAM perquè aviat lligarem caps.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.