Tot i que considero la política i la llengua coses importants, no em ve de gust parlar-ne ara. Estic saturat. No sé, algú em pot parlar de Linux, per exemple? L'utilitzeu? A casa? A la feina? Sou molt d'utilitzar el terminal o tendiu més a fer servir l'entorn gràfic?

La gent "perd la vida" pel coronavirus. Quina forma més poètica de dir que el punyeter virus mata gent. Dir que es "perd la vida" és 1 eufemisme del que realment passa: et mores. La vida no es perd. No és com les claus del cotxe. Et mores. Tot sencer.

Efectivament, quan 1 és capaç d'adquirir 1 visió global o més elevada dels problemes, sense preocupar-se tant dels detalls, la seva resolució adquireix aquesta similitud amb la resolució d'1 trencaclosques i pot arribar a ser molt gratificant. bbc.com/mundo/noticias-5122150

Revisualitzant Star Trek Next Generation.
No puc estar-me de dir que el capítol 15 de la temporada 15 (google.com/url?q=https://en.m.) és del millor que es pot trobar representatiu alhora sobre el dilema de l'aplicació de la 1a Directiu (1 d'aquells pilars sobre el que es basa tot l'univers d'Star Trek) i de la humanitat de'n Data.

El fútbol m'importa 1 merda, però hem sembla insultant que s'advoqui per eliminar els missatges en català als estadis catalans o on juga el Barça en grans esdeveniments i substituïr-los pel castellà argumentat raons de seguretat.
L'argument de que el castellà (i no el català) és la llengua comuna de tots els culers (fins i tot a Catalunya) m'indigna. diario16.com/hinchas-del-barca

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.