Tornem a inaugurar l'exposició «55 urnes per la llibertat», aquesta vegada a Girona!

Un any després del referèndum, el Comitè de Solidaritat ha portat al cap i casal de Catalunya les dues exposicions «55 urnes per la llibertat» i «155 fotos per la llibertat». Relat i imatges: vis-a-vis.cat/ca/actus/inaugur

Ja s'ha acabat l'exposició «155 fotos per la llibertat» a Perpinyà. La presentem demà al poble d'Alenyà. vis-a-vis.cat/ca/actus/verniss

L'exposició «55 urnes per la llibertat» és oberta fins al 25 de setembre a la Casa de la Catalanitat.

Trobareu el Llibre Groc a la parada de Rafael Dalmau durant la setmana del llibre en català, avinguda de la Catedral, a Barcelona.

3000 personnes ont visité l'exposition « Urnes pour la liberté » cette semaine à Perpignan. Elle est visible jusqu'au 25 septembre a la Maison de la Catalanité, de 9h à 12h et de 12h30 à 17h. Elle restera ouverte en fin de semaine, samedi 15 et dimanche 16.

3000 persones han visitat l'exposició «Urnes per la llibertat» aquesta setmana a Perpinyà. És visible fins al 25 de setembre a la Casa de la Catalanitat, entre les 9 i les 12 i entre les 12.30 i les 17. Serà oberta el proper cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16.

Jeudi prochain, à la Casa de la Generalitat à Perpignan (1, rue de la Fusterie) à 18h30 se tiendra une conférence organisée par le Comité de Solidarité Catalane, sur le thème « La Catalogne, un nouveau modèle démocratique ? ». Interviendront deux auteurs du Livre jaune : le journaliste et activiste David Fernàndez et l'historien Joan Becat. Ne manquez pas ces deux orateurs de qualité !

Dijous vinent, a la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà (1, carrer de la Fusteria) a les 18.30, tindrà lloc una conferència organitzada pel Comitè de Solidaritat, que tindrà per tema: «Catalunya com a nou model democràtic?». Hi intervindran dos autors del llibre groc: el periodista i activista David Fernàndez i l'historiador Joan Becat. No us perdeu oradors de tanta qualitat!

Al festival Vis a vis posem fotos a dins de fotos perquè sem gent fractal i que val molt la pena 😛 (L'Escalibar, carrer Gran de la Real).

Intervencions dels MHP Puigdemont i Torra a l'acte d'inauguració de l'exposició "55 urnes per la llibertat", a la Casa de la Catalanitat a Perpinyà.

Rappelons que le Conseil Départemental s'est positionné « pour le respect des libertés et des droits fondamentaux ».

Recordem que el Consell Departamental dels Pirineus Orientals s'ha posicionat «pel respecte de les llibertats i dels drets fonamentals».

Voici l'affiche de l'exposition « 55 urnes pour la liberté ». Nous remercions le Conseil Départemental, qui a mis à notre disposition la salle de la Maison de la Catalanité (ledepartement66.fr/475-la-mais), un bel endroit tout indiqué pour cette exposition.

Ja tenim cartell per l'exposició «55 urnes per la llibertat». Regraciem el Consell Departamental, que ha posat a la nostra disposició la sala de la Casa de la Catalanitat (ledepartement66.fr/475-la-mais), un espai preciós que anirà molt bé per aquesta exposició.

Nous accueillerons également sur la même période l'exposition « 55 urnes pour la liberté », présentée à Bruxelles, à la Maison de la Catalanité.

Les 155 photos, ayant pour thème l'actualité politique en Catalogne sur la période 2010-2018, seront exposées aux endroits suivants, ouverts chaque après-midi du 1 au 16 septembre :
Brasserie du Castillet
Chamanart
Casal Jaume I
Escalibar
Éditions Trabucaire

Plus d'informations ici : catnord.cat/comite-de-solidari

També durant aquest període, acollirem l'exposició «55 urnes per la llibertat» que va ser presentada a Brussel·les, a la Casa de la Catalanitat.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.