Recepta amb bledes/espinacs
Pernil a tallets, 2 alls, ½ seba, julivert picat i un grapat de panses. Tot sofregit fins a daurar la seba (8-10 min) Afegir mig got d'aigua i dues patates mitjanes a talls grossos. Coure 15 min. a foc alt. Afegir les bledes a talls grossos, un bon grapat perquè una vegada cuites merman molt. Coure-les 15 min. i servir.
Pels que no us agraden les bledes ho podeu canviar per espinacs.
Un plat nutritiu, molt lleuger i fàcil de pair.
Bon profit.
Que diu l'Església Catòlica Apostòlica Pederasta i Romana que no pot beneir les unions homosexuals perquè són pecat... #TurumptumPtssssss
Aplaudiments per octuvre.cat i per l'Albano Dante Fachín
https://octuvre.cat/assenyalar-la-directora-adjunta-de-la-vanguardia/
Viñetas para retratar una democracia plena.
#hasel #LlibertatPabloHasel #humoristaDisponible #borbones
@giorgiograppa Llarena sap anglès?
Entesos. Nova vinyeta via @AixetaInfo@twitter.com
http://ferranmartin-humor.aixeta.cat/ca #andorra
RT @ferranmartin@twitter.com
Supongo que sabréis que el IDIOMA OFICIAL de ANDORRA es el CATALÁN.
Ahí lo dejo.
🐦🔗: https://twitter.com/ferranmartin/status/1356155631472947201
@FelixMiroLevy quan responia a algun atac posava una cara com dient "soc bo, oi?"
Una cara que dona pistes que, com a persona, deixa molt a desitjar.
El meu país és tan petit, que sempre cap dintre del cor, si és que la vida et porta lluny d'aquí