Per fi este cap de setmana he vist `Alcarràs` al cinema. Una representació preciosa de la relació entre les persones i la terra. Quin gust també sentir altres accents. Recomanadísima! Especialment per al no urbanites

youtube.com/watch?v=XacARMle0Z

Xaviju ha impulsat

In today's Sustain Open Source Design Podcast episode, Clara García Viñola of Kaleidos joins us today to talk about a design tool they are working on for everyone to use, not just designers.

@penpot
@kaleidosnet

share.fireside.fm/episode/pas_

Xaviju ha impulsat

RT @penpotapp@twitter.com

LIVE STREAM

"How to develop design in Penpot"

May 24th
12pm NY | 6pm Berlin | 10.30pm New Delhi

On this live stream @MigaraArcher@twitter.com, frontend developer at Penpot, will show you how a developer takes the design from a Penpot file and executes it into code.
eventbrite.es/e/registro-how-t

🐦🔗: twitter.com/penpotapp/status/1

Xaviju ha impulsat

La persona que diu açò té el candadet al Twitter així que respectaré la seua intimitat però em sembla de les afirmacions més interessants que he llegit i volia compartir-la

On compreu tecnologia en internet que no siga en Amazon?

Reportatge als companys de la Escuela Popular de la Prospe, que ja fa cinquanta anys que fan cultura popular i reivindicant altra manera d'organitzar-se a un desconegut barri de Madrid -> todoporhacer.org/escuela-popul

En defensa de les SPA he de dir que no em semblen mal i ja, em sembla mala idea fer una SPA de qualsevol web (i especialment un blog)

Mostra el fil
Xaviju ha impulsat

Kill the Newsletter! kill-the-newsletter.com/ é unha ferramenta que converte as newsletter en feeds Atom.

Xaviju ha impulsat

@spla
/e/ és Android... gairebé el mateix. Si la vulnarabilitat que explota l'intrus és de SO, ets igualment fotut, només t'ho estalvies en cas que la vulnerabilitat explotada fos a SW que tu no tens instalat com pot ser Whatsapp o la suite de Google.
Em sembla que la única distro d'Android que es protegeix a nivell de kernel és
@xaviju

Sabeu si pot atacar també sistemes operatius lliures com podria ser /e/? A la Viquipèdia només parla d'Android e iOS i em sembla massa sorprenent que ningú pense en la vulnerabilitat dels telèfons de les persones amb estes responsabilitats.

Xaviju ha impulsat
Xaviju ha impulsat

Si os interesa, podéis apoyar esta Iniciativa Ciudadana del Consejo de Europa para la implantación de una Renta Básica Europea. Es un boost para mostrar interés, pero si le hacen caso puede merecer bastante la pena. Y es una página oficial.
eci.ec.europa.eu/014/public/#/

Xaviju ha impulsat
Xaviju ha impulsat

Hoy #1deMayo vamos a celebrar el juntos el #DiaDelTrabajador con unos vaciados, de obras de #arte, muy especiales. 🧶🎨
Comencemos con el descanso de ‘La Lechera’ de Johannes Vermeer.
Sigo…

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.