xavilunya ha impulsat
you could straight up call my Basil a saint because it is very Great

@personamayor
Si una afirmació es tan absurda com aquesta, es diu i no passa res: "Deixeu que els franquistes de la Legión quedin tercers a Eurovisió, que es l'únic que poden aspirar"

M'encanta la gent que porta 8 anys en lluita reclamant i denunciant els crim i abusos ucraïnesos al Donbass i ara aplaudeixen que Rússia faci el mateix multiplicat per 10. A mes a mes, no pas nazis sinó molt comunistes ells

@qualcu i al tv3 a la carta n'hi han un fotiment de programes guardats

xavilunya ha impulsat

Nunca pido RT de nada, pero esta vez me gustaría que la gente estuviera advertida de este potencial peligro.

Mostra el fil

@FelixMiroLevy
O sigui, que en cas de dubte, sempre, sempre, sempre, t'has de fotre el termòmetre pel cul
😜

"És l’abc de les revoltes i de l’art de la guerra: primer cal saber identificar l’objectiu comú i els aliats, t’agradin més o menys. I quan guanyis, si guanyes, ja ens discutirem. Però fer-ho a l’inrevés és garantia segura de derrota. "

Adéu, autonomia
elmon.cat/opinio/adeu-autonomi

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Potser si, però si hi ha "modus operandi" te que haver-hi un mòbil. La rivalitat ER-Convergència es coneguda de temps però, tanta història per ser President de la Generalitat autonòmica o per aconseguir, com a màxim, la República Catalana dins d'una suposada República espanyola? I la Forcadell, en Romeva, etc., també estaven al corrent o només eren peces de l'enganyifa?
Hi ha un abans i un desprès a ER i es fa palès a partir del 1O

xavilunya ha impulsat

Aquest comunicat es de MILITANTS de ER que no estan d'acord amb la direcció del partit, en quant a mantenir l'esperit del 1 d'O. Res a veure amb en Junqueras, Tardà, o Rufián. Llegiu, llegiu i veureu la llum beneïts.

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Desprès ja ens barallarem per qui i com governarà la República Catalana, segur. Però si posem davant la economia, l'atur, la sanitat, el feminisme, la educació, la immigració o el que sigui davant de la independència, seguirem pagant els 16 mil M€/any de sempre, sense inversions, sense infraestructures, sense empreses, sense lleis climàtiques, feministes, etc.i a mes amb un Estat radicalment en contra de tot lo catalá, idioma, cultura...

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Si, es evident que les coses han canviat. Jo també era d'ERC i desprès de les CUP i ara defenso Junts per fer polítiques mes d'esquerres que els altres dos.
Tot i això, el respecte es per les circumstàncies que el van dur a on és, no per que hagi pres posteriorment un rumb equivocat coaccionat.
A la independència només podem arribar-hi junts, ja sigui amb 1 partit o amb 10, però es imprescindible posar-la com a objectiu comú prioritari

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Si, potser tens raó.
Però digues-li independentista o "referendumdista", al final la repressió judicial de l'Estat els va engarjolar i exiliar a tots per lo mateix, ells li diuen golpistas, separatistas, rupturistas, anticonstitucionals i similars.
D'una o altre manera son en aquestes condicions per que van obeir el mandat del poble al que representen. Y això mereix un respecte.
Altre cosa es que amb tot el panorama, es facin enrere

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Si ER (i les CUP) prioritzen el que sigui per davant de la independència, a la propera oportunitat, Junts acumularà la majoria del vot indepe que vol autodeterminació, llibertat presos polítics i exiliats, acció internacional del CxR, acció unitària dels grups catalans al Gobierno, mentre els altres quedaran atrapats al bipartidisme del Règim, entre Ayusos, Carrizosas, Abascals i Sanchistes i Barons, i pagant 16mil M€/any per mantenir-los.

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
En conclusió, quan dos no volen arribar a un acord, no s'arriba i la culpa es dels dos, o del tres. I aquí es on ha d'entrar la pressió social indepe (portem un any d'aturada per covid).

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Per altre banda, també ha d'haver-hi quelcom pactat entre ER i PSOE i per extensió, una complicitat amb PSC i Comuns (recordem qui governa a l'Estat) per tal de, no d'aturar a l'ultradreta sinó per reforçar-se als governs respectius i procurar treure bones notes amb el pressupost covid europeu, ¿potser pensant en els pròxims 10-20 anys?

@Roger_Lluriach @FelixMiroLevy @spla
Junqueres és a la presó per ser indepe i el seu canvi de tarannà només el puc entendre des de la coacció i la Síndrome d'Estocolm que probablement l'ha dut a pactar quelcom amb Pedro Sánchez, probablement l'indult.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.