El apadrinat per mostra nou vídeo. La trama, pel que es mostra, és més que clar que beu de .
Que ganes ja de que el finalitzen🤩!

▶️youtube.com/watch?v=IAuunPv4rf

Sabies que va haver un anunci d'imatge real per al remake de ? El fundador d'este humil blog, @Xolutot ha fet una col·laboració en altres webs. Ací us deixem la nostra primera entrada per a @el_tecnologic.
t.co/1BisEDlX6q

Els creadors de pengen un nou vídeo contant algunes coses sobre les mecàniques. Sembla que la cooperació del grup serà important per sobreviure, i que no tot serà acció a dojo.

▶️youtube.com/watch?v=Nq7wWP8bjK

abandona @Steam_powered, i es passa a la plataforma d'EpicGames. El joc estarà en exclusiva un any allà, abans de que torne a Steam. Molt malament, @deepsilver.

👉gamingonlinux.com/articles/the

Si haveu acabat ja , i sou prou curiosos i fans del , vos hareu adonat d'un gran detall per part de : En agraïments han afegit als creadors del primer projecte independent seriós d'un remake de .
Ben fet👏👍!!!


t.co/Nu9dRdFK6O

Recuperem un dels nostres articles de l'any passat amb motiu de l'aniversari de . Hi han possibilitats d'un nou títol de l'exitosa saga? La cosa, a hores d'ara, no ha canviat massa.

👉 xequinpasmeblog.wordpress.com/

fa ja 20 anyots! Sembla que va ser ahir quan esta autèntica obra mestra no ens deixava dormir bé. Un títol que va aportar una nova línia als : el terror psicològic. Paraula, alguns de per aquí teniem que encendre les llums per la nit xb.
おめでとうございます@AkiraYamaoka @adsk4 !

Preparats per a ? A Steam fica que ja li queden només dues horetes per a que es pose a la venda!

Dintre de res podrem viure un somni fet realitat: jugar un amb unes gràfiques, no iguals, MILLORS que les seqüències CG del original. Sublim!

es troba ja disponible per a !!! El joc té una mida de 250 megues, i s'ha de pagar per ell. De totes maneres, no és massa car :).

👉play.google.com/store/apps/det

No sempre se té la oportunitat d'escoltar parlar d'algun tema sobre a una pública :estelada_valenciana2:. Atenció a la @sessiogolfapunt que està tenint lloc ara mateix a . Hui sessió gamer 😊🎮 amb @Matlahvi, .

twitter.com/sessiogolfapunt/st

El creador de la saga anul·la la pel·lícula que volia fer Hollywood. El guió nordamericà pretenia fer desaparèixer l'original localització a Rússia del primer llibre, i del genial , per Washington DC.

La kreinto de la saga nuligas la filmon, kiu volis fari Hollywood. La usona skripto malaperis la originalan lokon en Rusujo de la unua libro kaj la granda , por Vaŝingtono. Bone farita!

📰vg247.com/2018/12/10/metro-203

Esta nit a @Radiomolins faran una a la @Revistecnologic, la primera publicació en sobre , en la qual nosaltres també col·laborem.
twitter.com/r2pradio/status/10

, un de supervivència i terror d'estètica retro, eixirà al mes de març.

Sembla que serà una mena de en 2D, però amb un factor més alt en l'ús dels recursos. Ací compartim l'entrada que vam fer sobre ell.

👉xequinpasmeblog.wordpress.com/

Els usuaris de ja han pogut catar la demo de . Els usuaris de hauran d'esperar a esta vesprada.

Pel que es comenta, sembla que dóna temps suficient a acabar-la.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.