Xe Quin Pasme! ha impulsat

Ja queda menys per a , i comença a aparèixer el marxandatge guai. Com per exemple, este controlador🎮 per a molt xulo.
Una guapada, si et pots permetre el capritxet, clarament.

👉 play-asia.com/powera-enhanced-

Aprofitem que hi han rumors d'un nou per a tornar a compartir aquest tros de col•laboració que varem rebre de @SenyorTuitstar. El primer joc té més molla del que podries pensar.

👉xequinpasmeblog.wordpress.com/

Xe Quin Pasme! ha impulsat

Ahir a la mitjanit va acabar el concurs del que vam obrir al Viccionari, el diccionari i tesaurus germà de la @viquipedia:

🙋 5 participants
🔤 56 paraules noves amb la grafia «l·l»
✏️ 115 accepcions noves
👅 60 etimologies i traduccions noves
👉 ca.wiktionary.org/wiki/Viccion

Una altra vegada més, es senten rumors d'un nou com cada principis d'any des de fa temps. Però esta vegada sembla que ha dit ja que ho té en ment oficialment! No un, sinó dos!

3djuegos.com/noticias-ver/2010

ix en abril, i ja es van mostrant més coses. El nou trailer ens deixa veure amb detall com serà el remake del monstre Nemesis, el qual sembla que portarà més armament.

▶️ youtube.com/watch?v=BBky2uCGqt

Al final ha sigut confirmat per a . Arribarà en format físic, i també haurà edició especial amb pins, un posters, funda de transport per a la targeta del joc, i dos portades alternatives.

youtu.be/xVIz0Vqe-Q8

Qui deia que havien desaparegut els xulos per a i ? La setmana passada va eixir per a totes les plataformes de i pinta molt, molt bé.

youtu.be/C4rhRepufkM

Xe Quin Pasme! ha impulsat

Degut al , a @Steam hi han ofertes molt sucoses. Com per exemple D, un dels millors , i una de les propostes més atrevides que varen eixir per a , i que per 90 centims podeu tindre per a tots els sistemes de .

👉 store.steampowered.com/app/510

Hui deuria haver eixit en Europa , un dels últims grans per a la , el qual és un . Per qüestions tècniques serà ajornat cap a finals de mes.

▶️youtube.com/watch?v=vkhD7j5Zsu

La cosa està que no para! A i , ara se l'uneix , un altre fet a terres valencianes. Al web trobareu nova entrada a on us deixem les informacions i impressions sobre este títol que està creant-se a , i que recorda a .

👉xequinpasmeblog.wordpress.com/

podria arribar a ! Inclouria els dos primers capítols de la saga, i . Tant de bo es confirmen, i poder gaudir de versió portàtil d'aquestes dos aventures amb mecàniques de .

nextn.es/2020/01/metro-redux-s

Per si a algú li interessa, existeix un disc amb versions 🎛🎹 de les melodies de totes les habitacions de guardar partida dels . També es faran unes 200 edicions en format físic vinil !!

twitter.com/TimeSlaveRec/statu

Haurà nou joc de . De subtítol , té plans d'eixir cap a l'estiu de l'any que ve. Ja compta amb espai a @Steam, i sembla que continuarà mantenint la la línia de successor no oficial de .

➡️ store.steampowered.com/app/114

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.