@Aurochs @EvitaObdu ostres, jo ho veig molt diferent... deixem-ho aquí

@Aurochs @EvitaObdu no tots els nacionalismes són iguals, el nacionalisme espanyol va en detriment del català. Nosaltres no neguem el dret a ser a ningú, al contrari.

@Aurochs @EvitaObdu és cert q aquí també ens enganyen en moltes coses. Però no és el mateix despistar la gent amb la sacrosanta unidad de España que la legítima aspiració a la independència pel que molts lluitem i que és totalment democràtic, raonable, desistjable i que no implica ni va contra cap altre poble.

@Aurochs @EvitaObdu oks, però és el kit de la qüestió, no em negaràs pas😅

@Aurochs @EvitaObdu em sembla tot fantàstic però el dret dels pobles a autodeterminar-se on queda? Sembla mentida q encara tinguem aq debats. Volem la independència. No sóc espanyol. Que fem doncs si l'estat espanyol respon amb violència i repressió a una legítima aspiració democràtica?

xevhi ha impulsat
xevhi ha impulsat

@Aurochs @BURBU @EvitaObdu @spla cert, seria millor "A la merda España"...per fatxa i repressora!!

xevhi ha impulsat

@maximclatellot és que l'illa ho peta més que el ballaruga... Per mi perfectament creïble.

xevhi ha impulsat

@JordiVallcarca @spla @giorgiograppa @papapep jo veig diferent crear nosaltres un bot/rèplica d'algú interessant d'altres xarxes que no pas seguir algú que s'ha fet ell mateix un robot per estar present a altres xarxes sense cap mena d'intenció d'interectuar-hi. A aquests no els segueixo, a les rèpliques nostres sí😊😀

@Leviatar 😂💪 🔥
Odín vs. Déu nostre de pacotilla

@Leviatar Això confirma que Déu no existeix. No seria tan cruel de cridar-nos a taula per tal d'infectar-nos.

@spla És molt de la broma. Ell és de la tropa del GAL i les tortures, no? Quina democràcia deu tenir al cap aq home!!!!?🤦‍♂️

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.