La rabia amb que molts "espanyols" no volen la independencia es res mes per que els hi fa massa mal al cos i sobretot al cap.
Son tan ofesos que per rabia e impotencia no poden encara aceptar la realitat. Van trobar feina i qualitat de vida aquí i no pas d'on venien, tan simple.
Però abans que ho facin i aceptin la realitat abans se'n sortiran amb mes i mes millores noves encara.

Xiku ha impulsat

"Villarejo diu que va comprar una casa per a Felipe González amb fons reservats."
M'ho crec, senyors.

Esquirols!! Muahahahahaha Ara a bona hora!!
- Empresaris aragonesos reclamen el corredor central perquè són "lleials a Espanya"
elnacional.cat/ca/politica/emp

No se quina és la noticia, tothom sap prou bé que sempre sempre els piolins fan el ridicul. Sempre esperen ordres i mes ordres perque per si mateixos no saben fer res de res.
elnacional.cat/ca/politica/pol

Xiku ha impulsat
Xiku ha impulsat
Xiku ha impulsat

Sembla evident que els "porque lo digo yo" dels qui viuen amb grans palaus i i gent monopolista amb poder grans negocis i comerços, cada dia tenen menys i menys força. Pobrets.

Mai mai fins avui mai ha sigut tan tan evident allò de que "la justicia es un cachondeo..." i encara pensen no van per ells mateixos. Muahahahahahaaa No Hollywood faria millor, quina producciò novelesca tan a prop i desaprofitada aquí. Muahahahahahahaahaha

Si Rivera volia fer historia l'ha feta bona, però per banda de la historia dolenta i no pas la bona.

El jovent de Mes Pais son el que ara es jubilen amb PP.

Haurien de sortir milers d'acudits amb Arriamdas, ón has anat nena "arrimada"?

Vols tenir una independencia només amb unes eleccions estatals?
Nen anem molt malament, aquesta generació ha de fer molt mes que les anterior, sino deixeu de somiar.
Si vols de veritat cap independencia fes-la d'una vegada amb el teu entorn, logistic, economic, social, moral, legislatiu, educatiu i judicial; després faras el pas independent tot seguit inevitablement.

Torna l'espectable després de les eleccions. A veure...

El que vull i trobo a faltar és un métode ben organizat de votaciones però aillat del control i poder de l'estat.
Cal un métode, un canal i una tecnologia que doni total domini a persones certificades per poder portar una consulta popular de molt baix cost, de máxima seguretat i total certificat.

Amb tot el que diuen tots el dies, amb tots titulars que guanyen per dir tres paraules, amb tota mena d'opinions gratuites a qualsevol mitjà, amb tota publicitat directa e indirecta que fan tots a tota hora, i encara tot sense descans...
amb tot això encara faltava fer uns debats també? encara? això ja és massa mal de cap per tothom, ja n'hi ha prou!! simples!!
I encara parlen de sense ser ni haver fet res! Vergonya!!

"El PSOE/PSC ha proposat tornar a aprovar una llei que penalitzi la convocatòria de referèndums. Sánchez emula així l’ex-president del PP José María Aznar, que va aprovar una llei en aquest sentit, fins que el 2005 José Luis Rodríguez Zapatero va despenalitzar-ho. "

No patiu home, no patiu, es poden fer eleccions de tantes maneres i amb nous mitjans digitals propis que res te a veure amb el govern central, ni tan sols ficar cap mà per bloquejar-ho. Sempre hi han solucions a tota mena problema.

No es per res però la cara de l'entrenador de Martí veient el caos i com reaccionen tots encara sense haver dit res... no te preu.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.