El que ara mateix vull saber o m'agradaria saber es quanta gent de tot el mòn vol tornar (d'inmigrant) a andalusia gracies al nou govern de dretes i les seves polítiques post ultres modernes. Iam qui torna amb molt bona alegria!

Xiku boosted
Xiku boosted

Vols saber la veritat?
Doncs es molt sencill, sòc adicte a les xarxes socials lliures. Res mes. Muahahahahahahahahahaa

Cada vegada que cap rei diu res semblant és perque sap que ben aviat alguna cosa perdrà, o se'n van.
I no ho dic jo sino que tots el seus "reis" anteriors van patir el mateix, conquestes i terres de lluny (i ara de ben aprop) es deslliguen sense remei :
"Felip VI reivindica la bandera espanyola com a símbol del conjunt de la nació"

No se vosaltres però per mi aquestes festes nadalenques han sigut beeen llargues, fer dues vegades com festiu els dimarts i lligar com si fos pont tants díes m'ha fet cansar-me més que mai.

Fa més de quinze anys que no sòc a Catalunya i encara puc escriure millor que molts. Quina generació, collons!!

De vegades trobo cada paraula "catanyol" que gairebé em trenquen els ulls.

Xiku boosted
Xiku boosted
Xiku boosted
Xiku boosted
Xiku boosted

¿Me tendría que dar vergüenza hacer recordar a alguien una frase tan simple como es la más importante de México para alcanzar un estado, una condición y un diálogo mínimo dentro de una sociedad tan rica en su diversidad cultural, historica y moral : «Entre los individuos, como entre las Naciones, el respeto al derecho ajeno es la paz» de Benito Juarez?

¿Es posible que abandonando mi tierra natal me percate que las cosas están tan humillantes, tan mal organizadas y sobre todo casi tal burla sufren desde el exterior que no se lo creen ni entienden que a estas alturas (estoy) se está mejor fuera que dentro? ¿Saben lo que es pararse a pensar en lo mas mínimo o esencial de la vida? ¿Se creen algunos centralistas que siempre con esa condición de "avanzados" pero sin base o casi mejor dicho sin recurrir a la violencia "explicita o implicita"? ¿Saben lo que es realmente diferenciar entre lo que es decir y hacer?

Si todavía no entiendes entonces : hazte ver. Especialistas hay muchos para ayudarte en cualquier momento. #pueseso

Que algú avisi a TV3 que no és "ultima cursa", sino "darrera cursa" de Pedrosa.

Idees tothom en té, i maneres de fer nhi ha com colors vulguis trobar, pero per mi una mena de fer res es sempre crear un nucli dur, o sigui un grup de persones, de societat i de persones que comencin tot seguit pero amb un programa molt clar de curt, mitjà i llarg termini.
Vol dir doncs que només poden fer X coses, nomes poder negociar amb X societats i el mes dur és que només poden viure amb X recursos limitats, si surt bé i la gent sap que vol doncs aixo anirà creixent com si res

Tot sembla que tinc altra vegada un compte mastodon que deixa de funcionar. Sempre son pocs els que continuen i fan la bona feina.

Xiku boosted

Vergonyós el que està fent el Departament d'Ensenyament: la Directora General d'Infantil i Primària ha inaugurat una "Aula Microsoft" a una escola pública de Primària.

Si algú d'aquí té twitter, estaria bé que se li digués que on ha quedat el programari lliure a Ensenyament, per què segueixen tenint la Linkat si no la promocionen per a res, etc etc

Estic molt però que molt indignada i enfadada :-(((

twitter.com/marett/status/1047

El barcelonès no m'agrada i el catanyol encara pitjor, prefereixo llegir català sec com l'empordanes.

Xiku boosted

Afegides dues estelades valencianes a proposta de @r3dwa

:estelada_valenciana1:
:estelada_valenciana2:

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.