Xiku ha impulsat

D'aquí a uns anys diran que mentre a eren amb la feina de fer aturar les manifestacions del republicans o independentistes, els de Madrit estaven molt enfeinats i ocupats amb fer negocis mentre la gente no mira, no vigila i sobre tot les allò que diuen de "força armada" no lluten ni investiguen res d'economia. Clar llavors faran omplir mes deutes amb eterns deutes sense cap mena sentit.

Segons Levy, Catalunya i Israel són "aliats naturals". Tot i que hi ha casos d'antisemitisme, apunta que ha tingut tradicionalment un enfoc polític més lligat a la democràcia i contrari a les dictadures. "Els catalans tenen molt més en comú amb els israelians [que els espanyols], no només en termes de valors, sinó també pels reptes que han hagut de superar com a nació"

elnacional.cat/ca/politica/esc

"Del judici al president Torra en trec una conclusió clara: ser a Europa és una qüestió geogràfica, ser europeus és una qüestió cultural."
Gonzalo Boye
Divendres, 22 de novembre de 2019

"El TC declara inconstitucional que l'aranès sigui llengua "d'ús preferent" a la Vall d'Aran"

Muahaahahahahahahah i ara surten mes i mes... és genial!!!

La rabia amb que molts "espanyols" no volen la independencia es res mes per que els hi fa massa mal al cos i sobretot al cap.
Son tan ofesos que per rabia e impotencia no poden encara aceptar la realitat. Van trobar feina i qualitat de vida aquí i no pas d'on venien, tan simple.
Però abans que ho facin i aceptin la realitat abans se'n sortiran amb mes i mes millores noves encara.

Xiku ha impulsat

"Villarejo diu que va comprar una casa per a Felipe González amb fons reservats."
M'ho crec, senyors.

Esquirols!! Muahahahahaha Ara a bona hora!!
- Empresaris aragonesos reclamen el corredor central perquè són "lleials a Espanya"
elnacional.cat/ca/politica/emp

No se quina és la noticia, tothom sap prou bé que sempre sempre els piolins fan el ridicul. Sempre esperen ordres i mes ordres perque per si mateixos no saben fer res de res.
elnacional.cat/ca/politica/pol

Xiku ha impulsat
Xiku ha impulsat
Xiku ha impulsat

Sembla evident que els "porque lo digo yo" dels qui viuen amb grans palaus i i gent monopolista amb poder grans negocis i comerços, cada dia tenen menys i menys força. Pobrets.

Mai mai fins avui mai ha sigut tan tan evident allò de que "la justicia es un cachondeo..." i encara pensen no van per ells mateixos. Muahahahahahaaa No Hollywood faria millor, quina producciò novelesca tan a prop i desaprofitada aquí. Muahahahahahahaahaha

Si Rivera volia fer historia l'ha feta bona, però per banda de la historia dolenta i no pas la bona.

El jovent de Mes Pais son el que ara es jubilen amb PP.

Haurien de sortir milers d'acudits amb Arriamdas, ón has anat nena "arrimada"?

Vols tenir una independencia només amb unes eleccions estatals?
Nen anem molt malament, aquesta generació ha de fer molt mes que les anterior, sino deixeu de somiar.
Si vols de veritat cap independencia fes-la d'una vegada amb el teu entorn, logistic, economic, social, moral, legislatiu, educatiu i judicial; després faras el pas independent tot seguit inevitablement.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.