Idees tothom en té, i maneres de fer nhi ha com colors vulguis trobar, pero per mi una mena de fer res es sempre crear un nucli dur, o sigui un grup de persones, de societat i de persones que comencin tot seguit pero amb un programa molt clar de curt, mitjà i llarg termini.
Vol dir doncs que només poden fer X coses, nomes poder negociar amb X societats i el mes dur és que només poden viure amb X recursos limitats, si surt bé i la gent sap que vol doncs aixo anirà creixent com si res

Tot sembla que tinc altra vegada un compte mastodon que deixa de funcionar. Sempre son pocs els que continuen i fan la bona feina.

Xiku boosted

Vergonyós el que està fent el Departament d'Ensenyament: la Directora General d'Infantil i Primària ha inaugurat una "Aula Microsoft" a una escola pública de Primària.

Si algú d'aquí té twitter, estaria bé que se li digués que on ha quedat el programari lliure a Ensenyament, per què segueixen tenint la Linkat si no la promocionen per a res, etc etc

Estic molt però que molt indignada i enfadada :-(((

twitter.com/marett/status/1047

El barcelonès no m'agrada i el catanyol encara pitjor, prefereixo llegir català sec com l'empordanes.

Xiku boosted

Afegides dues estelades valencianes a proposta de @r3dwa

:estelada_valenciana1:
:estelada_valenciana2:

Això és res, aquí les escoles volen que nens vagin dormir abans les 9 del vespre. Un bogeria total amb le vida i calor que hi ha, i no dic ja els sorolls o vida nocturna que pots trobar amb qualsevol carrer.

Quina vergonya amb Willy Toledo, hi pot ser encara tot pitjor?

Lluny però sense oblidar res. (Des del Carib, amb un dia de pluja)

49 usuaris nous amb nomes un dia? Que collons ha passat aqui ara? ?

M'ha semblat veure que algú va escriure un Muahahahahaa

Pregunta : Putin va rebre avui "al preparao"?
Sembla que no, no? Voldrà dir alguna cosa, muhahahahahaaa.

Vinc de trobar-me amb una situació personal (que básicament és laboral) on he sentit tota la necessitat i sobre tot poder voluntari de treure'm l'aplicació missatgeria instantania whatsapp, tan ridícil i tan insensible per veure el mon amb una perspectiva tan senzilla i sense cap sentit que no podia llegir ni respondre mes per molt bona estona.

Xiku boosted
Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes d'anunciants i recol·lectors de dades.