| Cada setmana podreu escoltar un relat, ficció o exercici literari aparegut a la secció "Malalletra" de l'edició de paper de la 'Directa', locutat per Elena G. Ruiz. Amb il·lustració de Paula R. Zapata ves.cat/esOJ

Via @La_Directa

¿Quieres luchar contra el colapso climático y ecológico durante la ? Únete a la acción el 1 de abril para denunciar la financiación de Google a negacionistas del clima:
Inscríbete en 👉agreenergoogle.com/
Via @esxrebellion amp.theguardian.com/environmen

| Fins a 100.000 famílies obreres -segons l’historiador Nick Rider- van deixar de pagar la mensualitat, tot responent a la crida feta des del Sindicat Únic de la Construcció de la CNT, l’any 1931..
"A través de la memòria, tenim eines.." 👉🏽 ves.cat/esNy

| Entitats del Raval de Barcelona demanen implicació municipal per evitar el desnonament d'un local okupat per col·lectius socials.
️ Un article d'Andreu Tarrés ves.cat/esNc
📽 Un audiovisual de Joan Giralt ves.cat/esNe via @La_Directa

| La crisi provocada pl coronavirus ha fet augmentar la demanda d productes ecològics i d proximitat. s parla ab productores i associacions on s'apleguen, així com ab cooperatives i grups d consum, x entendre les conseqüènciesd'aquesta situació..
ves.cat/esMF

| El Sindicat de Llogateres i Llogaters fa una crida a la vaga de lloguers a partir de l'1 d'abril. Fins ara, més de vuit mil persones hi han contactat per advertir que no podran pagar la mensualitat arran de la crisi del coronavirus.
ves.cat/esEE

Bon dilluns! Comencem la setmana amb més recomanacions de cinema.
| Segona entrega de recomanacions de pel·lícules i sèries amb contingut social i crític per la quarentena de la COVID-19. És el torn del Festival Protesta ves.cat/esLF
Via @La_Directa

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.