estava fent el café i pensava: puto pajillero de merda el sauron que no és més que un puto voyeur que ho veu tot des de la seva puta torre

7 hores i mitja de reunió per migrar la conexió d'una planta ... i no ho hem aconseguit. crec que aixó deu haber trencat un nou record. per part d'at&t s'han conectat dos torns diferents de tècnics i jo he fet una pausa de mitja hora i l'última hora i mitja he estat a 2 altres.

m'he llevat d'hora per posar-me a treballar a les 7h i acabar a les 13:30h. quan portava 20 minuts he vist que tinc una reunió a les 14h d'1 hora i una després a les 15h de 30 minuts.

reunions que podríen ser emails però a la gent li agrada xerrar.

només espero que tots aquells que diueu que us encanta l'estiu i la calor i que cada vegada que baixeu de 15°C diueu que fa molt fred estigueu avui tot el dia al sol.
gaudint-lo.

Piped es un cliente alternativo de Youtube que respeta tu privacidad.

Es la alternativa eficiente a Invidious desarrollada por Kavin, un programador que colaboró (mucho) en mi proyecto de Yotter. Lo podeis probar en:

https://piped.kavin.rocks/

Here's a little thing that may not be obvious to many people....

When you install an open-source app from Google Play or the Apple app store, there is no guarantee that what you install actually matches the public code.

@fdroidorg are doing a great service. They independently build the public source code for apps from scratch, review for common issues, and publish their builds. Thanks to "reproducible builds" it's possible to verify they do not tamper with the code.

f-droid.org/en/docs/Security_M

Microsoft revela que l'estat espanyol ha fet servir un nou programari per espiar ciutadans a Catalunya - vilaweb.cat/noticies/microsoft

content de veure com de nou una empresa aposta per linux i es que l'steam deck de valve funciona amb archlinux

nova cançó d'iron maiden quan em dona el chungo de la segona dosi ... l'he escoltat al llit

youtube.com/watch?v=FhBnW7bZHE

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.