Calvet, malhermano!!
Prou merda a la Ribera! 🚧💩
No passaran! ✊

youtu.be/ok6714AENiU

Muralles humanes de les Terres de l'Ebre. Les muralles més fortes, les que mai cauen. Les iaies Teresa i Trini Forés, germanes i rapitenques.

Zitzània boosted

La Plataforma Ribera Digna convoca una concentració el proper dijous 14 de febrer davant del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a les 8h del matí (a les 6:30h tots aquells que vinguin amb tractors) per demostrar al conseller Damià Calvet que el territori diu NO al macro abocador!

El dimecres 13 de febrer, a les 19h a la Sala de la Renaixença de Benissanet, es durà a terme un acte obert per tothom que es vulgui unir a la causa i ajudar amb l’elaboració de les pancartes.

Zitzània boosted
Zitzània boosted
Zitzània boosted
Per desmantellar les centrals nuclears caldran 14.200 milions d'euros i l'ogopoli només en te 5.300. Endevineu qui pagarà la resta? Aquesta és la rèmora que ens deixaran les nuclears. Una energia barata si NOMÉS es miren les despeses corrents. https://gnusocial.net/url/1819510

Deixem-li clar al conseller de Territori i Sostenibilitat que no volem el macro abocador de residus industrials a la Ribera.
Concentració dijous 14 a Móra d'Ebre.

Prou merda a la Ribera 💩
Entre tots l'aturarem!

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.