1. Accepta les normes
 2. Els teus detalls
 3. Confirma correu electrònic

Algunes regles bàsiques.

Aquestes regles estan establertes i aplicades per els moderadors de mastodont.cat.

 1. No és permès fer publicitat ni spam.
 2. L'ús de "crossposters" está acceptat només si és des de mastodont.cat cap a Twitter.
 3. Aquest servidor bloqueja totes les instàncies del programari birdsitelive
 4. La política de retenció dels fitxers multi mèdia remots és de 30 dies (seràn esborrats automàticament als 30 dies). Els arxius d'usuari seran esborrats als 7 dies.
 5. Està prohibida qualsevol mostra de racisme, xenofòbia o homofòbia contra cap usuari local o remot.
 6. L'ús d'altres llengües diferents del català en la majoria dels tuts publicats, pot provocar un avís i fins i tot suspensió del compte si és repetitiu.
 7. Està prohibida qualsevol mostra de nuesa, excepte quan aquesta tingui una procedència artística reconeguda i estigui degudament referenciada en el contingut del missatge
 8. Està prohibida qualsevol mostra explícita de contingut sexual o pornogràfic, i especialment aquelles que continguin pederàstia o impliquin a menors d'edat, fet que a més serà denunciat a les autoritats pertinents.
 9. No és permeten faltes de respecte contra usuaris locals o remots.
 10. Els serveis addicionals de Blog (Wordpress), Git (Forgejo) i xmpp (Ejabberd), estan dedicats als usuaris actius. Els comptes registrats en aquests serveis addicionals seran esborrats si es detecta una falta d'activitat, a mastodont.cat i en els darrers 30 dies, dels usuaris locals relacionats.