Ha dit que estava estudiant muntar-se una xarxa social sense filtres. Això es el

@Obiols de debò no ho saps? s'en va parlar molt al fedivers fa un temps... bàsicament nazis que van canviar de programari, fent un fork de Mastodon i adaptant-lo a les seves necessitats.
La gran majoria d'admins del fedivers vam bloquejar-los.

@spla Ok. Es cert ja no recordava. Vols dir que l'interessara anar per aquí?

@Obiols ni idea què pensa un personatge sinistre com Trump

@spla Penso que ha fet emprenyar al monstre i li queden dos TN d'estar en llibertat. Segons tinc entès, quan surti de la casa blanca hi ha els fiscal de Nueva York que l'espera amb els braços oberts.

@Obiols crec que ja s'ha activat el "impeachment" o com es digui

@spla Sí però no hi seran a temps i ho saben. Amb l'activació del "impeachment " intenten evitar que es pogui tornar a presentar mai com a candidat, que ja em sembla bé. De totes maneres el fenomen es molt més complicat que desfer-se de Trump i vindran més Trumps.

@Obiols ho tinc clar, si Trump va arribar a president és que hi ha molta gent així com ell a eeuu. No, no s'acaba aquí la cosa

@spla Exacte. A sobre hi han països com o que ajudaran a que tot arribi a bon por. Penso que els com a potencia està esgotada.

@Obiols la Xina és la primera potència mundial des de fa anys ja...

Segueix

@spla De totes maneres Xina te un problema. Encara està amb el tema de copiar i poca cosa més. Així com els Russos son més d'innovar, els xinos copien. Mira amb el tema dels coets, son calcats als dels russos. El portaavions, els avions de combat de 5 generació. Tot es copiat amb lleugeres modificacions. A més Xina te el problema que viu en una bomba que qualsevol dia pot explotar a casa seva.

· · Web · 0 · 0 · 0
Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.