Ha dit que estava estudiant muntar-se una xarxa social sense filtres. Això es el

@Obiols de debò no ho saps? s'en va parlar molt al fedivers fa un temps... bàsicament nazis que van canviar de programari, fent un fork de Mastodon i adaptant-lo a les seves necessitats.
La gran majoria d'admins del fedivers vam bloquejar-los.

@spla Ok. Es cert ja no recordava. Vols dir que l'interessara anar per aquí?

@Obiols ni idea què pensa un personatge sinistre com Trump

@spla Penso que ha fet emprenyar al monstre i li queden dos TN d'estar en llibertat. Segons tinc entès, quan surti de la casa blanca hi ha els fiscal de Nueva York que l'espera amb els braços oberts.

@Obiols crec que ja s'ha activat el "impeachment" o com es digui

@spla Sí però no hi seran a temps i ho saben. Amb l'activació del "impeachment " intenten evitar que es pogui tornar a presentar mai com a candidat, que ja em sembla bé. De totes maneres el fenomen es molt més complicat que desfer-se de Trump i vindran més Trumps.

@Obiols ho tinc clar, si Trump va arribar a president és que hi ha molta gent així com ell a eeuu. No, no s'acaba aquí la cosa

@spla Exacte. A sobre hi han països com o que ajudaran a que tot arribi a bon por. Penso que els com a potencia està esgotada.

@Obiols la Xina és la primera potència mundial des de fa anys ja...

@spla Es cert. Recordo el pique que varen tenir amb els americans sobre els aranzels i solament va caldre un reportatge amb el president de Xina visitant una fabrica de tractament de terres rares per fer-lo callar.

@Obiols les multinacionals van apostar fort per la Xina ja fa uns 10 anys o més, canviant els proveïdors europeus per els xinesos gràcies a la ma d'obra molt barata (sense preocupar-se massa per el baix nivell de qualitat xinesa).
El resultat és l'actual, la Xina està forrada de pasta i és la primera potència mundial que decideix per on va l'economia global.

Segueix

@spla L'altre dia vaig sentir una entrevista amb un economista que havia estat en el Banc d'Espanya, ara no recordo com es diu, i va dir que una de les coses noves que portara el serà tornar a fer la producció a casa per temes d'Stock.

· · Web · 0 · 0 · 0
Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.