Ha dit que estava estudiant muntar-se una xarxa social sense filtres. Això es el

@Obiols de debò no ho saps? s'en va parlar molt al fedivers fa un temps... bàsicament nazis que van canviar de programari, fent un fork de Mastodon i adaptant-lo a les seves necessitats.
La gran majoria d'admins del fedivers vam bloquejar-los.

@spla Ok. Es cert ja no recordava. Vols dir que l'interessara anar per aquí?

@Obiols ni idea què pensa un personatge sinistre com Trump

@spla Penso que ha fet emprenyar al monstre i li queden dos TN d'estar en llibertat. Segons tinc entès, quan surti de la casa blanca hi ha els fiscal de Nueva York que l'espera amb els braços oberts.

@Obiols crec que ja s'ha activat el "impeachment" o com es digui

@spla Sí però no hi seran a temps i ho saben. Amb l'activació del "impeachment " intenten evitar que es pogui tornar a presentar mai com a candidat, que ja em sembla bé. De totes maneres el fenomen es molt més complicat que desfer-se de Trump i vindran més Trumps.

@Obiols ho tinc clar, si Trump va arribar a president és que hi ha molta gent així com ell a eeuu. No, no s'acaba aquí la cosa

@spla Exacte. A sobre hi han països com o que ajudaran a que tot arribi a bon por. Penso que els com a potencia està esgotada.

@Obiols la Xina és la primera potència mundial des de fa anys ja...

@spla Es cert. Recordo el pique que varen tenir amb els americans sobre els aranzels i solament va caldre un reportatge amb el president de Xina visitant una fabrica de tractament de terres rares per fer-lo callar.

@Obiols les multinacionals van apostar fort per la Xina ja fa uns 10 anys o més, canviant els proveïdors europeus per els xinesos gràcies a la ma d'obra molt barata (sense preocupar-se massa per el baix nivell de qualitat xinesa).
El resultat és l'actual, la Xina està forrada de pasta i és la primera potència mundial que decideix per on va l'economia global.

@spla Ahir vaig llegir les conseqüències que va portar la grip del 1918 al mon i va provocar un canvi bestial en la manera de viure i d'actuar en el països.

@spla Sanitat publica. Les dones en el lloc de treball i lloc on tenien que ocupar a la societat. Es va tornar a repensar en sistemes de com viure en les ciutat etc. El tema de la sanitat es va deixar de banda els anys 50 al descobrir vacunes que va fer que no es tornes a invertir en hospitals perquè es tenia la convicció que es tenia tot controlat.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.