Mica en mica vaig migrant a alternatives lliures des dels serveis privatius habituals. Suposo que l'eficàcia quant a la privacitat deu ser limitada si faig servir una tablet samsung amb SO Android i un telèfon Nexus. Ja fa anys que em vaig desfer de Windows, és igualment possible fer el mateix amb tablets i telèfons? Algú que ho hagi fet?
Amb la informació que he trobat no sóc capaç de treure'n conclusions clares.

@akaki01 mira si la tablet i el telefon son compatibles amb LineageOS.

lineageos.org

@spla
Són compatibles. L'havia vist a itsfoss.com/open-source-altern
Però no sé què vol dir que la puc instal.lar com "custom ROM". Una altra pregunta que em faig és la solidesa del projecte a mig termini, o si em serà possible utilitzar el servei VPN que utilitzo ara, un servei fora de línia GPS amb els itineraris en transport públic de Barcelona, Londres o París... En definitiva, coses que utilitzo diàriament. Potser és obvi però jo no ho sé.

@akaki01 mai es pot saber quant de temps durarà cap projecte però sembla que aquest es quedara temps per que té força acceptació.
No sé dir-te si podràs fer servir els mateixos serveis, només vaig instal·lar LineageOS en una tablet vella per passar l'estona i veure quin aspecte tenía.
Pots instal·lar F-Droid per tenir accés a tot un catàleg de apps de programari lliure

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.