RT @aleixclario@twitter.com: Sobre l'operatiu d'ahir a sobre el cas , a alguns mitjans espanyols que no van dubtar dos segons a senyalar falsament al @KRLS@twitter.com com a investigat, els aniria bé llegir això. Així farien més periodisme i menys el ridícul gerio.cat/noticia/301945/puigd

🐦🔗: twitter.com/aleixclario/status

@bgta no entenc la deriva que el periodisme ha agafat... Només es mira la cantitat de gent que pot mirar una notícia per internet sense analitzar-la de consum ràpid i amb paraules que puguin indexar ben d'alt els cercadors.

Al menys tenim dos setmanaris que volen girar la truita: La República i Diari Jornada. Que volen posar de relleu que una informació ampliada i ben tractade no té preu.

Follow

@joderquedificil exacte. República i Diari Jornada: A new Hope.

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.