Gent de CALIU…. jo de debò que flipo…. Una xerrada sobre fer fora Guguel dels coles però amb el guguel analítics tant tranquil·lament plantat a la web https://caliu.cat/blog/2020/06/19/dlp2020/

Quan he rebut per la llista de #Debian la invitació per guguelada (calendari i gmail) per poc la palmo. Ah! I fer un Jitsi amb server d’Amazon doncs tampoc…

Sembla més el dia de l’ #openwashing que el de la llibertat del programari….

#softwarefreedomday #DLP2020 #FuckOffGAFAM

Escolta @giorgiograppa Tu ets profe i ubuntaire, oi? Què en penses de les gafamades dins del propi moviment del programari lliure? Com hem de conscienciar si no donem exemple? La invitació pel dia de la llibertat del programari m’ha desesperat molt….

Mostra el fil
Segueix

@titi @giorgiograppa
entenc que una part important és la manca de recursos, i faig referència directa a que fa anys que això ho organitzat (pràcticament) una sola persona i que no és de perfil tècnic. Amb això no estic dient que no tinguis raó, si no que falten mans.
Si ets la mateixa persona que ha comentat el tema a la llista de @debiancat, ara sabem que hi ha més alternatives al Jitsi del desenvolupador, jo mateix no ho sabia. Segur que a la propera es fa millor. 🙂

@papapep >Segur que a la propera es fa millor. Doncs tant de bo que es pugui fer millor enguany perquè si no som capaces de consensuar canviar un trist enllaç on comunicar-se més lliurement jo ja no sé…

@giorgiograppa

@titi
Estic segur que tot aquest tema pot donar lloc a un llarg debat, aquell dia. Tan de bo, com sembla suggerir entre línies el @papapep , servisca per animar algú més a participar activament (i si pot ser de perfil tècnic, millor) en Caliu.

Un dels problemes és que som quatre gats (en general, dins de tots aquests temes) i molts ja tenim una edat, càrregues familiars i una cosa molt, molt, però que molt desagradable, anomenada treball i, és clar, així és fotut trobar temps.

@giorgiograppa @titi és un dels problemes eterns en aquests temes i a la majoria d'associacions i activitats, la manca de renovació i d'incorporació de gent jove.

@papapep
Company, tu i jo ens hauríem de fer joves: on hi ha que apuntar-se? (La @titi ja ho és, no té aquest problema.)

😊

@giorgiograppa nosaltres ho som de joves, el problema és que ja ho som en múltiples... 😅

@titi

@papapep
Ho som des de fa molt de temps 😂 😂 😂 😂 😂 .
@titi

@giorgiograppa >un llarg debat, aquell dia. Doncs que algú prengui apunts i me’ls passi… M’interessa molt aquest debat…

@papapep

@titi @papapep
A veure si es pot enregistrar. El problema és que, de moment, per enregistrar un Jitsi has de tirar mà del Dropo 🤷🏿‍♂️ .

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.