No puc imaginar com gestiona Trump les seves empreses després de veure la seva actuació estelar, culminada avui, com a president de eeuu.

@papapep en algún lloc vaig llegir que tots els que van votar son així, per això van voler que un dels seus fos com ells.

@spla dir això és anar molt enllà...que alguns, uns quants, ho deuen ser? segur. Tots? ho dubto moltíssim. Com a tot arreu, les raons per votar opcions de dreta dura són tot un espectre, des de ser mala persona, a ser un ignorant profund, passant per totes les tonalitats intermèdies i recombinades. Tant de bo fos tan senzill determinar-ne la raó...😅

Segueix

@spla un país on esmorzen, dinen i sopen amb la puta bandera. Que a cada partit, classe, etc, comencen amb l'himne, el grau de militarització mental de la població...és MOLT complex i molt diferent de la nostra pròpia experiència. No els excuso, constato fets.

· · Web · 1 · 0 · 0

@papapep @spla Encara no he llegit res però no crec que triguin els amics unionistes en trobar paralel•lismes entre l'infame 1-O i els proud boys d'avui.
Si no ho han escrit ja.

@Zorion @spla li troben punta a qualsevol collonada, com bé dius, si no ho han fet, ho faran.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.