Tut fixat

Aprofite per a recordar-vos que si voleu que els assistents de veu, com la Siri, Alexa, OK Google, etc. parlen la nostra llengua, una manera d’aconseguir-ho és participant en el @commonvoicecat de @mozilla

Podeu llegir les frases que l’aplicació va oferint i enregistrar la vostra veu, o podeu validar els talls de veu d’altres usuaris per a comprovar que es corresponen amb el text en pantalla.

Cal molta ajuda i molts esforços, que no decaiga!! 💪🏼💪🏼

Artur ha impulsat

🎉 NOU ÈXIT! Es normalitza l'ús del valencià en els documents de la seu judicial electrònica.

👩‍⚖️ La Conselleria de @GVAjusticia atén la petició de la @PlataformaPV i facilita en valencià documents que fins ara només estaven en castellà.

Més detalls 👉 ja.cat/401fu

2021-06-13 08:00:38

M’agradaria seguir comptes d’humor al fediverse però no sé ni per aon començar a buscar. Els de @ferranmartin i @elmundotoday son genials, però en vull més 😈

Algú me’n pot recomanar cap?

Artur ha impulsat

Per molts anys @viquipedia en català! Com comentat ja fa uns mesos, fem entre tots possible que aquest i altres projectes col·laboratius de creació de contingut lliure, nascuts i per néixer, siguin també possibles en els vint anys vinents!

Em dispose a donar plasma, donat que tinc un bon nivell d’anticossos contra el coronavirus (el vaig patir al gener, amb símptomes lleus). No costa gens, i s’ajuda a molta gent que està ben fotuda. Informeu-vos-en i sigueu solidaris! Molts malalts de Covid-19 se’n beneficien.

Finalment m’ha arribat el llibre “Lucía Jerez”, de l’escriptor, pensador i poeta cubà José Martí, traduït al valencià per José A. López Camarillas i publicat per la fantàstica editorial valenciana L’Encobert. El podeu comprar en la seua botiga digital: valenciaimmaterial.com/product

Si voleu saber qui era José Martí, teniu un article magnífic en la @viquipedia ca.m.wikipedia.org/wiki/Jos%C3

Em recomanarieu perfils de gent interessant que seguir al Fediverse? 🙃

Artur ha impulsat

Bona gent de . M'estic plantejant seriosament un canvi de feina, per a poder ser més a prop de la família. Com a molt lluny, fins a Tarragona/Reus. Si pogués ser dins del meu sector (biblioteques), doncs molt millor. Si no pogués ser, doncs també puc fer feina en gestió documental i de continguts, repositoris digitals, Wordpress, bases de dades, màrqueting, etc. En modalitat teletreball (o parcial) seria fantàstic. Si sabeu d'alguna cosa? Gràcies!!!

Artur ha impulsat

Si us agrada (a mi m'encanta!) aquí teniu el codi de

gitlab.com/spla/nitter2toot

Si teniu alguna idea de com modificar el codi per a que obtingui també el context serà molt benvinguda!

Mostra el fil
Artur ha impulsat

The Tor Project is a 501(c)(3) nonprofit. Every contribution, no matter the size, helps Tor remain strong.
donate.torproject.org/

Artur ha impulsat

hi som a les ones elèctriques de la teua connexió d'internet.
Hui és el , i nosaltres també hem aportat a eixe format que, a pesar del temps, aguanta 🎙 📻 🎛.

Ací podeu escoltar tots els podcast de :
xequinpasmeblog.wordpress.com/

Artur ha impulsat

Me acaban de regalar un lote de libros de informática (SQLserver, UNIX, Delphi, Pascal,...). Si te intesesa alguno, estás en Mallorca y los vienes a recoger te regalo el que necesites. BOOST plis

Artur ha impulsat

Tomorrow is #DeleteWhatsAppDay! 🚮 Despite WhatsApp’s delay of its privacy policy update, many users have decided to take a stand for #privacy and leave the controversial chat service on the original deadline of February 8. ✊

Artur ha impulsat

Avui fa 14 anys que Steve Jobs presentava el primer . Presentació magistral del dispositiu que va revolucionar el mercat.

Artur ha impulsat

gener2021:
ha sigut la gran estrena i els indies tornen a ocupar el nostre gruix: , , ...i l'estrany . Així com que ja vam poder gaudir de en moviment, i més coses.


xequinpasmeblog.wordpress.com/

Artur ha impulsat

Tot i que la població local i mundial d’abelles està en perill, des dels governs afavorixen la seua marginalització sota les exigències de les potències mercantils agraries: els productors de cítrics volen fora les abelles perquè fan que la fruita tinga pinyols. És de traca.
elsaltodiario.com/ecologia/api

M’he fet mecenes d’un llibre de L’Encobert (valenciaimmaterial.com/) i m’acaba d’arribar una bossa la mar de guapeta ❤️

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.