Publicació fixada

Aprofite per a recordar-vos que si voleu que els assistents de veu, com la Siri, Alexa, OK Google, etc. parlen la nostra llengua, una manera d’aconseguir-ho és participant en el @commonvoicecat de @mozilla

Podeu llegir les frases que l’aplicació va oferint i enregistrar la vostra veu, o podeu validar els talls de veu d’altres usuaris per a comprovar que es corresponen amb el text en pantalla.

Cal molta ajuda i molts esforços, que no decaiga!! 💪🏼💪🏼

Artur ha impulsat

Després d'haver recollit èxit a PC, arribarà a consoles

Si encara no has provat cap joc d'esta companyia indie dedicada a jocs retro sobre temàtica slasher (Murder House, BloodWash), esta és una bona oportunitat.


youtube.com/watch?v=U6f-4T1SWD

Artur ha impulsat

Estic FART de que em toquen les operadores de telefonia! 🤬🤬 mireu la captura, en cosa d’una setmana m’han tocat pràcticament tots els dies, vàries voltes… sembla que han comprat una llista de números de telèfon i estan vinga insistir: primer MasMovil, després Yoigo, després un altre… FART!! 😤

Do you know what I f*cking HATE about Firefox for iOS? I open a PDF file and I can’t share it anywhere!!! Not even download it. I must go to Safari and repeat the steps to get to the PDF file so I can share it around 🤬😤 @mozilla (ho escric en anglès per a veure si així fan més cas 🙄)…

Artur ha impulsat

El 20 de gener en feia anys David Lynch. 76 en va complir.

youtube.com/watch?v=RuOUT-SBzm

Un dels millors plasmadors de i , el seu ha influenciat molts de .

Sense haver-se involucrat massa en l'entreteniment electrònic, sí que va dirigir aquell estrany famós anunci de PlayStation 2: The Third Place.
xequinpasmeblog.wordpress.com/

Compartim la ressenya que varem fer d'una de les seues pel·lícules més icòniques: Eraserhead.

xequinpasmeblog.wordpress.com/

Un joc per a iOS que recomane? Tales of the Neon Sea, me l’acabe de passar i la veritat és que està molt bé 👍🏼 Si és que vos agraden els pixel art i les aventures gràfiques 2D amb trencaclosques, clar.

Per cert, sembla que només està en anglés i en xinés i té algun bug menor, però tot i això el recomane:

apps.apple.com/es/app/%E8%BF%B

Fa temps que uns quants conpanys i jo estem involucrats en la traducció al català del Telegram. Si trobeu cap errada en la traducció en qualsevol de les plataformes (Android, iOS, Desktop, macOS, Telegram X for Android), aviseu sense compromís i ho corregirem al moment!!

També, si voleu participar en la traducció, podeu suggerir millores o correccions a la plataforma oberta de traducció pròpia del Telegram: translations.telegram.org/ca/

Anem fent!! 💪🏼

Artur ha impulsat

Gràcies a l’ajuda de més de 6.500 col·laboradors, HEM ASSOLIT EL PRIMER OBJECTIU DEL !! 🥳🎊

Moltes gràcies a totes les persones que heu participat, enregistrant i validant hores 🥰.
Sense vosaltres no hauríem pogut superar les 1.000 hores enregistrades!

El següent objectiu és de 1.200 hores 🤩, ho aconseguirem?

👉🏼 Amb la teua ajuda, segur que sí 💪🏼!

Fes difusió del projecte 📢 i recorda que falten veus femenines i de les diferents varietats del

commonvoice.mozilla.org/ca

Artur ha impulsat

Que passeu molt bones festes, comunitat mastodòntica! 🎄🥳

Artur ha impulsat

M'ho sembla a mi, o es veu a molta més gent amb la màscara posada pel carrer? I no pas al Portal de l'Àngel de Barcelona...

Artur ha impulsat

La @fsfe organiza un evento para animar a las administraciones públicas españolas a poner en práctica las políticas descritas en su iniciativa "¿Dinero Público? ¡Código Publico!". Lunes 13, online.

Más detalles en:

fsfe.org/news/2021/news-202111

A @softcatala volem redissenyar una mica el nostre lloc web softcatala.org (res exagerat, només ordenar de nou els elements i donar més visibilitat als serveis més populars).

Per a fer-ho, ens cal ajuda dels nostres usuaris 🤩 hem preparat un petit taller “gamificat” on els voluntaris que vullguen participar jugaran a un joc d’ordenació de targetes que ens servirà per a arreplegar “feedback”.

Si hi voleu participar, ompliu el formulari següent: docs.google.com/forms/d/e/1FAI

Vos esperem! Gràcies! 😄

No sé si coneixeu el LanguageTool, és la tecnologia en què es basa el Corrector de @softcatala. Hui he provat el nou teclat per a iOS que han publicat, que et permet, en resum, “tindre el Corrector de Softcatalà a l’iPhone”.

No em sembla una bona experiència per a apps de missatgeria, però per a corregir documents és molt bona eina (per exemple, si gastes un iPad com a portàtil).

Podeu trobar-lo a l’App Store d’Apple, encara no té la interfície en català, però és una eina molt recomanable 👍🏼

Artur ha impulsat

@ElSaltoDiario
Sorprendido de los ataques. Estoy suscrito a ambos medios hace tiempo, peor difundo de nuevo la campaña de suscripción.

Por otro lado enhorabuena por ser de los pocos medios con los que puedes informarte en este país. Y los ataques también dicen algo, no tengo muy claro que, pero algo.

Les dades del @covid no s'actualitzen des d’agost… algú sap per què? 🤔

Jo n’he demanat ja 3 voltes, envien tant a negocis com a particulars, tot i que la caixa més menuda és de 5 kg.

He fet comparatives i, per exemple els alvocats, ixen millor de preu a €/kg que els “bio” que pots trobar als supermercats (i són de producció local i sense ús de químics). Tot i que potser les despeses d’enviament canvien d’un puesto a un altre…

Mostra el fil

Fa vora un any, buscant alvocats de producció local, vaig trobar la gent d’El Sabor del Maset, uns agricultors de Callosa d’en Sarrià que s’especialitzen en fruita tropical (alvocats, mangos, papaiaes, nyèsprols, etc.)

Podeu fer-li un ull a la fruita de temporada que venen al seu lloc web (www.elsabordelmaset.com) i demanar-los per telèfon, Telegram, etc.

Personalment, al preu que trobem aquesta fruita al mercat, em sembla una relació qualitat/preu boníssima (i a més el sabor és espectacular)!

Artur ha impulsat

L’Estat espanyol exigeix l’ús del castellà per accedir a ajudes i per presentar-se a premis

❗️ 11 normes entre el juliol i el setembre imposen l'ús del castellà en sol·licituds d'ajudes públiques i en la candidatura a premis oficials

👉 bit.ly/imposicions3trim2021

2021-10-25 09:50:03

Artur ha impulsat

Mai compro en el per raons òbvies. Si a més venen vins falsos a saber què més venen que també ho sigui.

Artur ha impulsat

Portem un parells de dies que diversos usuaris d'altres servidors estan reben missatges directes que anuncien l'aplicació oficial de Mastodon amb un fals enllaç (que possiblement és un troià)
Una bona manera d'evitar rebre aquests missatges directes es desactivant rebre'ls de usuaris no seguits per nosaltres.
Ho tenim a mastodont.cat/settings/prefere, a baix de tot.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.