...El Temps de Demà, 12 de Desembre!!!...📣

Demà molta precaució amb les ventades que es reforçaran a la tarda. Cel mig ennuvolat i nevades al Pirineu. A la tarda ruixats també a les comarques de Lleida i de Tarragona. Bona nit!!! 🌙

🔴💨PREVISIÓ: Alerta per un nou temporal de fort vent a Catalunya entre dijous i divendres!!!

Més informació: bit.ly/34d8oBa

...Les Universitats Valencianes Vs. La Precarietat!!!...📣

| El personal de les universitats valencianes es mobilitza per exigir la signatura del conveni col·lectiu que pose fi a la precarietat!!!

ves.cat/ere0

...Un Incendi a Montornès del Vallès!!!...⚠️🔥

ÚLTIMA HORA | Incendi en una planta de reciclatge de dissolvents a Montornès del Vallès!!!

bit.ly/2rzE9Y3

...El Temps d'Avui, 11 de Desembre!!!...📣

Abrigueu-vos abans de sortir de casa que fa més fred que ahir. Dia de cel enterbolit o mig ennuvolat i amb nevades al Pirineu a partir del migdia. A mitja tarda no es descarten alguns ruixats entre Girona i Barcelona. El vent tornarà a bufar a les comarques de Tarragona, al Pirineu i a l'Empordà. Bon dia!!!😄

...Violadors Malparits!!!...⚠️

ATENCIÓ | Dues noies, una de 16 anys, brutalment violades per dos homes a Manresa!!!

bit.ly/34bBLUC

...El Temps de Demà, 11 de Desembre!!!...📣

Dia de cel mig ennuvolat, amb nevades a la tarda al Pirineu i algun ruixat entre Girona i Barcelona. Ambient semblant al d'avui i vent de nou als extrems del país. Bona nit!!! 🌙

🔴PREVISIÓ: Arriben canvis dimecres: més núvols, alguns ruixats i torna el vent!!!

Més informació: bit.ly/35aJWSj

...L'Antimilitarisme a Sagunt!!!...⚠️🛳️

| L’arribada a Sagunt d’un vaixell de l'Aràbia Saudita dedicat al transport d'armament desperta una campanya de protesta:

ves.cat/erdd

Fonsi Loaiza
@FonsiLoaiza

Hoy el Real Madrid ha jugado con una camiseta verde por el cambio climático. Merece la pena escuchar a la activista Lolita Chávez a la que han intentado asesinar 6 veces en Guatemala por defender un río que está destrozando la empresa de Florentino Pérez.

...(1)-El 18-D!!!...📣🌊🌊🌊

18D • Convocatòria Nacional 🌊

En una situació d'excepcionalitat cal actuar de manera excepcional.

...(2)-...

L'Oficina de Drets Civils i Polítics defineix i coordina 🤝, amb tots els departaments de la Generalitat, les polítiques del Govern relacionades amb la defensa d’aquests drets.

Denuncia mitjançant aquest formulari 🖌 el que no et sembli just, el que calgui canviar i reivindicar de totes passades ✊🏽

...(1)-Avui, Dimarts 10 de Desembre, "Dia Internacional dels Drets Humans"!!!...😉💪

-Llàstima que No Avancem!!!...😥😥😥

«Tots els éssers humans 👥 neixen lliures i iguals en dignitat i drets». Ho diu l'article 1 de la Declaració Universal 📄 i ho diem avui més fort que mai. En el Dia Internacional dels Drets Humans volem que coneguis, si encara no ho fas, l’altaveu 🗣 que gencat posa al teu abast perquè comuniquis, sempre que ho consideris, qualsevol vulneració de drets.

...El Temps d'Avui, 10 de Desembre!!!...📣

Abrigueu-vos bé abans de sortir de casa que fa fred! Encara bufa el vent a les comarques de Tarragona, costa Brava i punts de muntanya. Amb el pas de les hores afluixarà el vent i ja no nevarà al Pirineu. El sol s'imposarà durant gran part del dia a tot arreu.
Bon dia!!!😄

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.