... Dennett, ho expressa molt bé: Un entra al cervell per l'ull, avança pel nervi òptic, envolta l'escorça, mira darrere de cada neurona i de sobte surt a la llum del dia en un impuls nerviós motriu, gratant-se el cap i preguntant-se: on és el jo?... 🤷‍♂️

De cuerpo presente, cap.3

De serveis a infrastructures?

Google i FB fan diners amb la publicitat, mitjançant el control de les dades. Una de les raons que els incentiva a tenir les seves pròpies xarxes és perquè poden absorbir tots els bits que passen pel cable.

restofworld.org/2022/google-me

L'ESA farà una selecció d'astronautes per primer cop en més de deu anys. Aquest cop, posaran l'èmfasi en el reclutament de dones, ja que com es pot veure a la foto, a la darrera selecció la cosa va quedar descompensada.
A part de l'obvietat de mirar d'assolir la paritat, les dones a l'espai tenen avantatges respecte dels homes: gasten menys oxigen i menjar per igual feina, i ocupen menys espai.

esa.int/ESA_Multimedia/Images/

Bon dia! El millor regal de Reis que podem fer-nos mútuament és que llegiu en llengua catalana els articles que creem desinteressadament i amb molt d’esforç per vosaltres. 🎁

El nostre carbó és el minso 3% de lectures en català a Espanya i menys d’un 0.5% a Andorra i França.

Avui és el Dia Mundial del Braille.

Aquest sistema de lectura i escriptura tàctil per a persones cegues fou inventat el 1924 i té 63 caràcters —cadascun format per una combinació de fins a sis punts en un caixetí de tres files i dues columnes.

ca.wikipedia.org/wiki/Braille?

‪Recordeu, aquest dissabte celebrem la del Vallès Oriental!‬

‪🗓 5 d’octubre‬
‪🔋 Tot l’horari d’obertura‬
‪🔎 6 simultànies: Granollers, Cardedeu, La Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles i Sant Antoni de Vilamajor!‬

‪Us hi esperem!‬
‪✍🏼ca.wikipedia.org/wiki/Viquipro

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.