Doncs bé, tot sembla indicar que properament tornarem a veure al malmès heroi porprat i el seu enemic, en Mr. Gone. variety.com/2019/film/news/cha

Mostra el fil

De l'univers de The Maxx m'agradaven els Isz, uns animalons caníbals gregaris amb aspecte de raïm dentat i sense ulls. Recorden una mica al rostre d'alien. De fet anteriorment Sam Kieth havia dibuixat còmics per a la saga .

Mostra el fil

El 1995 es va realitzar una sèrie animada per a l'espai Liquid Television de la . Llavors em va semblar obtusa i ressacosa. Però la recordo també inquietant. youtu.be/_Y4WKqxHFnM

Mostra el fil

L’argument de transcorre en dues realitats paral·leles. Al món real el protagonista és un sense sostre que necessita ajuda de na Julie Winters, una assistent social. Mentre que a Pangea, un món oníric alternatiu, és Maxx qui protegeix l'alter ego de l'assistent.

Mostra el fil

El 1993 Image Comics publica . La seva estètica Grunge era força arriscada tractant-se d'un format de superherois. Les extravagants proporcions i irregularitats anatòmiques, la composició de vinyetes i el lettering d'onomatopeies es barrejaven de manera fresca i cridanera.

Mostra el fil

I parlant de The Maxx. Sembla ser que les peripècies del superheroi indigent de Sam Kieth s’adaptarà a pel·lícula o sèrie d'imatge real. No coneixeu el personatge? [Breu fil]

Sabeu que sóc fanàtic de West World... però admetré que el tràiler de la tercera temporada m'ha entusiasmat ben poc.

Sembla que la segona part de la primera temporada de es llançarà enguany. I aquest cop penso fer-hi un mos així que pugui.

Mostra el fil

L'estructura corporal i alguns posats del protagonista em recorden el personatge de The Maxx. Un que també localitzava algunes escenes a sabanes o jungles.

Mostra el fil

L'animació de s’esforça a representar genuïnament la morfologia i moviment de la variada fauna que es mostra a cada episodi.

Mostra el fil

El tractament de color de Primal és interessant també. Contrastos constants entre escenes que hi donen cert ritme visual.

Mostra el fil

Em feia mandra començar a veure Primal de Genndy Tartakovsky. Però la veritat és que l'he gaudida. És crua i directa.

Si us agrada el 3D al navegador, feu vía la web de la pel·lícula 1917:
intothetrenches.1917.movie/

La versió sense anuncis de Quibi pujarà a 8$. Un preu que pot semblar raonable si es compara amb HBO o Netflix. Però en realitat la competència de Quibi més aviat seran Snapshat o Instagram... productes que són gratuits.

Mostra el fil

El que prepara Guillermo del Toro per Quibi també va de zombies.

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.