" Avui fa 315 anys els borbònics van executar dos veïns de Molins de Rei per dur el llaç groc i van obligar a dos veïns del poble a caminar per sota dels cadàvers "

llibertat.cat/2020/06/315-anys

Article trobat a t.me/BoladevidreOficial

PNeurona ha impulsat
PNeurona ha impulsat

RT @velardedaoiz2@twitter.com

ME MUERO. ES LO PUTO MEJOR QUE HE VISTO EN MI VIDA

🐦🔗: twitter.com/velardedaoiz2/stat

PNeurona ha impulsat

#Wahay es el resultado de la mezcla de los servicios de privacidad y anonimato que brindan @torproject y #Mumble para contar con comunicaciones seguras

Conócelo por acá: sursiendo.org/blog/2020/07/wah

#PuntadasTécnicas

PNeurona ha impulsat

Soy de los que ve caídas teóricamente de "Risas" y se me encoje el estomago. Pero mira tu, que.. en este caso..

RT @DaniMayakovski@twitter.com

En Idaho (EEUU), un homófobo acosó a homosexuales en una tienda creyendo que no saben pegar puñetazos, y se llevó una sorpresita, lo dejaron KO en segundos.
Asi se combate la homofobia, rápido y contundente.

🐦🔗: twitter.com/DaniMayakovski/sta

PNeurona ha impulsat

RT @julymed08@twitter.com

Un consejo muy sencillo.
Si acudes a Urgencias por patología banal (no urgente), usas de forma incorrecta la mascarilla, y generas colapso y aglomeración aumentas un 300% la posibilidad de contagio, limitando además el tiempo que empleamos en lo urgente.
Piénsatelo.

🐦🔗: twitter.com/julymed08/status/1

PNeurona ha impulsat
PNeurona ha impulsat

"Acabaré recluso al defender mis ideales,
Y soltar verdades como puños sobre instrumentales,
Yo no pienso claudicar, que le den al tribunal
Si soy radical es porque voy a la raiz del mal".

Eshôj Ekirne, uno de los 12 raperos de La Insurgencia condenados a prisión por escupir auténticas verdades como puños.

PNeurona ha impulsat
PNeurona ha impulsat

RT @MartaDui@twitter.com

Hi havia una vegada un partit antisistema català que mai volia anar a Madrid. Però un dia que va anar va facilitar la feina dels tribunals feixistes i va contribuir al LAWFARE del SISTEMA.

Sembla mentida, no? Doncs us presento a la @cupnacional@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/MartaDui/status/12

PNeurona ha impulsat
PNeurona ha impulsat

"No mereixo el vostre indult

Quan fa nou anys de la protesta Aturem el Parlament, una de les persones encausades, que finalment va ser condemnada pel Tribunal Suprem, reflexiona sobre la situació en què es troba el procediment judicial i el context polític actual. El concepte d''intimidació ambiental' "creat contra nosaltres", recorda, ha estat un dels arguments que van influir en l'empresonament dels Jordis"

directa.cat/no-mereixo-el-vost

PNeurona ha impulsat
Rebeca Quintáns: ‘Aquesta crisi posarà fi a la monarquia a curt termini’ Entrevista a la periodista gallega que fou la primera biògrafa crítica del rei emèrit Juan Carlos La periodista gallega Rebeca Quintáns (1964) és tota una experta sobre el rei emèrit espanyol, Juan Carlos. Potser és, de fet, qui fa més temps que es dedica a investigar-ne la vida, els negocis i les ombres. Va començar fent-ne la tesi doctoral de periodisme sobre els discursos i va acabar publicant Un Rey golpe a golpe, la primera biografia no autoritzada del monarca l’any 2000, un any més tard del previst per ordre del jutge Baltasar Garzón, i amb pseudònim: Patricia Sverlo. D’aleshores ençà ha estat un assot contra la Casa Reial espanyola, denunciant que a l’estat espanyol no se’n pot parlar amb llibertat. El 2016 va publicar un nou llibre que ampliava la investigació sobre la trajectòria, Juan Carlos I: Una biografía sin silencios. Després de molt de temps, amb la crisi de la monarquia pels escàndols de corrupció que comencen a emergir cada cop amb més força, Quintáns veu un bri d’esperança per al final d’una institució que considera desfasada. https://www.vilaweb.cat/noticies/rebeca-quintans-monarquia-entrevista/
PNeurona ha impulsat

Esta mañana escuché en la radio una verdad como un templo. Ha sido abrir los bares y se acabaron las manifestaciones de los cacerolas y banderas con el pollo. Con eso se dice todo. Se ve que el síndrome de abstinencia es algo serio.

PNeurona ha impulsat

Uf!
A d-max han explicat q als EEUU estan reconvertint antics bunkers de telecos de durant la guerra freda, x contenir immensos servidors segurs x emmagatzemar dades governamentals.
¿Vol dir això q ni el govern americà confia en els proveïdors de serveis d'emmagatzematge? 🤔
Doncs el nostre govern cada vegada és més esclau d'aquests proveïdors 🤦

PNeurona ha impulsat

Si Unidas Podemos no quiere hablar del GAL y de Felipe Gonzalez porque es cosa del pasado, pues hablemos del presente. De como las políticas antiterroristas votadas por sus socios de gobierno, siguen castigando a quien alza un poco la voz.

Encara hi han coses "senzilles" que et fan la vida més fàcil, en aquest cas per a sincronitzar les teves dades amb qualsevol dispositiu sense caldre núbols, ni GAFAM pel mig, ni haver de comprar cap aparell, ni configurar cap xarxa.

Aquest article en fa una descripció prou didàctica (en anglés) alhora que ho compara amb Dropbox: "Computers as I used to love them"

tonsky.me/blog/syncthing/

Referència trobada gràcies a @schestowitz aquí pleroma.site/objects/bfdca777-

PNeurona ha impulsat

Nadie pide permanente revisable para Ayuso y su consejero por que no son negros....que gran país...

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.