Tinc raons per pensar que el GC que acaba de declarar es creu Jason Bourne. Va poder fugir d'una ratera plena de sots i material d'obra amb un "coche pequeñito".

Pot ser podria passar només per cosí germà, doncs al de veritat no li calia que li fessin via altres vehicles.

De veritat que es de traca.

Encara hi ha algù que tingui dubtes sobre si cal o no tenir cura de la seva privacitat?

M'esgarrifo de pensar el mal que hauran fet tots els anys que han actuat sense estar observats pels mòbils de la gent i les xarxes socials.
Fan por.

Segueixo el judici dels pressos polítics i veient el nivell en general, parcialitat en les valoracions i tries que fan els membres de la GC dels continguts que analitzen quan cauen les seves mans, ho tinc ven clar... no tinc res a ensenyar.
El dia que ells considerin et creues al seu camí, poden agafar qualsevol cosa i fer-la servir com vulguin amb el vist-i-plau o complaença de qui els hauria de supervisar.

M'ha semblat interessant.

El poder de los mediocres.

«¿Sabes cuál es el secreto del éxito? Busca una persona ambiciosa, inteligente, trabajadora, capaz de sustituirte… y despídela».

yorokobu.es/triunfo-mediocre/

Ui...ja vindràn problemes de privacitat i compatibilitat per GNU/Linux. Si això passa, keepassx encara disfrutarà de llarga vida al meu costat..
Descobreix per què estem a punt de dir adéu a les contrasenyes a internet

Som usuaris de tants u personals.

elnacional.cat/ca/tecnologia/c

Lo que los nacionalistas catalanes (y en justicia muchísimas personas más, incluído yo) decían que pasaría con Urdangarín, lo acaba de hacer la Generalitat con Oriol Pujol: Le han concedido el tercer grado tras 57 días de carcel. Vaja puta vergonya.

@joderquedificil ja no és heroi per ells? tant de bo els polítics tinguéssin el nivell de professionalitat, ètica i dignitat de Trapero. Més Trapero calen en càrrecs públics que no n’hi veig cap.

Jo vull que Trapero i Melero es coneguin, es casin i tinguin molts fills.

Son els meus putos ídols.

| Elevada petició d'anys de presó pel tall de trànsit a la Ronda Litoral durant el Consell de Ministres del 21-D bit.ly/2EQWCBX Ho explica Jesús Rodríguez - via @La_Directa

Ens arriben mes noticies dels creadors de "Tu enmerda, que alguna cosa queda" i també "Jo no soc un yonki d'Eta, (bueno una miqueta pot ser)"...

Encara tenen la barra d'anar de salvapatries.

publico.es/sociedad/juan-jesus

Everybody wants your data. Tutanota is different. We do not track, we do not send ads. Instead, we encrypt your entire mailbox automatically. 😎tutanota.com
#tracking #security #privacy #encryption

El presidente del Tribunal del ‘procés’ incumple gravemente la ley: está vinculado a una empresa que en tres años facturó 400.000 euros
diario6.com/el-presidente-del-

... definició gràfica del que, en valencià, definim com un "cap de suro"... un milhomes xafarder, apardalat i rapinyaire, animal de sèquia xafaxarcos... un borinot taperot integral...

Sembla mentida que a ñ critiquin als independentistes per no voler per a ells la constituciò del 78 però callin quan Vox no la vol per a ningú.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.