Sí, és el que veiu a la imatge: hem gravat nou programa de . Possiblement a la setmana que ve serà ja disponible, si no ens barallem massa amb l' .

La saga compleix 6 anys, arribant a grans fites. En menys d'una dècada s'ha convertit en un referent el sudest asiàtic i al món, tenint 4 , un comic i fins i tot una pel·lícula!

Selamat-Gratulojn @DH_games =)!

youtu.be/3UnZeE2PSxA

El 25 de maig eixia la pel·lícula d' , un film que va fer tremolar el món de la imaginació, influenciat tots els àmbits culturals fricarros. També els . 41 anys han passat ja...

Ací us deixem el nostre primer podcast, parlant sobre el tema:
ivoox.com/1er-podcast-xe-quin-

El és més viu que mai. Les novetats no s'acaben! i són algunes de les novetats que acaben d'eixir. ha començat el seu kickstarter i a més hem descobert nou títol en creació, !

xequinpasmeblog.wordpress.com/

Fa poc es va presentar la edició limitada de . Una bona oportunitat per a fer-vos amb la maquineta de Sony, si encara no la tenieu.

youtube.com/watch?v=3TFK6hnhck

va arribar al seu últim capítol la setmana passada, completant així la aventura sencera. Pur del bo, amb una trama i característiques molt enfilades en allò paranormal. Prepara també la seua eixida a consoles.

youtube.com/watch?v=20xHEYb2_E

.@SenyorTuitstar torna a la càrrega amb un altre excel·lent article. és un realista que ens posarà en la pell d'una dona ingressada en un psiquiàtric de la Itàlia de Mussolini.

xequinpasmeblog.wordpress.com/

De sorpreseta, com qui no ho vol, ja ha tret la versió nativa per a de , demostrant que la plataforma del pingüí també pot estar a la última en . Al final tot es posar-se.

@ubuntaires @LliureX

gamingonlinux.com/2020/05/half

arriba hui a @GoogleStadiaES. Els que tingueu la plataforma podreu jugar a un dels millors , i el tindreu debades ja si us vau comprar .

gamingonlinux.com/2020/05/doom

Al mes que ve arriba , un per torns amb elements de supervivència i estratègia, ambientat en un món postapocalíptic de morts vivents i monstres.

linuxgameconsortium.com/dead-a

Podeu guanyar una samarreta del joc amb el que fan els creadors de , un títol que ens ha aconseguit donar mal rotllo, amb uns elements molt acurats.

chance6.com/news/colina-legacy

Sobre vos varem parlar fa temps al nostre web, quan va eixir la versió per a i d'este notable però poc conegut .

xequinpasmeblog.wordpress.com/

Hui ens recorda que fa 6 anys, a un guilladet se li va ocórrer començar una cosa com . I en fi, ací estem!

Moltes gràcies, de tot cor, a tots els que ens seguiu i us agrada el que fem. De veres :') -Ai, q se m'ha ficat una cosa a l'ull-

, el primer de , un dels creadors més imaginatius i pare de i , es troba de rebaixa a @Steam. Es tracta d'una aventura de text, amb un estil entre el thriller i el misteri.

youtube.com/watch?v=7FWqNaSd-V

Noticiot! ha preparat un equip per a fer un remake d' amb . Se preveu que encara tardarà, eixirà per a @Steam, i també intentarà arribar a .

Nosaltres ens varem passar el títol original, i és una de les millors coses que hem jugat mai. Ací us deixem un trailer homenatge als 12 anys del joc.

youtube.com/watch?v=zVTfiB0QN8

Nou al web! En @SenyorTuitstar s'ha jugat i aprofita per oferir-nos una deliciosa anàlisi-reflexiva desgrananat el joc, i les influències que hi tenen els amb el (i viceversa). No s'ho perdeu 👍!

xequinpasmeblog.wordpress.com/

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.