Buf, és que aquest projecte ho té tot: de fons voltors estrangers, construït per gent de fora i que es vendrà exclusivament a turistes. Vendre el nostre país perquè s'enriqueixin quatre cacics.

@viquipedia algú ha bandalitzat aquesta pàgina, però des de l'historial no sembla que es pugui arreglar (com a mínim jo amb el meu usuari). Algú amb permisos s'ho pot mirar?
ca.m.wikipedia.org/wiki/Viquip

Albert Jvhé ha impulsat

L'Àrea Metropolitana de Barcelona entre les zones d'Europa amb pitjor qualitat de l'aire i més mortalitat relacionada amb la contaminació atmosfèrica. Però res, fotem-li uns quants avions i creuers més, que així podrem batallar per la primera posició.

Dies com avui val la pena tornar a veure l'Afers Exteriors a l'Afganistan. Del 2014 però més actual que mai.
ccma.cat/tv3/alacarta/afersext

La notícia de la condemna a Marcel Vivet no ha sortit fins al minut 35 del TN i com a un breu. Sembla evident que hi ha hagut ordres des de dalt per silenciar aquesta notícia tant com es pogués. Alguna cosa hi deu tenir a veure que l'acusació fos el govern de JxCat i ERC.

Els que diuen que el PSOE és d'esquerres són els mateixos que deien que Ciutadans era de centre.

Per fi he trobat una aplicació de mapes per a Android totalment lliure i fàcil de fer servir: Organic Maps. És un fork de Maps.ME i utilitza les dades de l'OpenStreetMap.
organicmaps.app/

Un altre banc català que tanca, una llàstima. Mentrestant, quants indepes deuen tenir els seus estalvis al Sabadell, la Caixa o el BBVA?
bnc10.com/ca/blog/gracies-i-fi

TV3 il·lustra la pujada dels indicadors de la covid amb imatges de gent passejant pel passeig marítim i esquiant. Possiblement les dues activitats amb menys risc que es poden fer.

Una llista de perfils de Mastodon en català que existeixen des d'abans de i val la pena seguir:
@viquipedia
@amicalwikimedia
@elpuntavui
@picnicxrepublica
@dretsdigitals
@AlexHinojo
@toniher
I jo mateix: @albertLH91 😄

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.