Raúl is a user on mastodont.cat. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

RT @aleixsarri@twitter.com: Microsoft invertirà a Barcelona i queden desmentits (de nou) tots els profetes de la catàstrofe. Ara falta que admetin que els canvis de seu social van ser forçats i no van causar la pèrdua de cap lloc de treball. twitter.com/LaVanguardia/statu
🐦🔗: twitter.com/aleixsarri/status/

Detenen Eduardo Zaplana per un presumpte delicte de blanqueig de capitals

ccma.cat/324/zaplana/noticia/2

Detenen Eduardo Zaplana per un presumpte delicte de blanqueig de capitals

ccma.cat/324/zaplana/noticia/2

Detenen Eduardo Zaplana per un presumpte delicte de blanqueig de capitals

ccma.cat/324/zaplana/noticia/2

RT @jmmacmartin@twitter.com: Ha muerto un español en el accidente aéreo de cuba. @rtve@twitter.com se refiere a él como "saharaui con pasaporte español". Al parecer, "no era de los nuestros". Tremendo todo.
🐦🔗: twitter.com/jmmacmartin/status

Microsoft compra startup de inteligencia artificial para mejorar Cortana ow.ly/loZK50hnfke

Disney Heroes: Battle Mode, batallas con toques RPG y personajes de Disney y Pixar para iOS y Android ow.ly/Tobk50hnj4D

RT @CNICatalunya@twitter.com: Una acción para republicanos catalanes que necesita la complicidad de los republicanos españoles.

Lo explico en un breve hilo
🐦🔗: twitter.com/CNICatalunya/statu

RT @salvadorcardus@twitter.com: Un diputado de Ciudadanos será juzgado por quedarse 246.000 euros de una familia elmundo.es/comunidad-valencian
🐦🔗: twitter.com/salvadorcardus/sta

RT @cloudechka@twitter.com: Potser fa un mes, ens van convidar, a una amiga i a mi, a una comissió parlamentària a Westminster sobre Catalunya. El que alguns diputats es preguntaven era el següent:

Com podia ser que l'elit intel·lectual espanyola tingués posicions tant antidemocràtiques i d'extrema dreta?
🐦🔗: twitter.com/cloudechka/status/

RT @loscarnaless@twitter.com: Cuando la protesta es una rebelión, y la elección de su gobierno es una 'provocación' por "El Observador Inglés @tjparfitt@twitter.com Tim Parfitt".

Una review muy interesante de lo que ocurre en .

Descubran la mirada más objetiva, no tengan miedo.

timothyparfitt.com/blog/2018/0
🐦🔗: twitter.com/loscarnaless/statu

RT @324cat@twitter.com: Josep Costa, diputat de JxCat: "El tripartit del 155 no va avisar que la democràcia estaria suspesa a Catalunya fins que féssim un govern al seu gust"
bit.ly/2IvqBnI
🐦🔗: twitter.com/324cat/status/9981

RT @saviscatalans@twitter.com: PP i PSOE han preparat, de manera conjunta, una moció de censura contra l'alcaldesa de Badalona per haver retirat la paga de 10.000€ que s'havia autoadjudicat el Sr. Garcia Albiol per assistir als plens de l'Ajutament als quals no assisteix des de fa temps. Badalona, Passeu-ho.
🐦🔗: twitter.com/saviscatalans/stat

RT @Javi__Pacheco@twitter.com: KidsLauncher is my latest app for . It is a Launcher (Parental Control) for children where parents can restrict and have access to what their child does with their mobile phone. Sharing is love! buff.ly/2KwBEty
🐦🔗: twitter.com/Javi__Pacheco/stat

RT @LekaconK@twitter.com: Pablo Iglesias e Irene Montero anuncian una consulta a los inscritos de Podemos sobre la compra de su casa, y si pierden dimitirán.

No habéis visto esa honradez en vuestra puta vida, votantes del PP, PSOE y Ciudadanos.

De hecho no imaginábais ni que existiera.
🐦🔗: twitter.com/LekaconK/status/99

RT @diariARA@twitter.com: .@QuimTorraiPla: "Sisplau, senyor Rajoy i senyor Sánchez, seiem i parlem d'una vegada" ara.cat/_162c8?s=t
🐦🔗: twitter.com/diariARA/status/99