Bona nit @spla! Et vull fer una pregunta potser una mica indiscreta, però quant et costa mantenir mastodont.cat? Parlo només de cost econòmic, no em puc imaginar la quantitat d'hores que hi deus invertir del teu temps lliure. Gràcies!

Ep! Què és això dels escacs? Algú sap què és exactament?

Ei @spla ! Molaria que afegissis l'emoticona de Github a les que hi ha ja al menú. T'adjunto un arxiu .png amb l'emoticona, 64x64 i amb transparència. Gràcies per la feina!

Buenas @atareao ! Tengo una duda, dónde tienes hosteada el blog de atareao.es? Servidor, VPS, RaspPI...
Gracias!

Bones @spla ! Et vull fer una pregunta, com tens muntat el server de mastodont.cat (quines tecnologies fas servir de backend, servidor...) Merci!

Avui he visitat el Monestir de Santa Maria de Vallbona. És preciós com es conserva el patrimoni català, recomano la visita a tothom.

@spla com és que tens un segon compte, en què es diferencien les dues instàncies?

Carlo Sala ha impulsat

Avui he anat a l'Ikea amb el meu cotxe 100% elèctric i no he pogut aparcar i carregar-lo perquè hi havia cotxes tèrmics (no elèctrics) ocupant les places reservades per a vehicles elèctrics. He marxat sense arribar a aparcar mi comprar.

El subte és, als que ocupen places reservades sense tenir dret...

Estic molt sorprès. He obert la terminal del meu Debian Testing i m'he disposat a instal·lar un paquet (qbittorrent) mitjançant apt, i em deia que el paquet no existia. I jo tot emprenyat l'he buscat a packages.debian.org i resulta que el paquet està creat i compilat per oldoldstable, oldstable, stable i sid, és a dir, totes les versions menys testing. No m'havia passat mai😐

PD: l'he acabat instal·lant per flatpak

Vull llegir-me alguna novel·la ambientada a la 1a meitat del segle XX. He pensat en Pa Negre, que encara no l'he llegit. Recomanacions?

He passat unes petites vacances a la Vall de Boí. Ahir vaig fer una petita ruteta caminant d'uns 15Km amb 900m de desnivell positiu, aproximadament. Vaig arribar destrossat, el confinament ha deixat marques evidents :)

Si Pochettino ve a entrenar al Barça me la tallo, em faig monja i de l'Espanyol. Xavi, vine a salvar-nos de la catàstrofe!

Per fi una esmena a la Wikipedia que val la pena, encara sort que han salvat la nostra enciclopèdia preferida!

Fa un parell de dies vaig crear-me el compte de mastodon i no sé què fer. No conec ningú ni tinc referències de comptes interessants a qui seguir. M'interessen la tecnologia, el software lliure... Alguna recomanació?

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.