Un dubte existencial. Per què poseu BOCS en comptes de VOX?

Estic absolutament decebut amb l'Ara.cat. Han creat un comparador de programes excel·lent, on pots veure de cada tema i apartat el que proposa cada partit. En aquest comparador hi ha 8 partits, els 7 amb representació parlamentària, i JxCAT. Si afegeixen a Junts, per què no hi és Vox?
Aquesta no és manera de fer periodisme.

Hi ha una nova actualització de , la 20.0.6. Ja s'està instal·lant!

Gent de Nextcloud! Vosaltres teniu habilitat el xifrat al servidor, o si entreu a la carpeta data hi teniu tots els fitxers sense xifrar?

Sembla que ja torna a estar operatiu. Sembla que els ha agafat per sorpresa tenir tants "clients", però ja està resolt.

Ei @spla! Fa uns dies vas penjar unes imatges de les dades que cedeixes a Telegram, Signal i WhatsApp. Em sembla que eren de la App Store. Encara les tens?
Estic convencent a gent hehe

Després de tenir el meu propi núvol privat, crec que el següent és tenir el meu propi servidor de correu. He vist que això es fa mitjançant Postfix i Dovecot. No entenc massa bé quina és la funció de cada un d'ells, algú coneix algun tutorial o pàgina on ho expliquin bé?
Gràcies!

La Raspberry Pi 4 és super potent (pels 60 euros que costa, 4gb de RAM) i fent servir USB com a emmagatzematge principal, i no una microSD, encara és més ràpida.
Per un cost total de 105 euros (rasp, caixa, USB 128gb i font d'alimentació oficial) tens un servidor funcional que, a sobre, va extraordinàriament ràpid!

Mostra el fil

Avui estic molt content. Fa uns dies vaig rebre la Raspberry Pi 4. Després d'uns dies de configuració, he posat en marxa un servidor de Nextcloud i, cosa que jo no sabia, hi ha de tot! Des de xats, cloud, videotrucades, és brutal!

@Alberthoms Bona partida! Perdona per ser tan novell, n'estic aprenent ara haha!

@spla em sembla que @escacs té un bug, el meu rival ha tirat i a mi no em deixa

He decidit aprendre a jugar a escacs definitivament. Estic fent partides a lichess.org, però no entenc massa bé la nomenclatura aquesta de blitz 3+0, 3+1... En fi, a veure com va

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.