Tut fixat

Hilpern recoge las palabras que Rebecca Walker escribió en su Baby Love. La escritora explica: «No me importa lo cerca que está a su hijo adoptivo o amada hijastra, el amor que sienten por su hijo no biológico no es el mismo que el amor que sienten por su propia carne y sangre». Walker dice también: «Sí, yo haría cualquier cosa por mi primer hijo [no biológico], dentro de lo razonable. Pero yo haría cualquier cosa por mi segundo hijo [biológico] sin razón, sin duda».

eresmama.com/se-puede-querer-h

I resulta que l'assumpte ens va agradar tant, que penso que és una de les poques noves demandes d'aquesta que ha vingut per a quedar-se. Cerquem, cada vegada més, espais de silenci. Però penso que també cada cop més cerquem espais de senzillesa.

danielgil.page/elogi-de-la-sen

Algú a la sala usa ? Què tal l'experiència?

Si no sabeu què comprar aquest que sapigueu que m'acaben d'editar això a can

"El meu Sud. Mirades mòbils des del tren"

petropolis.cat/el-meu-sud/

Estic una mica en plan luddisme i una mica fart de les actualitzacions dels mòbils i l' dels nassos. I a casa tinc un NokiaC1-01 que encara funciona i que la bateria dura dies. Algú sap com convertir-lo en punt d'accés a internet per al portàtil? Si, ho sé, navegaria només a 2G...

Hola,
tinc una que va amb i voldria instal·lar-hi mínim o superior. Algú em pot indicar algun tutorial fàcil per a per a poder-ho fer jo mateix? Gràcies!

Els seus pares contemplen satisfets la seva felicitat, convençuts i tranquils (malgrat tot) de no ser uns bons pares -ben mirat, qui ho és, de bon pare o de bona mare?– i que mai podran fer tot allò que esperen fer. Els ha costat molt assumir-ho i arribar fins aquesta estació vital.

write.as/danielgil/els-anhels-

I és que sembla que les hordes estrangeres del nord estan invaïnt en massa aquesta bucòlica reserva del sud que sembla que molts voldrien quintaessenciar. I és que ja circulen per grups de Whatsapp i de Telegram, entre d'altres canals, imatges i vídeos de la barra del Trabucador plena a vessar de catalanets i catalanetes...

write.as/danielgil/el-pa-davui

Amb ma filla de 9 anys muntem força més intenses i productives, i resolem assumptes en molt menys temps. Si hagués d'esperar 2 anys, la xiqueta ja s'hagués aixecat indignada.

Unes taules, silenci a dojo i abundant llum natural ho petarien. La senzillesa a voltes la tenim més a prop del que ens pensem. Però sempre és el que més costa.

Daniel Gil ha impulsat

Quina història la que van explicar ahir a l'Islàndia de RadioConde:

Any 1984, tres germans de 2, 4 i 6 anys viatgen en un cotxe blanc. Condueix un tal Denis. En Denis deixa els tres nens a l'Estació de França i diu que va a comprar uns caramels. No torna mai. Els nens es posen a jugar i un revisor els crida l'atenció. Els pregunta on són els seus pares i no ho saben. No parlen català i només el germà gran xapurreja algo de castellà. Són francesos, i diuen que viuen a París. ⬇️

Des de que tinc ús de raó, que parlo amb aquest món que ens ha tocat de forma disfèmica. Em diuen que tot plegat va néixer a partir d'uns maltractaments previs i una posterior adopció per part de la que ha estat la meua família. La situació per a un xiquet de tres anys era, com deuen suposar, prou estressant i dura, i resulta que ho vaig acabar traient per aquesta banda.

write.as/danielgil/sobre-la-di

Daniel Gil ha impulsat

Por más que la escena alt-post-rockera de Quebec que estalla hacia finales de los 90 tenga a GY!BE como mascarones de proa, de la ensalada de proyectos de la época no pueden escaparse perros verdes tan interesantes como (Le) Fly Pan Am. Su debut suena algo a unos GY!BE en petit comité y sin las progresiones -en bucle-; minimalismo, repetición y extrañeza en un proyecto tan ignorado como intensito. <3 #musicforhackers

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.