Tut fixat

Hilpern recoge las palabras que Rebecca Walker escribió en su Baby Love. La escritora explica: «No me importa lo cerca que está a su hijo adoptivo o amada hijastra, el amor que sienten por su hijo no biológico no es el mismo que el amor que sienten por su propia carne y sangre». Walker dice también: «Sí, yo haría cualquier cosa por mi primer hijo [no biológico], dentro de lo razonable. Pero yo haría cualquier cosa por mi segundo hijo [biológico] sin razón, sin duda».

eresmama.com/se-puede-querer-h

L'aviador de la Segona República Espanyola durant la Guerra Civil, el català Jaume Mata i Romeu, ja té la seva entrada a la @viquipedia

ca.wikipedia.org/wiki/Jaume_Ma

@FrancescGali @spla @PNeurona @giorgiograppa @jordisalvia @papapep @JordiVallcarca

No us sembla que hi ha molt, massa, peix bullit al nostre voltant, fent veure que gestiona. D'aquell insípid, sense gust, que te'l fots sense gana ni esma, perquè a la nevera fa temps que no tenim un bon entrecot... Doncs ara feu els símils que cregueu convenients.

He sentit cants de sirena d'un nou confinament domiciliari??? Algú en sap alguna cosa fiable i contrastable???

@JordiVallcarca @viquipedia @txescu @FrancescGali @spla @nan @giorgiograppa @qualcu @victormario @EvitaObdu @PNeurona @BernatRuiz @ferrebam correcte. Una espasa d'honor. A la Viquipèdia no he sabut trobar-ne cap referència. Ho podriem incloure a l'article de la reina Guillemina, no creieu?

En fi. Que és evident que el país es gestiona i es veu i percep des d'una òptica exclusivament metropolitana. S'igualen les necessitats de l' amb les de la resta. I no, són molt diferents. I és ser molt curt de gambals no veure-ho.

Mostra el fil

Després van anar a can @AdaColau, que els va dir que ella també demanaria ampliar els límits de mobilitat pels de l'. . 1,6 milions. , 3 milions llargs... Com si dins de no es pogués trobar de tot. Després va sortir el president del Consell Comarcal del dient que ho veien fotut, molt fotut, que poguessin aconseguir el que demanaven.

Mostra el fil

Ahir sentia al de la que els alcaldes del van anar a can la a demanar que es canviés el confinament muncipal per comarcal. Que algú de , p. ex. pugui anar a a comprar si al poble no ho pot trobar. Al Pallars, segons la @viquipedia, el 2019 hi havia 6.932 catalanets i catalanetes. ca.m.wikipedia.org/wiki/Pallar

Continuo amb l'edició de les entrades a la @viquipedia de bisbes tortosins que no en tenien. La última, la de Berenguer Desprats

ca.wikipedia.org/wiki/Berengue

@FrancescGali

Hola! Estic fent servir Verse per enviar i rebre diners dels meus amics. Uneix-te fent servir el meu codi y guanya 5 €: verse.me/invite/CP4PMV

Doncs ja tindríem com a residual. Queden ben pocs contactes, i res que no pugui solventar amb correus o amb trucades. En breu dono de baixa el compte, i el desinstal·lo del mòbil.

Avui he redactat dues entrades a la @viquipedia de dos bisbes de que encara no la tenien:

- Jofre : ca.wikipedia.org/wiki/Jofre_(B

- Gombau de Santa Oliva ca.wikipedia.org/wiki/Gombau_d

Aquests seguiré afegint-ne més...

@FrancescGali

Avui parlava per telèfon amb la gent de . Segurament ho acabarem implantant a la com a passarel·la de pagament dels serveis que oferim. Uns cracks.

Ah, ells m'han parlat en castellà. I jo en català. I ens hem entès i respectat mútuament. Al final es tracta d'això.

La llengua també es salva i es defensa en els petits gestos quotidians.

La nissaga d'artistes tortosins dels Cerveto poc a poc ja tenen les seves pàgines a la @viquipedia

- El pare Ramon Cerveto i Bestratén ca.wikipedia.org/wiki/Ramon_Ce

- La mare Dolors Riba i Cardús wikidata.org/wiki/Q104804337 (a la Wikidata)

- El fill Antoni Cerveto i Riba ca.wikipedia.org/wiki/Antoni_C

- El fill Ricard Cerveto i Riba ca.wikipedia.org/wiki/Ricard_C

S'han establert també relacions genealógiques, que es poden veure a les infotaules

@spla @FrancescGali

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.