Daniel Gil ha impulsat

La deuda exterior de España supera por primera vez los dos billones de euros | Economía | EL PAÍS
elpais.com/economia/2018/12/27

Escriu Valèria Gaillard en aquest mateix digital que «Barcelona és una ciutat íntimament literària, una ciutat que s’emmiralla en les seves més de 300 llibreries» (...) Hi estic intensament d’acord amb les afirmacions de Gaillard, però com a bibliotecari, cal afirmar amb rotunditat que Barcelona és també una ciutat íntimament literària gràcies a totes les seves biblioteques.

Llegeix tot l'article a: hanseligretel.cat/6487-2/

Mirin, doncs jo aniria parlant en anglès pels "puestus"... En aquest cas, òbviament, per a molestar i tocar els collons i que em posin traductor. Please, I can't speak spanish. Maybe we need a translator... No com quan parlo , que és la meva llengua materna, que penso, parlo i estimo i veig i entenc el món en , i que és tant respectable, important i digne com qualsevol altra.

Arriba un moment en la vida en que prefereixes quedar amb els amics (i sovint amb la canalla respectiva) de dia, i no de nit, que a partir d'unes determinades hores ja vols dormir...

Ben aviat veurem personatges portant altres personatges a la xirinxina dalt d'un patinet elèctric perquè tot plegat és molt cansat.

I entrarem en un bucle social infinit, i tot col•lapsarà i fotrà tot un pet atòmic que no quedarà ningú dalt d'un patinet. I tornarem a caminar.

Daniel Gil ha impulsat

Les crisis m'agraden, doncs et fa rumiar i analitzar.

I de cop i volta, veus que ja han passat 10 anys més, i que ha estat una dècada meravellosa, prodigiosa i intensa, i que has viscut molt, moltíssim, i que ben mirat, et trobes a la plenitud de la vida.

Que passeu un molt bon dia!!!

Ara ja no teniu excusa per a no usar ... Ara l'app ja està disponible en català!!!

Tinc l'estranya sensació que s'ha venut tot el peix. Que ja no en queda més, i que ens en tornem a casa només amb un quilet de sardines, aquelles que queden a última hora de la tarda. Espero que mes filles, elles si, puguin trobar un bon rap i moltes gambes. Ja m'enteneu. Les peixateries més properes cada cop estan més plenes. Caldrà fer molts km i caminar molt per a trobar un bon establimemt on trobar llagostins i escamarlans de qualitat per a fer l'arròs. És també el que ensenyo a mes filles.

Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat
Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.