Tut fixat

Hilpern recoge las palabras que Rebecca Walker escribió en su Baby Love. La escritora explica: «No me importa lo cerca que está a su hijo adoptivo o amada hijastra, el amor que sienten por su hijo no biológico no es el mismo que el amor que sienten por su propia carne y sangre». Walker dice también: «Sí, yo haría cualquier cosa por mi primer hijo [no biológico], dentro de lo razonable. Pero yo haría cualquier cosa por mi segundo hijo [biológico] sin razón, sin duda».

eresmama.com/se-puede-querer-h

Doncs resulta que estic intentant rootejar el meu LG K8 amb 6 i que no hi ha manera. Cap de les apps que circulen per la xarxa em funciona...

Daniel Gil ha impulsat

@FrancescGali @dgil
En qualsevol registre, els cognoms són invariables. En canvi, els noms, sobretot els noms compostos, poden patir variacions, abreviacions, traduccions o, pitjor encara, quedar reduïts a l'hipocorístic.
D'altra banda, fer les llistes per cognoms és una mena d'estàndard internacional molt antic.

Als anys 70, mestres progres van llançar la idea que això era traumàtic per als nens, que s'autoidentifiquen amb el nom i no pas amb els cognoms, i van introduir el caos.

"Poco a poco vamos viendo cómo la denominada nueva normalidad se va extendiendo en todos los ámbitos de nuestra vida diaria y de nuestras acciones cotidianas. Mientras vigilamos que esta no erosione aún más nuestras frágiles democracias [1] y nos aboque a un control poblacional y a un orwelliano 1984, vemos que ya nada es igual:"

Sigue leyendo el artículo en:
write.as/danielgil/las-bibliot

I sobre la petjada tecnològica i ecològica: vaig a uns paquis de baix de casa a preguntar preu per una pantalla d'un mòbil que s'ha trencat. 40€. Al costat, tenien uns Wikio per 50€. Tinc un LG K8. És a dir, per 10 miserables euros tinc un mòbil nou. Generar més brossa tecnològica val 10€.

Em recomaneu alguna app de control parental per a l'Anna? Control de temps, bloqueig i desbloqueig, autoritzar descàrregues, què poden veure, etc... Gràcies.

Així a lo loku, tinc un LG Bello II que m'ha petat per la UI del sistema dels collons. Pensava en trastejar i posar-hi Touch i donar-li a ma filla gran.

Com ho veieu?

Malgrat la moral i l'ètica que l'impregna i el sadolla fins el moll de l'ós, el perdó de l'home esquerp, de llarga barba blanca i grisa, i mirada emmascarada, que mira per la finestra, és selectiu. Perdona a qui li dóna la gana, només faltaria...

Segueix llegint:
write.as/danielgil/el-perdo-se

Daniel Gil ha impulsat

@EvitaObdu @jordibrus @giorgiograppa @nestort He recuperat el meu Nokia 6600, àlies huevín, i crec q m’escapoliré del control a q ens volen sotmetre. A males, si deixo el mòbil a casa tampoc em passaria res. O a la motxilla apagat i encendre’l només x emergències meves. iPad amb WiFi i a tirar milles.

El maquinista d'avui dimecres de la 449, que surt a les 6.00h en punt d'una anodina ciutat del sud, és fonamentalment un paio feliç. Ja voreja la quarantena, i malgrat la seva encara joventut (o plenitud, o saviesa, com a voltes bromeja quan li diuen que ja pentina canes abundants i abundoses) podríem be dir que ja ho ha fet tot a la vida.

Segueix llegint a:
write.as/danielgil/un-paio-fon

Haver d'aguantar certs personatges ja a les 8h del matí és força desagradable. I amb el temps te n'adones que la vida és molt millor sense ells.

Daniel Gil ha impulsat

@dgil jo fa temps que faig servir Opera i em va perfecte. Té a més una extensió que et permet instal·lar qualsevol extensió de Chrome (si això és una cosa que podries trobar a faltar)

Daniel Gil ha impulsat

@axblain @dgil Jo em decantaria per qualsevol opció que fos de programari lliure. Personalment utilitzo Firefox, al qual recomano dos add-ons: NoScript (per desactivar per defecte la majoria del JavaScript, podent-lo activar manualment per dominis de forma temporal o permanent; això és un enorme guany en seguretat i privacitat, bon compromís amb usabilitat, tot i que al principi gastaràs una mica de temps en anar configurant els dominis), i el Privacy Badger per desactivar a voluntat galetes.

Daniel Gil ha impulsat

@axblain @dgil Un dels efectes interessants de navegar amb el NoScript és que t'estalvies la majoria de la publicitat, perquè sovint es carrega amb scripts de Javascript externs. I amb l'ús et vas adonant de la immensa quantitat de trackers i demés coses que tenen les webs (especialment les dels mitjans de comunicació!). També pots desactivar el JS per a twitter, facebook, etc perquè no et segueixin el rastre per les webs on la gent va posant botonets de likes. És un gran aprenentatge!

Daniel Gil ha impulsat

@dgil jo faig servir vivaldi i n'estic molt content. Opera el vaig fer servir molt de temps fins que van canviar a chromium i es van carregar un munt de coses, tot i que ara fa millor pinta que en aquell moment.Tb recomano molt firefox y brave.

Per quin navegador canviarieu ? M'estic plantejant passar-me a . Al mòbil tinc la versió Mini i em va conya. Seria pel portàtil amb ... Gràcies!

He escrit un nou "La nova normalitat"

write.as/danielgil/la-nova-nor

La dona ni massa jove ni massa madura, no té massa clar què vol dir això de la nova normalitat. Ho ha sentit dir dia si dia també per les rentadores televisives de brutícia, d'aquí i d'allà..., però tot i així, malgrat la suposada pluralitat, encara no n'ha tret l'aigua clara. Tot això ho pensa, no pot no pensar-ho, quan s'asseu al seient d'un vagó de tren, un model 449,...

Hola gent d'
com puc solucionar un problema d'unattended-upgr....??? Per més tutorials que trobo cap em funciona.
Gràcies!

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.