Tut fixat

Hilpern recoge las palabras que Rebecca Walker escribió en su Baby Love. La escritora explica: «No me importa lo cerca que está a su hijo adoptivo o amada hijastra, el amor que sienten por su hijo no biológico no es el mismo que el amor que sienten por su propia carne y sangre». Walker dice también: «Sí, yo haría cualquier cosa por mi primer hijo [no biológico], dentro de lo razonable. Pero yo haría cualquier cosa por mi segundo hijo [biológico] sin razón, sin duda».

eresmama.com/se-puede-querer-h

Algú encerta qui és? Va, que a tots els qui vam ser adolescents als '90 ens molava, i ens agradava el seu grup per agradar més a les noies i a veure si aquella nit hi havia sort. Aix, que ja comencem a tenir una edat...

El "Recicla-ho" d' del 1997 és un tros de disc. Canalla, transgresor, divertit, alegre, funk i molt, molt ballable. I encara sona molt actual. Escolteu-lo. Busqueu, busqueu!

Daniel Gil ha impulsat

@dgil hem canviat fa poc d'escola. A l'anterior no estaven preparats i vam fer servir Jitsi algunes vegades.
A la nova encara no l'hem fet servir però fan servir Google Classroom

Daniel Gil ha impulsat

@dgil jo també vaig tenir un dels nanos confinats la setmana passada i ara mateix estic esperant resultats PCR de l'altra.
L'escola també ha comunicat molt bé.
Estic d'acord: és increible lo mal preparats que s'estava durant el primer confinament.

Avui he publicat això al blog. Poso sobre la taula si caldria pagar per accedir al medi natural protegit.

write.as/danielgil/caldria-fer

A l'Anna li hem agafat la Yoho Fitness Band que regalen amb el ColaCao. No aconsegueixo vincular-la amb l'App. El Bluetooth del mòbil me la vincula i me la troba, però no amb la app, que no la troba. Hi ha alguna manera, però, de fer que només via bluetooth agafi l'hora i el dia del mòbil. Sense fer ús de l'app. Seria suficient. No sé si m'he explicat?

Si voleu entendre la música dels 80s i 90s, heu de passar obligatoriament pels i el seu so brut, dens, farcit de guitarres. Molts han begut i veuen d'ells.

Screaming Skull by Sonic Youth
open.spotify.com/track/3cPO4Da

Daniel Gil ha impulsat

Bon dia. Avui, els docents de Catalunya fem vaga per reclamar mesures de prevenció del COVID-19 reals i efectives i per protestar davant de la presa de pèl del Departament d'Educància.

Davant de la hipocresia dels polítics que només busquen mantenir en marxa el sistema productiu posant en risc la salut de les persones, .

Avui han fet a escola la a les xiquetes. Demà el resultat.

Daniel Gil ha impulsat

L’aplicació Element (abans Riot.im) necessita una empenta en la traducció al #català, tant per iOS com Android.
Element és l’aplicació per a connectar-se a un servidor #Matrix.

Doncs us vinc a dir que avui per a dinar/berenar m'he fotut uns macarrons amb sobrassada i carn picada que estaven senzillament espectaculars.

Apa, ja podeu fer el que fos que estiguessiu fent.

Daniel Gil ha impulsat

@dgil
De pagament o subscripció, sens dubte, et recomanaria mullvad. Els de calyx són els mateixos que porten, entre d'altres, el projecte de Calyxos, gent que sembla força compromesa.

Ep, ara al vespre he obert el portàtil i en desktop a ja em funciona de meravella. I sembla que a la feina l'acabarem usant.

Mostra el fil

Algú em pot dir què li sembla ? Si és que l'ha provat és clar! Gràcies.

Doncs bé. He aconseguit instal•lar a , al portàtil, però quan l'obro em diu que no està ben configurat al servidor. Doncs que bé.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.