Tut fixat

Hilpern recoge las palabras que Rebecca Walker escribió en su Baby Love. La escritora explica: «No me importa lo cerca que está a su hijo adoptivo o amada hijastra, el amor que sienten por su hijo no biológico no es el mismo que el amor que sienten por su propia carne y sangre». Walker dice también: «Sí, yo haría cualquier cosa por mi primer hijo [no biológico], dentro de lo razonable. Pero yo haría cualquier cosa por mi segundo hijo [biológico] sin razón, sin duda».

eresmama.com/se-puede-querer-h

diverses... Els Contes valencians tot just acabat. El curs gratuït de filosofia, tot just començat.

Visualitza "Manifest a la concentració de Trens Dignes Ebre-Priorat" a YouTube
youtu.be/79WS_76cdLI

Daniel Gil ha impulsat

‪PREMSA • BLOG‬

‪Analitzem amb detall com biblioteques, arxius i viquipedistes han inserit més d’un miler de fonts bibliogràfiques noves a la Viquipèdia en català. Aquesta xifra d’èxit és la cinquena a nivell mundial i més del doble que el rècord de 2019.‬

‪🗞 wikimedia.cat/2020/02/14/recor

Els models de xarxa radial ja ho tenen això. Que quan el node central està col•lapsat, l'afectació es trasllada a la resta de xarxa. És de manual. I de lògica. Lògica perversa. Caldria redissenyar tota la xarxa. Ja no és eficient. I a més, encara tenim via única entre i l'. I una via diguem-ne que no massa nova. Avui deuria fer "goig" veure l' aturat a . El tren ràpid de l' aturant el fluxe per falta de doble via.

En fi...

Mostra el fil

Tinc la sensació que a la @rod16cat hem traslladat els problemes uns quants quilòmetres més amunt. Bé. Més que una sensació és més aviat una realitat. Ja no hi ha via única entre i , ok. Però hi ha via única entre i el . Però sobretot, el problema gros de debò és a . I afecta a mitja ... per no dir a tota.

No podria viure ni un dia sense escoltar com a mínim un cançó de . Apa, ja està dit.

Daniel Gil ha impulsat

‪Ja som a l’equador de la de les Dones i les Nenes en la Ciència!‬

‪Més de mitja dotzena de participants són al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona introduïnt biografies de dones científiques a la @viquipedia!‬

Daniel Gil ha impulsat

Estic d'enhorabona: sense haver de fer cap esforç, ja puc posar un idioma més al meu CV.

Evidentment la meva competència en espanyol és inferior que la que tinc en castellà, però força superior a la que tinc d'anglès o francès.

La pasta amb és un autèntic plaer, pornografia pura i absoluta. I amb molta sobrassada.

Daniel Gil ha impulsat

El gràfic indica la quota de votants d'extrema dreta a Europa durant l'any 2019.
Si us fixeu, Catalunya som un dels refugis contra el feixisme al continent.
Visca la lluita antifeixista!

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.