Tut fixat

"Podríem ser brutalment feliços només deixant-nos endur pel torrent..."

tropa

Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat
Daniel Gil ha impulsat

S'han de tenir els collons ben quadrats per a fotre un llibre de 265 pàgines sobre reflexions ètiques cristianes, i no cardar-hi ni una puta referència bibliogràfica, i ni una miserable pàgina de bibliografia al final.

Daniel Gil ha impulsat

Em recomaneu algun client de correu electrònic? Que pugui trobar a

Malgrat tenir-ne ja experiència, em continua semblant una enorme puta meravella, potser una de les més grans del món i de la vida, com la canalla comença a parlar i adquireixen vocabulari. Com reneix de nou l'idioma. Amb l'Alba ho estic tornant a gaudir.

Amb l' ja comencem a tenir aquelles muntanyes de la pubertat... Avui la muntanya era pels garrutxos de la seua melena, i que si li tallaven el cabell.

Aix, aquests còctels emocionals em superen...

Daniel Gil ha impulsat

The Fediverse has a podcasting platform called @Castopod which has accounts that can be followed from Mastodon etc. People can also comment, like or share individual episodes. More info at:

castopod.org

It has just moved out of alpha testing into beta testing, with a new interface and lots of new features.

Podcasts can also (of course!) be followed through RSS instead, if you prefer.

#CastoPod #Podcasting #Podcasts #Podcast #Fediverse #FediTips #ActivityPub #FOSS #FLOSS #Libre #FreeSoftware #OpenSource #RSS

Doncs mireu, potser si, potser si haguessim seguit el model educatiu basc, a hores d'ara potser tindriem una altra situació lingüística. Segregació lingúística? Com si no existís de facto una segregació en tots els nivells...

Què hi dius @giorgiograppa ?

catalunyadiari.com/actualitat/

Daniel Gil ha impulsat

Comencem la setmana alliberant al tren un dels exemplars d'"El meu sud" que encara tenia per casa... Com que no els comprarà ningú, com a mínim si algú se'l troba potser se'l llegeix. Encara me'n queda un altre per alliberar.

Estic preparant un article en anglès sobre les parroquials del pare Claret del XIX. Un dels que m'ha fet el ha passat a l'editora de la revista 16 pàgines de correccions. 16. Setze.

En fi, que tinc fenya...

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.