@enavarreteb @somenergia ja m'explicaran quin sentit té q surti el sharing d'Acciona i no el de Som. Se'ls veu el llautó a aq de TVE3

Avui m'han regalat de Caldes! Si a l'hivern van bé amb xocolata desfeta, a l'estiu amb gelat de vainilla. En vida vostra!

Si voleu entrar en cap de setmana amb la moral pels peus (bé, sobre genoll) però amb ganes de batalla i amb alguna satisfacció gràcies a la força comunitària... us convido a respondre aquesta enquesta de la sobre l'estat del : esee.ly/ywuJW6
En acabar, ja podeu validar o entrar uns quants registres més a @commonvoicecat i editar alguna entrada a la @viquipedia !

Ja és trist que la renovació del certificat digital d'idCAT per internet només funcioni amb Windows, i amb Internet Explorer (un navegador obsolet). Som al 2020!

RT: 1. Un fil per si algú vol fer una visita virtual i posar-se en la pell d’un advocat d’ofici en la jurisdicció de menors (justícia juvenil). Us explico un cas amb el que em vaig trobar la setmana passada estant de guàrdia de menors detinguts 👇
nitter.mastodont.cat/eyndePena

2020-06-22 15:36:09

“Els únics plaers que no defrauden són els imprevistos.”

— Joan Fuster

Quan estàs molt orgullós de formar part d'una entitat que cuida les persones com cal, i no pots estar més content.

És espectacular l'esforç que hi posen x mostrar i com a dues llengües diferents. Mireu els dos escrits del amb canvis de paraules tan vàlides en una variant com en l'altra només pq no siguin quasi clavades les dues versions!

És trist i admirable alhora veure com són els qui més pateixen els qui més empenyen el camí cap a la llibertat. Conspiració o no, que no quedin impunes els veritables culpables dels i els qui ho amaguen: esee.ly/CvuoJ9

Interessant projecte. Seria el Google europeu sense cap dels problemes de Google
opensearchfoundation.org/en/op

"Alguns ajuntaments incompleixen la normativa vigent sobre l'accés al servei de padró d'habitants, bloquejant a les persones immigrades l'adquisició de drets com la sanitat i l'educació, així com la possibilitat d'obtenir el permís de residència i treball"

Alícia Rodríguez, SOS Racisme / DIRECTA directa.cat/el-padro-la-porta-

5/5 Va fer més remodelacions tan importants com originals en contexts històrics, però de la que més orgullós estava era de la intervenció a la muralla natzarí de Granada (diversos premis).
Avui fa 5 anys que ens va deixar, molt jove. Les flors a la muralla les van deixar els seus alumnes.
Per saber més: es.wikipedia.org/wiki/Antonio_

Mostra el fil

3/5 Va restaurar la Torre Del Homenaje, de Huéscar, amb adob i fusta (1er premi VIII Premios Saloni de Arquitectura 2008, Finalista Premio Vivir con Madera 2007). La llum era, per ell, una obsessió.

Mostra el fil

2/5 Li van encarregar la primera estació de Metro de Granada. La va planificar, van començar les obres i van trobar restes arqueològics. Va modificar amb habilitat el projecte i va preservar els restes, que es poden veure tant a la planta superior, des de les escales com des de les andanes.

Mostra el fil

A fins ara és l'únic lloc on he pogut fer declaracions des de Firefox sobre Ubuntu sense problemes. Sembla que quan es tracta de la pela posen els recursos necessaris per a totes les situacions. Per la resta... I la Generalitat... a l'ATC comencen a posar-se les piles en aquest àmbit també. La resta...

Mostra el fil

I després, , per fer una sol·licitud de viduïtat per a ma mare, amb ubuntu + firefox o chrome, ni pensar-hi; un portàtil vellet però amb IE, primer tampoc, un d'un amic actual, tampoc, al final m'he hagut de buscar la vida en fòrums online, actualitzar Java, descarregar fitxer quan prems "sol·licitar gestió", obrir-lo AMB Java pq sol no s'obre, buscar el certificat al pendrive (no l'agafa del navegador)... I això se suposa que ho ha de fer una persona normal???

Mostra el fil

Continuen les meves trifulgues amb les gestions telemàtiques... Avui per renovar un certificat digital d'una associació, que és demanar-lo de nou, he passat per tres departaments: comarcal (no donen hora), Madrid (no m'han pogut donar hora perquè el NIF no els constava) i FNMT dep. tècnic (li he hagut de demanar email per reenviar-li la confirmació de sol·licitud amb el NIF q segons ell no existia i el certificat caducat que segons ell no constava per al NIF indicat). Esperarem...

Avui he acompanyat ma mare a recollir credencials x treure's l'idcat. He hagut de reactivar un portàtil vell x a poder-lo descarregar pq no oferia suport per versions de firefox posteriors a la 65 (tinc la 77!). Estem parlant de temes de seguretat, identitat! I de chrome ni en parla, només IE. La interfície, antiga, format fix. Es posarà les piles la @gencat en temes digitals d'una vegada??!!

@spla a menys que ho vegis com una lluita on has de guanyar, on és el problema?

Les xarxes socials són efímeres. Tot i que han institucionalitzat facebook i twitter. La web sembla matrix, per fer login necesites un compte google, facebook, twitter... Però els joves ens han ensenyat que ells poden saltar d'una xarxa a una altra. Per això les grans les han de comprar per seguir sent les grans però un dia fallarà.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.