Si no l'heu vist, us el recomano. Jo al meu poble vaig impulsar un projecte similar i ja tenim una dotzena de cases connectades, la resta passat festes. Si no apostem per projectes comunitaris sempre hi haurà ciutadans de primera i de segona.
ccma.cat/tv3/alacarta/programa

Una nova victòria pirata al Parlament Europeu 🏴‍☠️ El Parlament Europeu ha aprovat una resolució demanant la prohibició del reconeixement facial en espais públics.

Aquí la intervenció de l'europarlamentari pirata txec i vicepresident del Parlament Europeu, mastodon.pirati.cz/@marcel_kol

Allò que se'n diu clar i català. Si volem aconseguir la , o planifiquem i som conscients dels riscos de cada cosa i decidim assumir-los o no anirem enlloc:
youtu.be/z4k_9vlJZGw

Lectures 2021 / Reads 2021

Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou, M Carme Junyent (ed)

Mostra el fil

Son obras de una artista afgana, que se llama Shamsia Hassani. Si las hacemos circular será como dar voz a ella y a todas las mujeres afghanas, que estan viviendo un infierno. Gracias RT

Coneixeu elcritic.cat? Doncs ja té un bot al fediverse:

@critic

Us agrairé la difusió!

cc: @spla @EvitaObdu @evilham @asllibvallcarca @titi @giorgiograppa

RT @OLMB14@twitter.com

En 1981, Thatcher daba un mitín ante miles de fundamentalistas afganos que combatían al Afganistán socialista: "Los corazones del mundo libre están con ustedes". Ese año, hay documentados 245 atentados con bomba, 198 ejecuciones por degollamiento y 2.500 muertos en atentados

🐦🔗: twitter.com/OLMB14/status/1427

Per si no seguiu octuvre.cat...
@albanodante entrevista Grosfoguel. Tots els punts ben posats sobre les i.
youtu.be/HT0yqCNQm44

Al febrer vam instal•lar plaques fotovoltaiques a casa a través d'una compra col•lectiva amb (us recomano que us en feu socis i contracteu la llum amb ells independentment de la instal•ació) després de dos mesos volia compartir una valoració, sé que es aviat peró els canvis són considerables: (seguir el fil)

Perdoneu-me però una rotllana ben gran, d’una dansa tan pausada com la nostra, comporta un risc molt baix de contagi, sobretot tenint en compte que ens podem rentar les mans abans i després, i que la majoria ho farà amb mascareta. Costava gaire fer un protocol específic? Després plorarem si ens quedem sense cobles, músics i tradicions, i bramarem pq se’ns la volen apropiar. Festes amb llibres i roses són fàcils de clonar. La sardana és la que fa nostra la nostra Diada. Què fem per protegir-la?

Mostra el fil

Corregiu-me si m’equivoco però trobo molt trist, molt, que el Pla específic Sant Jordi 2021 Cultura/PROCICAT no hagi previst cap mesura específica per a les ballades de sardanes. Alguns (pocs) ajuntaments i associacions han organitzat audicions, sense ballada, i algú s’ha atrevit o s’atrevirà a ballar amb la seva bombolla, procurant no ser més de sis, amb l’ai al cor per si ens diuen res. (1/2)

i A veure quin dia en parlen al de TV3 i omple seccions dels mitjans... Seria un bon homenatge a l'Arcadi Oliveres, també! esee.ly/LT16wE

The holidays are coming closer. A good thing Tutanota now supports out of office notifications. 😀 Happy holidays! 🥳

T'has plantejat mai contribuir a la @viquipedia🧑‍💻 però encara no has fet el pas?

Hem preparat un taller introductori per guiar-te ✅

🕖 Dijous 4 de març a les 17h

👉 Inscriu-t'hi! t.co/mIwvNrhwFG

Os dejo mi resumen semanal en viñetas.
Podéis encontrarlas en mi Instagram, blog, @aixeta@twitter.com y patreon.com/ferranmartin #viñetas #humoristaDisponible

📍Es compleixen 18 anys des que es tancava el diari Egunkaria per ordre de l'Audiència Nacional
📍Un episodi de vergonya a dins l'estat espanyol, protagonitzat per tortures i per l'atac directe a la llibertat d'expressió.
nitter.mastodont.cat/OSPDH1/st

2021-02-20 11:37:08

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.