Voleu conèixer l'?

El dijous 5 de març, al Centre Cultural de Marata (Vallès Oriental), en Francesc Sàbat ens en parlarà des de la seva experiència com a alpinista, geòleg i viatger.

L'Antàrtida: un immens desert de neu i gel.

ccmarata.blogspot.com/

El dissabte 29, on aniràs?

@sobtec Visca! Ja m’he inscrit al #Sobtec amb programari lliure! Molt fan del #GNGforms :) Ara ja ningú té excusa per usar formularis de Can Guguel. #FuckOffGAFAM

@lleialtec @tuttle

Pregunto on és i em diu que a Barcelona. I a Barcelona no es parla català, doncs? Em diu, amablement, que ella truca de Saragossa i que no el parla però que "estoy en ello". LaCaixa, ni el mínim respecte per la llengua del país... que ja no és el seu, ja ho sabem. (5/5)

Mostra el fil

Jo l'hi confirmo i em diu que em faran arribar un document per actualització de dades. Llavors és quan pregunto per què s'adreça a mi en castellà quan jo ho faig en català, i em diu que perquè es fa des de la central de dades. (4/5)

Mostra el fil

Aquí va acabar la conversa ahir.
Avui em truca una dona i inicia la conversa igual. Torno a dir que laCaixa ja té el meu correu i aquí ella, ja més intel·ligent, em demana sisplau confirmar si és aquest, i me'l diu. (3/5)

Mostra el fil

... no tenia la seguretat de saber qui m'estava trucant, l'interlocutor, un home, amb un to impertinent em va dir que la seguretat era la mateixa que tenia ell que jo fos qui deia ser. Què us sembla? I tot això, parlant ell sempre en castellà, i jo en català de forma totalment educada. (2/5)

Mostra el fil

Més experiències amb ... Col·laboro amb una entitat que manté encara un compte a i ahir em van trucar d'una teòrica central de dades per demanar-me un correu electrònic. Quan vaig respondre que el meu correu ja el tenen i que jo no donava cap dada per telèfon perquè... (1/5)

Mireu com se'ls gasta ara Endesa perquè els clients tornin a la trampa! Vergonyós. Tota la vida abusant, fent nul.la pedagogia perquè la població faci un bon ús del consum energètic, cap sensibilitat envers la pobresa, cap interès per les renovables fins que no s'hi ha vist empesa (per no parlar de la pressió sobre polítics perquè no es moguin les lleis) ... i ara màniga ampla per després tornar a escanyar. @somenergia està fent una gran feina i els fa mal.

I si de tant en tant toqueu el crostó a l' @ATC perquè obri compte amb una entitat ètica i no repressora, millor! Tenen compte de (!!) De moment hem aconseguit que el tràmit per a fer els dipòsits tinguin un formulari web i que el per fer la gestió presencialment es pugui obrir sobre ! Ja era hora!!

Ja ? És una mica just avui per a fer-ho amb el 4T (cal fer-ho amb uns 5 dies d'antelació), però si sou o , penseu a ingressar els impostos trimestrals a l' ! Una via totalment legal però significativa per a anar enfortint la . Seguiu el canal de de @paguemalacatalana i contacteu-los en cas de dubte, és molt fàcil!

En català 'posar' no sempre correspon al verb castellà 'poner':

— El sol es pondrà a les 17:53.
— Aquestes gallines no ponen!
— Pareu taula, nois!
— Quan li calen diners, para la mà i son pare sempre afluixa la mosca.
— Què diu el rètol?

La faena que fem a @softcatala, la fem exclusivament des del voluntariat. No guanyem diners ni rebem subvencions de cap de tipus.

A banda de traductors, informàtics, filòlegs, etc. tenim necessitats de disseny gràfic, però cap voluntari que ens tire una mà.

Sabem que el món del disseny gràfic és molt desagraït i que el sector pateix precarietat, però si vos interessa col·laborar amb nosaltres de manera altruista, vos hi podeu unir al grup públic de Telegram t.me/Softcatala_disseny.

Gràcies!!

Em sembla inadmissible l'ús de "jugar" com a eufemisme de "apostar".

Algú coneix alguna plataforma lliure per escoltar música? Del estil spotify

Alguna recomanació lliure per a ? El portal aoc.cat sobre el tema només diferencia entre aplicacions gratuïtes i no gratuïtes (anem bé...) i un dels portals d'informació que proposa, efactures.cat té Microsoft com a participant i el defineix dient "Microsoft porta força temps impulsant la factura electrònica com ho demostra el seu suport a les iniciatives de programari lliure...". Suport???

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.