Una dictadura feixista i genocida no em semblaria tan malament si castigués amb pena de mort l'ús d'altaveus fora de la llar.

Backhand Topspin :senyera: ha impulsat

En la noche del 13 al 14 de agosto de 1976 es asesinado en #Almería por la Guardia Civil el joven Francisco #JavierVerdejo Lucas mientras intentaba realizar una pintada en los muros del Balneario de San Miguel, en el barrio del Zapillo.
laotraandalucia.org/?memoria=1

Comparteixo el diagnòstic tot i que segurament no tant les receptes. Necessitem un govern municipal amb empenta i idees noves.
Girona, ciutat abadonada.
amp.diaridegirona.cat/ultima-d

Alguna persona francòfona a la sala?
Ahir em vaig topar amb aquesta rosa dels vents a Sureda (Rosselló). És cert que en francès la tramuntana és mistral i el mistral és tramuntana?
Això de que el garbí sigui "vent d'Espanya" es diu a tot arreu o és un localisme?

Eneko i Ferreres són, de llarg, els millors humoristes gràfics actuals. Cadascun d'ells amb el seu estil propi.

Backhand Topspin :senyera: ha impulsat

L'empresa privada és molt més eficient que la pública, deien. Molt més eficient robant recursos públics i posant en risc la vida de treballadores i de la població en general. El contracte de la vergonya de Salut amb Ferrovial. vilaweb.cat/noticies/el-contra

Backhand Topspin :senyera: ha impulsat

En la madrugada del 10 al 11 de agosto de 1936 es asesinado en el Km.4 de la antigua carretera de Sevilla a Carmona el Padre de la Patria Andaluza, #BlasInfante Pérez. Sus últimas palabras fueron un grito de rebeldía revolucionaria: ¡Viva Andalucía libre!
laotraandalucia.org/?ai1ec_eve

"hay que decir que la monarquía parlamentaria de Felipe VI es más “republicana” que el engendro propuesto por Puigdemont y el resto de fuerzas independentistas."

Lluís Rabell a 8 d'agost de 2020.

lluisrabell.com/2020/08/08/cen

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.