Si feu Halloween, lo millor que podeu fer és disfressar-vos de 2020.

Alguna recomanació de lloc on dinar bé per Vic o rodalies?

Gràcies per avançat!

Backhand Topspin :senyera: ha impulsat

Si volem sortir d'aquest atzucac cal mobilització als carrers, un full de ruta estratègic ben el·laborat i cal un govern català que (com a mínim) no sigui còmplice de la repressió.
Avui els mossos (Dept d'Interior) atonyinaven als q protestaven per la inhabilitació. Demà la Generalitat es presentarà (de la maneta de la fiscalia) com a acusació particular contra els detinguts d'avui. Aquesta història l'hem vista una i una altra vegada. És una autèntica vergonya.

Ja n'hi ha prou d'aquesta comèdia

Mostra el fil

Madrid fa i desfà com vol. Un govern de la Generalitat es podrà mantenir en el "poder" sempre i quan no traspassi els límits establerts, ni que sigui per no-despenjar una pancarta quan t'ho ordenen. Porta't bé i podràs acabar la legislatura i presentar-te a la reelecció. Si no, fora i que passi el següent. I qui dia passa any empeny.

Mostra el fil

Crec que el govern Torra no ha estat a l'altura de les circumstàncies i Torra particularment no ha sigut un bon president. Tampoc tinc gaires esperances en què Pere Aragonès, o qui vingui pròximament, millori la cosa.

Dit això, és inacceptable que, un cop més, els tribunals espanyols anul·lin el resultat de les urnes a Catalunya. La democràcia està suspesa a Catalunya perquè a Madrid no agrada el que votem, ras i curt.

"Els Primers Freds" de Miquel Blay. Escultura exposada al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Esteu treient ja els nòrdics dels armaris o encara no?

Quim Torra escriu una carta al Comitè Olímpic Espanyol per mostrar el seu suport a una candidatura per organitzar els jocs olímpics d'hivern als Pirineus l'any 2030.
Després d'haver urbanitzat i destruït tot el litoral català, ara repetirem l'operació als Pirineus? No a la destrucció del nostre patrimoni natural!
twitter.com/QuimTorraiPla/stat

Setenil de las Bodegas declarat conjunt històric. Em fa il·lusió perquè és el poble d'on era la meva àvia 😉. Si algun dia passeu per l'interior de la Província de Cádiz us recomano que hi feu parada. No us decebrà.

lavanguardia.com/participacion

La nova ocurrència de l'Ajuntament de Girona: Multes SIMBÒLIQUES pels cotxes que estacionin sobre les voreres.
🙈😭😭. Verge santa.
twitter.com/girona_cat/status/

El Tribunal Suprem resol que els "riders" són en realitat falsos autònoms. Esperem que això suposi un cop definitiu al model d'explotació laboral de Glovo, Deliveroo i aquest tipus d'empreses d'escanyapobres sense escrúpols.
Aprofito per encoratjar-vos a que NO demaneu mai coses per Glovo o similars. No sigueu còmplices d'aquest model de neo-esclavitud.
vilaweb.cat/noticies/el-suprem

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.