A casa hem comprat i berenat fuet d'Embotits d'Oix aquesta mateixa tarda. 😰 Si veieu que en els pròxims dies no dic res, ha sigut un plaer compartir moments virtuals amb vosaltres 😵.

Salut!

Mostra el fil

Qui pensi que el barraquisme a Catalunya és una cosa que va passar a la dècada dels seixanta, que miri per la finestra quan circuli per la C-33 a l'alçada de Montcada i la Llagosta. Si feu el viatge en TAV entre Barcelona i Girona encara veureu millor la magnitud de la tragèdia.

S'intenten impulsar tota una sèrie de nous parcs eòlics i plantes d'energia fotovoltàica a Catalunya i tinc la sensació que tothom vol la transició energètica però ningú vol els molins de vent a prop de casa seva i totes dues coses no pot ser.

La nova aposta dels Comuns: "Xarxa fraternal republicana i trans-ibèrica" o "republicanisme (con)federal trans-ibèric".
ctxt.es/es/20210401/Firmas/356

Ho comprenc. Ha de ser esgotador rebre milers de crítiques, insults, amenaces...cada dia. Hauria de provar la bassa d'oli de Mastodon 😉.
I que consti que jo no he votat mai l'opció política d'aquesta senyora ni tinc pensat fer-ho. Fa com 15 anys vaig anar a una xerrada seva i em va agradar el que deia però el que ha vingut després...bastant "regulero".

No sé per què m'havia imaginat que, en lloc de 2, serien 5g.
🏃‍♂️💨

La veritat és que les Gavarres tenen racons espectaculars.

300 persones es manifesten a Perpinyà en contra del canvi de l'escut de la vila promogut per Louis Alliot.

Perpinya la Catalana!

"Documental sin censura de la verdad sobre..." ➡️ RED FLAG.

Mostra el fil

Qui finança aquesta campanyeta negacionista? Imprimir aquests cartells a tot color i penjar-los per les ciutats del nostre país deu costar uns quants diners.

Manifest per un model energètic sostenible.

Catalunya va molt endarrerida en la implantació d'energies renovables però s'ha de trobar l'equilibri amb la preservació dels espais naturals.

Massificació Renovables - GEPEC-EdC
gepec.cat/campanyes/massificac

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.