El que volia expressar al primer punt ho explica millor l'Ana Polo aquí ⬇️ (i afegeix coses)

Mostra el fil

Vista la polèmica, dues reflexions:

1. El gag és masclista i caspós. En aquest sentit, entenc q no s'emeti per TV3. No per la Letizia, sinó per la broma "Pajares/Esteso Style". Sí a ser irreverent amb la monarquia i el poder, per suposat, però es pot fer amb un altre estil.

2. TV3 no ho censura per masclisme. Ho censura per estalviar-se problemes amb la Casa Reial. Si en lloc de Letizia haguessin dit el nom de qualsevol actriu de Hollywood, aquí no hauria passat res. I aquí hi ha un problema.

Quina indocumentada aquesta senyora. Unionistes i Sinn Féin porten gairebé 15 anys governant junts a Irlanda del Nord. 🤦

Backhand Topspin :senyera: ha impulsat

Centenars de persones es manifesten a Perpinyà contra el bloqueig a l'obertura d'un col•legi-liceu de la Bressola.

Perdoneu una mica d'spam:

Avui s'ha obert la possibilitat de fer aportacions al capital social de Som Energia. De moment, només fins a 5.000€ amb un interès de l'1% anual (sense venciment).

L'objectiu és aconseguir entre 10 i 15 milions d'euros per guanyar liquiditat. De moment avui ja s'ha assolit més d'un milió i mig.

Si és del vostre interès: somenergia.coop/ca/produeix-en

I mentrestant es va certificant la mort del català en aquesta part de la ciutat, que es va omplint de locals de brunch i imitacions d'starbucks on t'atendran en perfecte anglès però on et miraran amb cara de no saber de quin país vens si demanes un "tallat amb llet de civada".

Mostra el fil

Ciutat Vella, parts de l'Eixample i parts de Gràcia estan vivint aquest procés de "Brussel•lització". La població de tota la vida i la població nouvinguda de classe treballadora estan sent substituïdes per un gruix de teletreballadors europeus i d'altres indrets, amb alt poder adquisitiu (sous d'allà i cost de vida d'aquí). I les institucions no momés no intenten aturar aquest procés de colonització més o menys encoberta, sinó que el fomenten.

Quo vadis, Barcelona.

Mostra el fil

Barcelona, ciutat de "trevacances".
Article de Marta Rojals.
t.co/6W3dTST2Kp?s=09

Detall inferior dels finestrals de la casa ubicada a la cruïlla del Passeig de Sant Joan amb el Carrer València, a Barcelona.
Actualment els baixos estan ocupats per un local de "brunch" de nom anglosaxó, molt car i amb les cartes en castellà, anglès i francès.

El passat 11 de setembre la Guardia Urbana va xifrar en 108.000 persones l'assistència a la manifestació de la diada i bona part de la premsa parlava de "fracàs", "glòbus desinflat", "desmobilització"...

Avui, la mateixa G.U.B. ha xifrat en 3.700 els assistents a la manifestació unionista. 30 vegades menys manifestants i, tanmateix, no llegireu la paraula "fracàs" per enlloc en aquests mateixos mitjans.

A l'estat francès venen natilles amb gust de festuc. Que ho sapigueu. 😉

A dues hores que arribi el 12 d'octubre: Absolutament res a celebrar. Ni enaltiment de la hispanitat ni blanquejament de l'imperialisme i el saqueig.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.