Jo el que vull dir és que els treballadors haurien de votar, i si surt vaga, fa vaga tot quisqui. A la meva empresa tot és voluntari. T'apuntes a una llista per deixar de cobrar el dia i tothom feliç.

jpujolar boosted

Felipe de Borbón interfereix en el judici amb les seves declaracions a favor de la teoría de l'acusació fent gala de la millor separació de poders del règim del 76 que el sustenta per això demà hi ha que fer vaga i si fos per mi seria indefinida

vilaweb.cat/noticies/felipe-vi

jpujolar boosted
jpujolar boosted

Fer vaga general és un dret que a la feina no et poden negar.

No caiguis en trampes lingüístiques i, si tens dubtes, informa-te’n.t.co/7yAFqErC1h

Gran missatge de Científics per la Independència sobre la vaga de demà.

Constato que els fabricants de sabó de rentaplats han decidit que ara hem de comprar unes pastilletes molt xules de coloraines i els que estàvem contents amb la pols, a pagar la pijada.

jpujolar boosted

Tingueu present una cosa. Molts espanyols voten la dreta perquè saben que sense Catalunya ho tenen cru. Volen els calés i la democràcia i la convivència els importa una merda.

jpujolar boosted

The Spanish foreign service also tried to prevent Pau Casals from meeting JFK. At the time, democrates were somewhat more solid than today facebook.com/108021089232647/p

Jo veig grups de 4 o 6 amb 1/2 rols d'enllaç per grup i els altres membres només connectats entre ells.

Què ha passat aquesta setmana amb el vot dels pressupostos?

jpujolar boosted

"An English man, an Irish man and a Scotsman go to a bar.
The English man wanted to leave.
So they all had to leave."

jpujolar boosted

Peter Gabriel cedeix "In your eyes" a l'ANC per fer-ne una versió en català amb Mario Muñoz, Lluís llach i d'altres, moltíssimes gràcies.😊 t.co/Fh6Cn7JLxW

jpujolar boosted

Al Otro lado del Muro de Berlín
‏ @_ju1_
14 h

A mi me tenéis que explicar que problema tenéis en que se hunda un Gobierno que ha mantenido todas las leyes lesivas del PP (LOMCE, Mordaza, Reforma laboral), incapaz de sacar a Franco pero raudo y veloz para reconocer al golpista venezolano o bloquear medicinas de Venezuela

Ramin Jahambegloo:
Testimonis de la justícia a Catalunya ara.cat/_81e0a168

(no per la tele, no es van atrevir)

"Em pensava que prohibirien el llaç groc" ara.cat/_81ea3d82

Els del PSOE i Podemos fugen dels partits catalans com si estiguessin empestats; però esperaven que els votessin els pressupostos. Jo crec que el PP i Cs entenen millor el que passa a Catalunya que no ells.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.