I si agafo i intento instal·lar UBUNTU en un mòbil, què passarà?

En pinotxo l'han enxampat: Rivera assegura que Macron dona suport als pactes de Ciutadans a Espanya i l'Elisi el desmenteix ara.cat/_86746361

Albert Rivera molta llengua però res d'actuar. A Barcelona prefereix separar els seus regidors per no haver de decidir en quines votacions ajudar a Colau. Així ajuda a Colau i es renta les mans dels seus vots, i pot seguir jugant a cridar sempre sense agafar cap responsabilitat.

Un rap per fer barri i aprendre català des de Ciutat Meridiana ara.cat/_864fc50b

Marta Rojals:

El problema arriba quan les nenes deixen de jugar amb nines i es troben amb la pressió d'haver de ser elles, les nines, per a ser acceptades en el joc dels altres.
vilaweb.cat/mailobert/4222161/

L'espectacle d'homenatge als 50 anys de la Trinca s'estrenarà el 30 juny ara.cat/_863d7636

En el tema de la declaració de renda, recordeu només que si doneu a l'església, la conferència episcopal fa servir els diners per finançar propaganda anticatalana (cope, 13TV, Intereconomía). Si de cas, millor que doneu directament a Caritas.

En el tema de la declaració de renda, recordeu només que si doneu a l'església, la conferència episcopal fa servir els diners per finançar propaganda anticatalana (cope, 13TV, Intereconomía).

Avui fa 75 anys del desembarcament de Normandia. Quan es critica els americans, abans de parlar, sempre penso en els milers de joves que van deixar la pell per arrencar el feixisme d'Europa.

Sabeu com està el tema del Fedilab? A mi m'envien bocins per traduir cada dos o tres dies. Que encara l'estant programant aquesta app?

Estado de derecho. Cortesía parlamentaria. Cumplir la ley. Las instituciones que nos hemos dado, etc...

El Girona Temps de Flors ja comença a tenir els primers visitants.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.