Enyoro els bons temps quan qui provocava els diluvis era Jo.

(Traducció catalana interconfessional de @PiuladaDivina)

twitter.com/TheTweetOfGod/stat

Estava ara ajudant el meu oncle a mirar-se la factura de l'aigua amb una tablet samsung. Per ell la tauleta és "la placa" i quan pitja un missatge de Gmail per obrir-lo "el truca".

Més preguntes. Els que teniu el compte en obert, quan feu un toot, aquest també surt a la pissarra de la "Federació".

Vaig somiar que deixava el mòbil a carregar i em desapareixia. Testimonis em deien qui l'havia agafat. Aleshores m'adono que estic somiant. Però no em vull despertar fins que l'individu torni al vespre. Aleshores, li canto les quaranta i recupero el mòbil. I quan em desperto penso: "Ep! Que falta encara el cable i el carregador!".

Si volem posar noms i cognoms al "deep state" espanyol, ja tenim força dades per triangular. Només cal seguir la pista dels que van protagonitzar 1) l'èxode de la UCD el 1982, 2) el cop a la direcció del PSOE el 2016, i 3) la crisi actual de C's. Totes les pistes han de portar a un mateix grup de gent.

Borrell dimiteix de diputat? Això no és normal. Que faci de cap de llista, tregui el nombre més alt de vots i després dimiteixi és una estafa més al votant. Què està passant?

Ara vull veure què diuen tots els que criticaven ERC-JC per no votar els grans pressupostos socials de Sanchez: ÚLTIMA HORA: El Parlament tomba el decret del Govern per limitar el preu del lloguer amb el rebuig de tota l'oposició elpuntavui.cat/en-temps-real.h

Avui a la fleca m'han embolicat el pa de motllo tallat amb paper enlloc de plàstic. Una petita bona notícia.

I si agafo i intento instal·lar UBUNTU en un mòbil, què passarà?

Vagó de bicicletes del tren de Hillerød a Copenhagen.

En pinotxo l'han enxampat: Rivera assegura que Macron dona suport als pactes de Ciutadans a Espanya i l'Elisi el desmenteix ara.cat/_86746361

Albert Rivera molta llengua però res d'actuar. A Barcelona prefereix separar els seus regidors per no haver de decidir en quines votacions ajudar a Colau. Així ajuda a Colau i es renta les mans dels seus vots, i pot seguir jugant a cridar sempre sense agafar cap responsabilitat.

Un rap per fer barri i aprendre català des de Ciutat Meridiana ara.cat/_864fc50b

Marta Rojals:

El problema arriba quan les nenes deixen de jugar amb nines i es troben amb la pressió d'haver de ser elles, les nines, per a ser acceptades en el joc dels altres.
vilaweb.cat/mailobert/4222161/

L'espectacle d'homenatge als 50 anys de la Trinca s'estrenarà el 30 juny ara.cat/_863d7636

En el tema de la declaració de renda, recordeu només que si doneu a l'església, la conferència episcopal fa servir els diners per finançar propaganda anticatalana (cope, 13TV, Intereconomía). Si de cas, millor que doneu directament a Caritas.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.