• Marroc ocupant i massacrant la població del Sàhara Occidental: 😶

• Israel ocupant i massacrant la població de Palestina: 😶

• Aràbia Saudita bombardejant i massacrant la població del Iemen: 😶

• Estats Units promovent carnisseries a Iraq, Líbia, Síria... 😶

• 8 anys de guerra al Donbass amb 14.000 morts: 😶

• Rússia envaeix Ucraïna: 😡🤬😖😡🤬😰🥺🥺 NO A LA GUERRA! PUTIN DIMONI!

[resum del que ens arriba (i no ens arriba) per teles, ràdios, digitals, xarxes socials i grups de whatsapp].

Qui et menysté cada dia, qui fa passar per seves les teves idees i es diu amic: no només menteix sinó que és mala persona.

L'ignorant affirme, le savant doute, le sage réfléchit. Aristote

I no solament al Parlament, també n'hi han de càrrecs fantasmes a TV3 i més llocs que cobren de la teta de la Generalitat. Per allà on miris hi ha merder.

[ESCÀNDOL] El Parlament paga 1,7 MEUR anuals a funcionaris que no hi treballen La República
larepublica.cat/noticies/escan

Que s'haig de fer cada any la marató de TV3 demostra que res funciona com cal. Un país be gestionat no necessita fer maratons.

El presidente de Pimec, Antoni Cañete, ha asegurado que es necesaria una nueva infraestructura para "jugar en la champions".

lavanguardia.com/economia/2021

L'única manera que l'aeroport del Prat "jugui a la champions" és transformar-lo en un hub internacional i que es gestioni al 100% per la Generalitat.
A Madrid saben que si fos un hub internacional tindria força més èxit que Barajas, per tant el volen sotmès als capritxos de Aena.

Ara els treballadors del banc veuen perillar els seus llocs de treball, però quants cops t'han dit que fessis una gestió al caixer i no els molestessis per finestreta?

Tots els presidents de les regions de l’estat francès reclamen a Macron l’ensenyament immersiu vilaweb.cat/noticies/president

2021-06-03 12:08:00

"COMUNICAT DE L'ESTACA.CAT
L'estaca reivindica l'autoria de les accions dutes a terme avui (40 punts) en compliment del mandat de tots aquells que varem votar l'1 d'octubre.
VAM VOTAR I VAM GUANYAR
Després de guanyar a les urnes aquest últim cop amb un 52% i 74 diputats, (1 avis) L'ESTACA EXIGEIX l'acord dels partits independentistes i l'aixecament de la DUI.
El poble va votar i va deixar clar que vol la independència, i sense perdre més temps exigim el compliment de les seves demandes."

@spla Per mi tampoc. Apart del mal que fa als manifestants també ho fa al cos de policia. Hi ha que recordar que son funcionaris i que representen al maxim poder legal que paguem tots. Han de guanyar-se el respecte de la gent i es difícil conseguir-ho si es comporten amb violència gratuita. Els protocols es cuidar de que la manifestació transcorri en pau i no d'atonyinar a la gent gratuitament.

@Zorion @antoniomaestre
El tal A. Maestre es un bocamoll com molts altres de la "izquierda progre" espanyola. Sent un odi visceral a tot el catalanisme i la identitat catalana. Per llegir a aquest somines hi ha que posar-se ulleres de sol, mascareta i una pinça al nas per no sentir la pudor a ranci que despren. El tinc blocat a totes les xarxes.

Tinc amics que no voten xq “no serveix per a res". Abans em revoltava contra aquesta afirmació. Però cada cop em costa més: la democràcia, com la coneixem, demostra amb cruesa que difícilment pot respondre als anhels de les majories.
El 14F aniré a votar.
elmon.cat/opinio/raons-per-ana
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2021-02-05 21:51:43

Els que veniu amb la cantarella del vot útil, qui us ha dit que, en cas de fer-vos cas i votar amb la pinça al nas, el meu vot se l'enduria el partit pel qual feu campanya?

ha impulsat:
Aquí un castellanoparlante instalado en BCN: el catalán ha sido una lengua perseguida, reprimida y minorizada durante siglos siguiendo un proyecto político de aniquilación cultural. Llamar xenófobos a catalanes por exigir estudiar o enseñar en su lengua es sumarse a ese proyecto.
nitter.mastodont.cat/apuente/s

2020-11-29 19:20:59

Crec que l"asfixiant" és PROHIBIR EL CATALÀ AL CONGRÉS.
Que PROHIBEIXIN una llengua i que a sobre se li retregui "el rollo fiscalitzador" a qui s'aixeca, no és el camí.
PD: La meva llengua materna el castellà. I el parlaré SEMPRE. Però em fot molt que no es respecti el català.
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2020-11-22 19:42:30

Molt defensor del català i de no canviar d'idioma quan ens parlin en castellà, però si busco una cançó subtitulada, si no la trobo en castellà, ja no la trobo!! 😤😤😤😤😤
‼️Parlem i doblem al català ‼️ COLLONS 🖋️🎙️

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.