"COMUNICAT DE L'ESTACA.CAT
L'estaca reivindica l'autoria de les accions dutes a terme avui (40 punts) en compliment del mandat de tots aquells que varem votar l'1 d'octubre.
VAM VOTAR I VAM GUANYAR
Després de guanyar a les urnes aquest últim cop amb un 52% i 74 diputats, (1 avis) L'ESTACA EXIGEIX l'acord dels partits independentistes i l'aixecament de la DUI.
El poble va votar i va deixar clar que vol la independència, i sense perdre més temps exigim el compliment de les seves demandes."

@spla Per mi tampoc. Apart del mal que fa als manifestants també ho fa al cos de policia. Hi ha que recordar que son funcionaris i que representen al maxim poder legal que paguem tots. Han de guanyar-se el respecte de la gent i es difícil conseguir-ho si es comporten amb violència gratuita. Els protocols es cuidar de que la manifestació transcorri en pau i no d'atonyinar a la gent gratuitament.

@Zorion @antoniomaestre
El tal A. Maestre es un bocamoll com molts altres de la "izquierda progre" espanyola. Sent un odi visceral a tot el catalanisme i la identitat catalana. Per llegir a aquest somines hi ha que posar-se ulleres de sol, mascareta i una pinça al nas per no sentir la pudor a ranci que despren. El tinc blocat a totes les xarxes.

Ara que s'ha vist l'Ana Pastor blanquejant a V🤮 X... Fa un temps que estan intentant crear un fals "Fact Checking" mundial per fer veure que verifiquen noticies. Maldito Bulo i Newtral serien la sucursal a Ñ d'aquesta presa de pel. Anem en compte que tenen molt diner al darrera, desmuntem aquesta farsa i comunique-m'ho al nostre entorn. Si volen desmentir bulos, per sort a casa nostre tenim @Octuvre

Tinc amics que no voten xq “no serveix per a res". Abans em revoltava contra aquesta afirmació. Però cada cop em costa més: la democràcia, com la coneixem, demostra amb cruesa que difícilment pot respondre als anhels de les majories.
El 14F aniré a votar.
elmon.cat/opinio/raons-per-ana
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2021-02-05 21:51:43

Els que veniu amb la cantarella del vot útil, qui us ha dit que, en cas de fer-vos cas i votar amb la pinça al nas, el meu vot se l'enduria el partit pel qual feu campanya?

Com era allò d'en Pablo Iglesias? "Los independentistas han contribuido a despertar el fantasma del fascismo" o alguna cosa així...

(Molt gran, Perich)

ha impulsat:
Aquí un castellanoparlante instalado en BCN: el catalán ha sido una lengua perseguida, reprimida y minorizada durante siglos siguiendo un proyecto político de aniquilación cultural. Llamar xenófobos a catalanes por exigir estudiar o enseñar en su lengua es sumarse a ese proyecto.
nitter.mastodont.cat/apuente/s

2020-11-29 19:20:59

Crec que l"asfixiant" és PROHIBIR EL CATALÀ AL CONGRÉS.
Que PROHIBEIXIN una llengua i que a sobre se li retregui "el rollo fiscalitzador" a qui s'aixeca, no és el camí.
PD: La meva llengua materna el castellà. I el parlaré SEMPRE. Però em fot molt que no es respecti el català.
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2020-11-22 19:42:30

Molt defensor del català i de no canviar d'idioma quan ens parlin en castellà, però si busco una cançó subtitulada, si no la trobo en castellà, ja no la trobo!! 😤😤😤😤😤
‼️Parlem i doblem al català ‼️ COLLONS 🖋️🎙️

Mostra el fil

ha impulsat:
URGENT.
La informació que ara exposarem ha d'arribar al màxim de persones abans de diumenge a les 19 hores. Ara mateix hi ha una història en marxa i el seu desenllaç depèn de les persones que llegeixin i comparteixin aquesta informació.
nitter.mastodont.cat/OctuvreCA

2020-11-20 17:51:47

Avui se celebra el Dia de la tovallola en honor a Douglas Adams, autor de l'obra «Guia galàctica per a autoestopistes». Durant tot el dia els fans de l'escriptor porten una tovallola.

ca.wikipedia.org/wiki/Dia_de_l

Que una entitat bancaria obligui els clients, alguns d'ells molt grans a instal·lar l'aplicació al mòbil, amb les dificultats que tenen per utilitzar-lo és una vergonya.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.