🎶 Prepara't pels concerts de i altres festes majors amb les nostres llistes a Spotify! Hi trobaràs un munt de bona música en català 👉
spoti.fi/3f4cczP

🍿 Vols veure bon cinema ?

🎞️ Aquest cap de setmana pots gaudir de l'estrena a les sales d'"Els cercamons".

📽️ Més detalls 👉
bit.ly/3xJ7kqv

🐴 Si el Quixot parlava en castellà a vol dir que ja es parlava a ? El professor Francesc Bernat ho desmenteix ràpidament.

🔥 L'1 d'octubre desmuntarem el mite de la "lengua común". Inscriu-te al seminari! 👉
contraelsupremacisme.cat

🖼️ S'hi exhibeixen dades sobre la vitalitat del català i es denuncia la minorització que pateix per part de les institucions 🇪🇸 🇫🇷 🇮🇹 i 🇪🇺.

La mostra, inaugurada el 2019 al Parlament Europeu 🇪🇺, ja ha visitat Lisboa 🇵🇹, Cambridge 🇬🇧, Bucarest 🇷🇴 i Ljubljana 🇸🇮.

📸 Anto Magzan

🗣️ Reclamem a les administracions competents que resolguin aquestes dificultats i ampliïn l’oferta educativa en català a les escoles públiques de la .
vilaweb.cat/noticies/plataform

🎒 Les complicacions per estudiar català o en català s'han identificat a l'escola primària del Voló, al col·legi de Portvendres i als liceus d'Argelers i Prada. Animem les famílies a fer-les públiques fem una crida a la unitat d'acció per solucionar-les.
elnacional.cat/ca/politica/den

❌ Hem detectat més dificultats que mai perquè els alumnes puguin fer classes de català o en català al sistema públic, que escolaritza el 90% dels alumnes que estudien en aquesta llengua.
lavanguardia.com/local/girona/

⏰ Activa't per la llengua!

🤝 Tria opcions que disposin de català en els diversos productes i serveis: una entitat bancària, un servei de telefonia, etc.

💡 Més accions a incorporar al teu dia a dia per defensar el català a
emergencialinguistica.cat

🗨️ La cita aprofundirà en les idees que basteixen el discurs lingüístic del nacionalisme 🇪🇸: el castellà és la llengua comuna de tota la població i, per fer-ho realitat, es val de lleis que l'imposen i que limiten els drets dels parlants d'altres llengües.
lavanguardia.com/vida/20220909

✊ Tothom qui ha participat a la manifestació de la a ha passat per davant de la lona que ha desplegat Plataforma per la Llengua.

🗣️ Volem viure plenament en català!

Fins a les 15 h podreu trobar-nos al Fossar de les Moreres de amb marxandatge i informació de tot el que fem a Plataforma per la Llengua pel foment del català. Us hi esperem!

La Junta Executiva de Plataforma per la Llengua participa a l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova, a .

✊ Bona !

💛 La és avui, la llengua hi és sempre. Ajuda'ns a defensar-la! Fes-te soci de Plataforma per la Llengua 👉
plataforma-llengua.cat/socis

🍿 Vols veure bon cinema ?

🎞️ Aquest cap de setmana pots gaudir de l'estrena a les sales d'"El col·legi dels animals màgics" i "I això... de qui és?".

📽️ Més detalls 👉
bit.ly/3Qw0Xx7

🎥 Mira el primer vídeo d'introducció a la jornada amb la intervenció de Francesc Bernat, professor agregat de la Secció de Lingüística Catalana del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona, un dels ponents participants! 👇

Mostra el fil

🗣 El seminari, que començarà a les 10 h i durarà fins a les 16.30 h, comptarà amb quatre conferències de 45 minuts i inclourà torns oberts de preguntes al final del matí i al final de la jornada.

🧾 Descobreix tots les detalls de l'acte a
bit.ly/OrganitzemSeminari

Mostra el fil

❗ Organitzem un seminari per contextualitzar i aprofundir en el procés de substitució lingüística del català

🗨 La jornada se celebrarà el 1r d'octubre a la Casa Convalescència de Barcelona i comptarà amb diversos ponents

➡ Més informació a
bit.ly/SeminariSupremacisme

✊ Aquest , equipa't per defensar el català!

👅 Aconsegueix la bossa que hem dissenyat especialment per aquesta a la parada que instal·larem al Fossar de les Moreres de .

🖱 També disponible a
botiga.plataforma-llengua.cat

🗣️ La directora de Plataforma per la Llengua, Rut Carandell, ha intervingut aquesta tarda en l'acte d'homenatge a Patrícia Gabancho, a l'auditori Josep Irla de .

🗨️ La periodista va participar en la campanya "10.000 veus pel català" que vam impulsar fa uns anys.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.