Nestort Ura 🐘✅ is a user on mastodont.cat. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

Nestort Ura 🐘✅ @nestort@mastodont.cat

@nestort @izaro pues yo pienso lo mismo, yo quiero ademas cambiar la forma de gobierno, si la generalitat ha de desaparecer pues que desaparezaca, quiero un poder horizontal nada de gobernantes i gobernados en vertical.

@auroch
@merce

El deshielo de la “Operación Ice” | Kaos en la red - kaosenlared.net/el-deshielo-de
«El sobreseimiento de buena parte de la causa derivada de la Operación Ice sirve para poner otro cerrojo a la teoría policial del “terrorismo anarquista” que durante los últimos años ha campado a sus anchas por los juzgados de instrucción de la Audiencia Nacional»
Presos políticos ya hace mucho que los hay en el estado español, solo que ahora son más conocidos

elbinario.net/2018/05/21/que-d Porque queremos empezar por el principo, porque si nosotras no nos plateamos nuestros privilegios, nuestros sueños y nuestros deseos sin ese primer trabajo realizado, no podemos pasar a transformar el resto del mundo. No es fácil pero ya nos toca acampar con nostras mismas y dialogar con lo que necesitamos cambiar, en nosotras. #HACKYOURSELF Pero hagámoslo juntas, una habitacion propia dentro del común:)

«Davant la repressió estatal contra la llibertat d’expressió (rapers, tuitaires, humoristes, periodistes, una llarga llista d’activistes socials, llibres, etc.) s’està generant un moviment de resposta: . Algunes cantautores, cantautors i una poetessa ens hem ajuntat per fer-hi una aportació en forma de cançó-videoclip. Hi posem veu: Sílvia Tomàs, Opoloh, Sisu, Mateólika, Ual·la!, Lidia Uve, Sònia Moll, El Sobrino del Diablo i Paradoxus Luporum»
silviatomas.net/no-callarem/

Us la recomano!

Ara ja es veu perfectament l'exode des de l'ocellet blau del febrer.

grafana.mastodont.cat

Alternativa lliure al de (👹): L'incipent PixelFed, que també té un compte a des d'on en podeu seguir les novetats: @pixelfed

Sortim de les com qui fuig del diable.

Amb Franco passava quelcom semblant: no calia que et preocupessis si adoptaves el rol de peça en el seu engranatge social, mentre no oposessis resistència i semblessis un feliç ciutadà conforme amb els principis del Movimiento. Quina és la diferència essencial entre allò i això? No és qualitativa. S'han ampliat els marges una mica, i reduït una mica el nivell de violència estatal, però fonamentalment ho veig igual. I igual d'impugnable.

És "graciós" perquè cada cop és més evident que tot l'aparell legal i estatal té la funció de convèncer el comú dels mortals de la conveniència d'estar sotmesos a aquest règim de coses, amb la ficció d'uns drets i d'unes garanties. Resulta que aquestes desapareixen tan bon punt posem en dubte el règim, el seu poder sobre nosaltres. Aleshores apareix de la manera més tradicional, amb abusos i violència, fent evident la ficció anomenada "estat de dret" i "democràcia".

«La decisión de no publicar el nombramiento de los Consejeros que ha firmado el President Torra, además de una torpeza política, es un ataque tan frontal a las normas esenciales de nuestro ordenamiento, que bien podría definirse como ‘golpe de estado’ jurídico.»

eldiario.es/tribunaabierta/gol

«La única intención de este fraude es que el Gobierno central pueda mantener la duración de la situación excepcional del 155 de manera indefinida, vulnerando el acuerdo del Senado»

Estats d'excepció permanents

Se filtra un impactante vídeo interno de Google con sus ideas para controlar el comportamiento humano https://m.eldiario.es/tecnologia/interno-Google-extraer-intimos-usuarios_0_772723127.html
«Google imagina que podrá utilizar ese "gran libro de instrucciones" del comportamiento humano de forma similar a como los científicos tratan el código genético, manipulándolo para obtener determinadas consecuencias. De esta forma, al igual que estos tratan en la actualidad de aislar los genes que, tras muchas décadas, pueden determinar el desarrollo de alzheimer, Google piensa que será capaz de usar lo mismo con decisiones y comportamientos de sus usuarios.»
Seguim alimentant la bèstia, seguim…

Heineken prohibeix un concert d’Ebri Knight i Herba Negra a València per ‘motius polítics i ideològics’ | VilaWeb
vilaweb.cat/noticies/lheineken

Via RRY (Revolución Real Ya):
👇👇

[ ]

Cientos de antidisturbios asedian a los ecologistas que resisten contra la segunda fase del desalojo de la .

Golpes, represión y maquinaria pesada para destrozar los espacios creados con material reciclado.

twitter.com/RRYrevolucion/stat

(vídeo d'una excavadora tirant a terra una casa. Quanta energia que està utilitzant l'estat francès per destruir un projecte autènticament emancipador)

Via centre Iridia:
👇👇
Ens sumem a la convocatòria unitària de la @tancadaperdrets , que porta 26 dies de resistència activa denunciant i assenyalant el racisme institucional i social a l'antiga seu de la Massana

Sortim al carrer per fer una demostració de força col·lectiva, perquè ens apel·la a totes

➡️ És urgent un canvi de paradigma en les polítiques migratòries

🗓 Diumenge 27 de maig
⏰ 12h
📍Plaça Catalunya

Som 1,133 usuaris
+1 en la darrera hora
+7 en el darrer dia
+29 en la darrera setmana
Toots publicats: 48968
Toots per usuari: 43
Instàncies connectades: 1477

gràfiques: grafana.mastodont.cat

Ajuda: ajuda.mastodont.cat

El @cdrnoubarris arriba al servidor català de Mastodont, l'alternativa lliure i descentralitzada a Twitter.

Organitzem-nos a i generem alternatives com @mastodontcat per una república de classe!

@cdrnoubarris gran moviment el de venir a . Donat que Twitter censura al poble català crec que es la millor opció.

Tindrieu que extendreu a tots els cdr's i vaig una mica mes lluny: Aixecar la vostre propia instancia de mastodon a un domini tipus: social.cdr.cat i així cada cdr tindia una compte tipus:

noubarris@social.cdr.cat
terrassa@social.cdr.cat

s'enten? :senyera: 😋

Las cadenas electrónicas son invisibles y muy cómodas!

Electronic chains are invisible and very comfortable!

#freedom #privacy #facebook

| Detenen dos regidors de la CUP, investigats per un suposat delicte de desordres públics durant la vaga general del 8-N

Via @La_Directa

#Google investigada en Australia: #Android estaría recopilando y enviando 1 GB de datos privados, incluso en modo avión https://quitter.no/url/1764734