Nestort Ura 🐘✅ is a user on mastodont.cat. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

Nestort Ura 🐘✅ @nestort@mastodont.cat

Para las #pensiones no hay pero para armamento si.Que asco dan.Defensa prevé comprar nuevo armamento valorado en más de 10.000 millones http://www.publico.es/politica/defensa-preve-comprar-nuevo-armamento-valorado-10000-millones.html … …#FelizDiaDelPadre

Google proporciona datos a la policía de personas que estuvieron cerca de crímenes, aún sin ser sospechosas omicrono.elespanol.com/2018/03

Des de la hipòcrita Europa es va donar suport a aquesta gentussa. Mai a "Europa" (o sigui, a altes les institucions europees) els ha interessat res que tingui a veure amb drets humans o democràcia, i sí molt el que serveixi per avançar en neoliberalisme salvatge.
"Las milicias neonazis ucranianas se erigen en vigilantes de la ley ante la pasividad del Gobierno"

https://www.eldiario.es/theguardian/milicias-neonazis-ucranianas-muestran-musculo_0_749625905.html

«La Milicia Nacional de Ucrania afirma que se ha visto obligada a actuar en las calles por lo que considera una "policía incompetente y corrupta"»

«“El nacionalsocialismo no tiene nada intrínsecamente nocivo. No sé por qué siempre lo asocian con campos de concentración”, afirma uno de sus miembros»

@spla M'he trobat ja amb dos perfils als quals no puc seguir des d'aquí perquè generen un error "Remote data could not be fetched". Sí puc seguir-los des d'un compte de , en canvi. Un d'ells és @josemurilo (que és d'un node Mastodon) i l'altre, @alasrojas. Saps què podria ser?
Merci!

"#MarielleFranco’s death–a carefully targeted shooting by apparently professional killers–sent shockwaves across the world..
On Friday, Brazilian media reported that the bullets that killed her were part of a batch sold to federal police in Brasília in 2006.
EU parliament deputies condemned the killing, #Brazil’s prosecutor general, Raquel Dodge, called it an attack on #democracy. The great Brazilian music star #CaetanoVeloso wrote a song for her"
theguardian.com/world/2018/mar ecodigital.social/media/G2YA2r

Al final no tener página en Facebook, será una señal de insumisión que no aceptará la sociedad....

A l'Ara hi ha uns quants articles en portada que ens recorden que les guerres (amb conflictes armats, o de colonialisme, econòmiques, etc) que hi ha al món continuen abocant a haver de marxar de casa a moltíssima gent, i que els nostres països/governs (agents gens innocents en aquestes guerres), continuen no permetent l'entrada d'aquesta gent, i a més externalitzant hipòcritament la feina bruta de control fronterer interactius.ara.cat/directe/op

Creo que la alfabetización digital ya no se trata de enseñar qué son las carpetas y ficheros. Sino qué son lo datos, quien los tiene, y la su importancia.

El TC vol dissoldre el Parlament el dia 30 i convocar eleccions via @elnacionalcat goo.gl/mQ4Py8

Avui és el #DiaMundialDelConsumResponsable Formem part de les alternatives de consum i oferim serveis de telefonia mòbil, internet i fix des de l' #ESS i amb una voluntat transformadora. Avui és el dia de totes les consumidores responsables! Felicitats! https://somconnexio.coop/projecte/ https://gnusocial.net/attachment/896023

@edgecontrol exactamente, el problema es que matan a las pocas que defienden a las habitantes de las favelas... triste, muy triste lo de #marielle

‘Stephen Hawking’s final words to the internet: robots aren’t the problem, capitalism is’

“If machines produce everything we need, the outcome will depend on how things are distributed. Everyone can enjoy a life of luxurious leisure if the machine-produced wealth is shared, or most people can end up miserably poor if the machine-owners successfully lobby against wealth redistribution.”

boingboing.net/2018/03/14/brie

Also on our radar: forum.ind.ie/t/stephen-hawking

Després anys sense obrir-lo i de tenir la partició morta de riure, em dóna per obrir Windows (7) i actualitzar-lo. Resultat? No arrenca! Doncs genial ... En fi, bon moment per fer backups i neteja. I al final m'he dit, escolta, si fa tant que no l'he obert és que no el necessite. Total que ara a la partició hi ha Trisquel. I he de dir que em va genial, i està tan actualitzat com es pot, no està mort. Tinc LibreOffice i Firefox 58 (aquí li diuen ABrowser). Què més vull?

"Un antidisturbios se libra de la condena por agredir a dos periodistas porque la falta está prescrita"
eldiario.es/politica/considera
"La negativa de la Policía a identificar al agente y los retrasos judiciales abocan a la prescripción del delito leve"

Així anem: qui està a l'extrem "mànec" de la porra, té tots els instruments per a la impunitat. Qui estem a l'extrem "punta" de la porra, tenim tots els riscos de rebre abusos, arbitrarietats i màxim rigor en aplicació de la llei.

«Al meu país tot això ja ho hem vist, ho portem veient fa molt!»[…], «àvies fent front a càrregues policials i que abracen a altres policies, als seus; banderes nacionals disfressant ideals emancipatoris[…] S’estan posant fotos d’abraçades a policies i fregant el supremacisme, dient: “Els catalans sí farem un Estat com Déu mana”. I quin poble ha estat més oprimit que el poble jueu? I mira el què ha passat! Voleu un Estat? Estem bojos[…]? Nosaltres no lluitem contra tot el que aquest significa…?»

Ja que em passava per la Soli de la CNT; he trobat una prometedora (perquè no l'he acabat de llegir tota) sèrie d'articles d'opinió:
"Ruïna, furor, fragmentació. Catalans, un esforç més…"
lasoli.cnt.cat/01/03/2018/opin
Mireu quina perla d'una amiga israeliana de l'autor, fotent una encertadíssima bronca, al meu entendre:

@kim @nestort @La_Directa Moltes gràcies per l'entrevista! Ruymán Rodríguez publica també aquesta setmana un article molt interessant sobre els riscs de la militància, a La Soli. chaos.social/@icaria36/9968689 - lasoli.cnt.cat/12/03/2018/opin