Avui els pirates ens trobem a Brussel·les sota el paraigües dels MEPs de l'European Pirate Party.

Treballarem en com col·laborar més estretament com moviment polític transnacional. 🏴‍☠️

@Piratenpartei@twitter.com:

Die #EU will private Chats, Nachrichten und E-Mails massenhaft & anlasslos auf verdächtige Inhalte durchsuchen.

Die Begründung: Strafverfolgung von Kinderpornographie.

Die Konsequenz: Massenüberwachung & die Abschaffung des digitalen Briefgeheimnisses. #PIRATEN #Chatkontrolle

La tripulació catalana volem desitjar a @piratachile i al poble de Xile molta sort en el referèndum per la nova Constitució, enfocada en la descentralització, el reconeixement de l'autodeterminació i els drets socials vilaweb.cat/noticies/xile-refe

I Curs Internacional d'Educació Digital Democràtica i Open Edtech

donestech.net/noticia/i-curs-i

Iniciatives, Sobirania tecnològica

Esdeveniment integrat dins la Proposta per a una Digitalització Democràtica i Sobirana d’Europa d’Xnet, publicada al Publication Office of the European Union sota el títol de Proposal for a...

Activistas del Software Libre presentan la campaña "¿Dinero público? ¡Código público!" de @fsfe en tres ciudades italianas. La idea es mejorar la digitalización en el sector público con software libre.

mastodon.social/@fsfe/10839597

Ens alegra dir-te que hem assolit l'objectiu de quotes per cobrir les despeses mensuals! Encara hem de fer front a les despeses puntuals, però anem per bon camí.

Si fas una donació puntual, ens ajudaràs a cobrir els 1.500€ que ens costa recuperar el nostre domini pirata.cat. Gràcies a tothom per l'esforç i fer viable el partit!

mastodont.cat/@partit_pirata/1

Hem arribat al 50% del nostre objectiu mensual, que són 100€ per mantenir els servidors. Ens ajudes a completar el 100%?

Encara que no siguis militant, pots contribuir amb un donatiu puntual, que es destinarà a cobrir despeses com les que us vàrem compartir dimarts. Gràcies per fer-ho possible!

Fes-ho a donorbox.org/donacio-a-pirates

Hem arribat al 50% del nostre objectiu mensual, que són 100€ per mantenir els servidors. Ens ajudes a completar el 100%?

Encara que no siguis militant, pots contribuir amb un donatiu puntual, que es destinarà a cobrir despeses com les que us vàrem compartir dimarts. Gràcies per fer-ho possible!

Fes-ho a donorbox.org/donacio-a-pirates

El Partit Pirata desembarca als Pallaresos per impulsar la Transparència, la Participació Ciutadana i la Democràcia Directa al nostre Ajuntament. ARRRR!!!! 🏴‍☠️

Recorda que desgrava, pel que et farem arribar la informació fiscal el 2023 perquè ho tinguin en compte a la teva declaració de la renda.

Si ja feies servir aquest sistema, no pateixis. Els teus diners han estat arribant a l'antic compte a Triodos i des de fa poc arriben a Fiare, el nostre nou banc ètic.

Mostra el fil

A banda, després de molts tràmits hem aconseguit recuperar el domini pirata.cat original, que va ser segrestat per un ex-membre, però cal cobrir la factura també: 1.500€ a pagament únic.

És el moment de recuperar-nos definitivament. Per fer-ho necessitem recuperar ingressos! Pots posar-te una quota, que es carregarà automàticament al teu compte segons la quantitat i periodicitat que vulguis, a Donorbox: donorbox.org/donacio-a-pirates

Mostra el fil

Si això no hagués estat suficient, els diners al nostre compte de Triodos estàn bloquejats pel banc, però esperem alliberar-los aviat. Triodos no vol gestionar comptes de partits polítics i a efectes pràctics ens han fet fora. Ara treballem amb la banca ètica Fiare.

Així que, ara estem virtualment sense un ral. Encara hi ha remanent per mantenir dominis i servidors, que són les principals despeses: uns 100€ mensuals.

Mostra el fil

Pirata, fes viable el partit amb una quota voluntària: donorbox.org/donacio-a-pirates

Des de fa anys que el partit es manté amb els donatius puntuals i quotes periòdiques. A més, ho fa amb les mans voluntàries per fer les tasques administratives i de tresoreria. La pandèmia ha passat factura, afectant a la militància i la seva participació, fent que aspectes com les domiciliacions bancàries no s'hagin portat a terme.

Jornades sobre democràcia, algorismes i resistències

donestech.net/noticia/jornades

Bretxa digital, Sobirania tecnològica

EN - ES Online 26 Maig | Barcelona 27 Maig | Madrid 28 Maig Cap a una intel·ligència artificial més democràtica, decolonial i respectuosa amb els Drets Humans Trobada de col·...

Amb el cas 🦄 s'ha vulnerat la privacitat de periodistes, activistes i polítics.

Però saps que hi ha aplicacions espia que controlen fins i tot en entorns quotidians, familiars o antigues relacions?🤳

Aprèn a detectar-les!⚠️

📅 10 maig, 17.30h
Inscripcions: bit.ly/PegasusTaller

Estic llegint l'aprovació de la proposta de reforma electoral per part del Parlament Europeu respecte a les europees del 2024 i fa bona fila.

Si es fa realitat:

- Votarem dues llistes, una nacional i l'altra europea (28 diputats).
- No s'estableix llindar de vots obligatori, tret dels països que triïn 60 escons o més.
- Més drets electorals pels expats.
- Més paritat a llistes.

europarl.europa.eu/legislative

Reports of #Pegasus found on Pedro Sánchez's phone demonstrate the magnitude of the spyware problem.

Hence, I am happy that the European Parliament now provides all Members with the possibility to have their phones checked against Pegasus. As Quaestor responsible for ICT equipment, I was involved in the test phase. Ensuring #cybersecurity is one of my priorities. politico.eu/article/pegasus-ha

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.