La semana pasada tuve unos días de vacaciones con la familia y leí un libro que tenía en la estantería desde hacía tiempo, y que ha resultado estar plagado de buenas ideas: falkvinge.net/2013/02/14/swarm (PDF en falkvinge.net/books/ )

Me pregunto si hay una traducción o resumen a fondo en español, para compartirlo con más gente. He encontrado github.com/alej0varas/swarmwis pero está incompleto.

Copiando a @dario @partit_pirata por si acaso. 🤓

És hora de defensar els nostres drets digitals: !

MANIFESTACIÓ amb @partit_pirata i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

Demà ! Concentració amb @amicalwikimedia i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

A Catalunya Informació, han parlat del Front Republicà i qui el forma. Crec que és la primera vegada que sento el nom del @partit_pirata en un mitjà.
Sóc immensament feliç.

➡️ Ajudeu-nos a presentar la coalició Poble Lliure - Som Alternativa - Pirates de Catalunya: Front Republicà a les 📝 Necessitem milers d'avals en clau rupturista per avançar en el mandat de l'1 d'Octubre. Entreu a la pàgina web www.front-republica.cat i descarregueu-vos les fulles per aconseguir els avals a cada circumscripció ✊

➡️ Entreu al web front-republica.cat
➡️ Seguiu-nos al canal de Telegram: t.me/frontrepublica
➡️ Seguiu-nos al Twitter: twitter.com/Front_Republica

Llegiu i compartiu el manifest del Front Republicà a les :

📄 COMUNICAT | Cal un vot republicà, de ruptura i radicalment democràtic a les . Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya ens hi comprometem.

La llista la formaran persones que garantiran el compromís de no votar cap força que no defensi explícitament ✔️ el dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats, la defensa dels drets socials i ❌ la derogació dels articles 155 i 135 de la CE.

Els portaveus de les tres organitzacions, Guillem Fuster de Poble Lliure, Albano Dante de Som Alternativa i Muriel Rovira de Pirates de Catalunya, presenten el compromís de no donar suport a cap partit sense el compromís irrenunciable de defensar els drets socials i l'autodeterminació.

Les tres organitzacions considerem que en el moment present tenim l'obligació de combatre públicament i arreu la situació d'opressió i abús que patim el poble català, i que cal bastir un front comú que no cedeixi i defensi de manera irrenunciable els interessos populars.

Hem decidit articular una candidatura que permeti presentar batalla a les .

🔴 Avui Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya presentem la candidatura republicana i rupturista per les : constituïm el Front Republicà. ✊

Comunicat oficial: Pirates de Catalunya ratifica l'acord amb @Poble_Lliure@twitter.com
i @SomAlternativa@twitter.com
per les eleccions del pirates.cat/bloc/pirates-de-ca

Ens sobren els motius per fer vaga el 8 de març, ens sobren els motius per lluitar tot l'any. Som feministes i combatives, som Pirates!

Ens vols avalar però prefereixes fer-ho en format digital? Ja pots fer-ho gràcies als companys de MiFirma: mifirma.com/endorsment_proposa. Recorda: si ens avales així, no cal que ho facis en paper!

Na Muriel Rovira ens parla a @sobtec de la web d'informació de T-Mobilitat, engegada per Pirates de BCN entre d'altres. Una millora del transport públic, o un desastre de privacitat i injustícies?

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.