@echo_pbreyer@twitter.com:

🇬🇧Entire German government now opposes EU #ChatControl #CSAM proposal to scan all private communications for suspicious content.
Source of quote: bild.de/politik/inland…
Photo: nancy-faeser.de
Read on: chatcontrol.eu

El Partit Pirata desembarca als Pallaresos per impulsar la Transparència, la Participació Ciutadana i la Democràcia Directa al nostre Ajuntament. ARRRR!!!! 🏴‍☠️

Recorda que desgrava, pel que et farem arribar la informació fiscal el 2023 perquè ho tinguin en compte a la teva declaració de la renda.

Si ja feies servir aquest sistema, no pateixis. Els teus diners han estat arribant a l'antic compte a Triodos i des de fa poc arriben a Fiare, el nostre nou banc ètic.

Mostra el fil

A banda, després de molts tràmits hem aconseguit recuperar el domini pirata.cat original, que va ser segrestat per un ex-membre, però cal cobrir la factura també: 1.500€ a pagament únic.

És el moment de recuperar-nos definitivament. Per fer-ho necessitem recuperar ingressos! Pots posar-te una quota, que es carregarà automàticament al teu compte segons la quantitat i periodicitat que vulguis, a Donorbox: donorbox.org/donacio-a-pirates

Mostra el fil

Si això no hagués estat suficient, els diners al nostre compte de Triodos estàn bloquejats pel banc, però esperem alliberar-los aviat. Triodos no vol gestionar comptes de partits polítics i a efectes pràctics ens han fet fora. Ara treballem amb la banca ètica Fiare.

Així que, ara estem virtualment sense un ral. Encara hi ha remanent per mantenir dominis i servidors, que són les principals despeses: uns 100€ mensuals.

Mostra el fil

Pirata, fes viable el partit amb una quota voluntària: donorbox.org/donacio-a-pirates

Des de fa anys que el partit es manté amb els donatius puntuals i quotes periòdiques. A més, ho fa amb les mans voluntàries per fer les tasques administratives i de tresoreria. La pandèmia ha passat factura, afectant a la militància i la seva participació, fent que aspectes com les domiciliacions bancàries no s'hagin portat a terme.

Jornades sobre democràcia, algorismes i resistències

donestech.net/noticia/jornades

Bretxa digital, Sobirania tecnològica

EN - ES Online 26 Maig | Barcelona 27 Maig | Madrid 28 Maig Cap a una intel·ligència artificial més democràtica, decolonial i respectuosa amb els Drets Humans Trobada de col·...

Amb el cas 🦄 s'ha vulnerat la privacitat de periodistes, activistes i polítics.

Però saps que hi ha aplicacions espia que controlen fins i tot en entorns quotidians, familiars o antigues relacions?🤳

Aprèn a detectar-les!⚠️

📅 10 maig, 17.30h
Inscripcions: bit.ly/PegasusTaller

Estic llegint l'aprovació de la proposta de reforma electoral per part del Parlament Europeu respecte a les europees del 2024 i fa bona fila.

Si es fa realitat:

- Votarem dues llistes, una nacional i l'altra europea (28 diputats).
- No s'estableix llindar de vots obligatori, tret dels països que triïn 60 escons o més.
- Més drets electorals pels expats.
- Més paritat a llistes.

europarl.europa.eu/legislative

Reports of #Pegasus found on Pedro Sánchez's phone demonstrate the magnitude of the spyware problem.

Hence, I am happy that the European Parliament now provides all Members with the possibility to have their phones checked against Pegasus. As Quaestor responsible for ICT equipment, I was involved in the test phase. Ensuring #cybersecurity is one of my priorities. politico.eu/article/pegasus-ha

SCC es va incorporar al Registre de Transparència el 24 de gener de 2022 (ec.europa.eu/transparencyregis), però segons la pàgina web de la Unió Europea, la reunió amb Didier Reynders de Justícia, es va realitzar el 9 de desembre de 2021, un mes abans.

Pirates de Catalunya ha començat els procediments perquè les companyes d'European Pirates comencin els tràmits per una investigació contra SCC i Didier Reynders i l'aplicació de les sancions corresponents pel que considerem, és una falta molt greu.

Mostra el fil

🧨 El Comissari Europeu Didier Reynders i Societat Civil Catalana han violat el reglament de la Comissió Europea, pel que fa al codi de conducta i de transparència.

Segons l'article 7 del Codi de Conducta dels Membres de la Comissió Europea, aquests només es poden reunir amb organitzacions o persones que estiguin registrats al Registre de Transparència. eur-lex.europa.eu/legal-conten)

Bona diada de Gaudiu-ne, regaleu cultura i compartiu-la! Nosaltres us deixem el nostre repositori de cultura lliure culturalliure.pirates.cat/

Colpidor recull de testimonis de Bucha fet per un company de Noruega que encapçala l'acció per ajudar a les persones refugiades al terreny.

. Ens estan vigilant 📱👀

Cada trucada, cada missatge enviat o rebut, cada fotografia feta... Tot això ha estat vigilat pel govern espanyol.

Doncs res, el TJUE ha decidit que els canons digitals són vàlids. Som de tornada al 2008.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.