Avui ens llevem amb la bona notícia dels excel·lents resultats del partit pirata txec a les seves eleccions regionals i al Senat.

Un regal per un dia especial, el nostre desè aniversari! 🎂

Enguany no podem celebrar-ho en persona però us prometem sorpreses els pròxims 12 mesos 😉

Per començar, molt aviat... Publicarem el nostre primer llibre! N'estem tancant els detalls de l'edició digital, amb l'idea de fer-ne l'edició física més endavant.

Recursos per baixar la corva d'infecció i passar l'aïllament el millor possible actua.frenalacurva.net/

Finalment, demanem el cessament del conseller Miquel Buch, en base a les grans mancances que ha demostrat en matèria de gestió de crisis que han provat la seva incapacitat per fer-se càrrec de les responsabilitats inherents a la Conselleria d’Interior.

Mostra el fil

Ens sumem a les reclamacions de la Plataforma Cel Net i exigim a la Generalitat diverses mesures com actualitzar els mecanismes de comunicació d’emergències i impulsar una revisió de la planificació industrial de la zona per convertir l’actual indústria en química verda.

Mostra el fil

La decisió sobre el confinament, o no, en una situació de crisi química no pot dependre de la percepció de risc dels ciutadans de manera individual, sinó que l’administració ha d’emetre un missatge clar, directe i entenedor sobre les conductes que aquests han de desenvolupar.

Mostra el fil

El Polígon ha estat l’escenari d’accidents de diversa gravetat. La població del Camp pot estar exposada de forma continuada a riscos per la seva salut. Lamentem l’actitud passiva de la Generalitat a l’hora de buscar solucions per les demandes del territori respecte aquest tema.

Mostra el fil

Comunicat de Pirates de Catalunya sobre l'accident a la planta d'IQOXE de la Canonja

Volen mostrar el nostre condol als familiars i amics de les tres persones que han mort, així com desitjar una ràpida recuperació a les persones ferides i afectades.

pirates.cat/bloc/comunicat-de-

Els Pirates donem suport a la manifestació de @CelNet_Francoli per avui a les 19.00 h. a la Plaça de la Font de Tarragona com a resposta a l'explosió d'ahir.

Vine amb una màscara!

Tot el suport a aquesta petició de Criptica, PDLI, l'Associació d'Internautas, Facua i d'altres.

Exigim al Defensor del Pueblo que l'accepti i porti la llei Mordassa Digital al Tribunal Constitucional!

m.eldiario.es/tecnologia/decre

Tot el suport a la família de la persona morta. També per la família de la persona desapareguda.

Tota la força a les veïnes del Camp de Tarragona!

Molt pendentes de l'accident a Tarragona i, especialment, de l'estat de les persones ferides.

Seguiu les indicacions d'EmergenciesCat i el 112 i no difonguem rumors!

Per últim, Francisco Garrobo ha exigit al president del Parlament Europeu que garanteixi la seva seguretat i ha explicat que “els pirates demanarem participar d’aquesta delegació a través dels nostres eurodiputats”.

Mostra el fil

Markétka ha afirmat que “hi som representats pirates de tres països diferents per evitar que el dret europeu i les sentències del TJUE es quedin en res”. “Som nosaltres, els eurodiputats, qui hem de decidir sobre la retirada de la immunitat dels eurodiputats i no Espanya.

Mostra el fil

L’eurodiputat pirata alemany Patrick Breyer ha sol·licitat a la Comissió Europea que “comenci a mirar més enllà de Polònia i Hongria en relació a les garanties de l’estat de dret” assenyalant a Espanya, després de citar diversos exemples com la persecució de la sàtira política.

Mostra el fil

Francisco Garrobo demana que es garanteixi que l'Oriol Junqueras pugui prendre la seva acta i que els eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín, així com Clara Ponsatí després del Brexit, tinguin assegurada la seva mobilitat per Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol.

Mostra el fil

En paraules de Carlota Jover, “el Grup d’Estats contra la Corrupció s’ha referit a la politització de la justícia espanyola com el seu taló d’Aquil·les i el cas de l’eurodiputat Oriol Junqueras no és més que un exemple de com això vulnera els drets dels ciutadans“.

Mostra el fil

European Pirates diu no al suplicatori, la repressió i la politització de la justícia espanyola

Pirates de Catalunya i European Pirates ha realitzat una roda de premsa al Parlament Europeu on ha constatat la politització de la justícia espanyola i el seu ús partidista.

pirates.cat/bloc/european-pira

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.