L'advocat @josepjover presenta en nom de @partit_pirata una denúncia a Europa contra Espanya per no complir directives europees i tancar webs de @tsunami_dem elpuntavui.cat/en-temps-real.h

Rebre propaganda electoral:

Si has escollit la 4a opció, t'expliquem com donar-te de baixa: pirates.cat/bloc/vols-deixar-d

El nou Parlament comptarà amb la participació de 4 eurodiputats Pirates d'arreu d'Europa, i cal felicitar-los!
🇨🇿 Blahopřeji @marcel_kolaja
🇩🇪 Herzliche Glückwünsche @piratenpartei@joindiaspora.com
🇪🇺 Congratulations @eupirates (twitter 😜)

Des del Partit Pirata volem donar-vos 16672 gràcies per haver confiat en nosaltres en aquestes eleccions. Seguim treballant per defensar els vostres drets i ho farem al vostre costat! 🇪🇺

Ei @spla, ens estem trobant problemes intentant seguir comptes de fora de la xarxa @mastodontcat, no aconseguim seguir a comptes de friendica com "piraten_news@social.yl.ms", pp-"rek@social.yl.ms" o "piratenhamburg@pirati.ca" ni de diaspora com "piratenparteiaachen@pod.geraspora.de" o "rubpiraten@pirati.ca"
S'hi pot fer res?

És hora de defensar els nostres drets digitals: !

MANIFESTACIÓ amb @partit_pirata i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

Demà ! Concentració amb @amicalwikimedia i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

➡️ Ajudeu-nos a presentar la coalició Poble Lliure - Som Alternativa - Pirates de Catalunya: Front Republicà a les 📝 Necessitem milers d'avals en clau rupturista per avançar en el mandat de l'1 d'Octubre. Entreu a la pàgina web www.front-republica.cat i descarregueu-vos les fulles per aconseguir els avals a cada circumscripció ✊

➡️ Entreu al web front-republica.cat
➡️ Seguiu-nos al canal de Telegram: t.me/frontrepublica
➡️ Seguiu-nos al Twitter: twitter.com/Front_Republica

Llegiu i compartiu el manifest del Front Republicà a les :

📄 COMUNICAT | Cal un vot republicà, de ruptura i radicalment democràtic a les . Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya ens hi comprometem.

La llista la formaran persones que garantiran el compromís de no votar cap força que no defensi explícitament ✔️ el dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats, la defensa dels drets socials i ❌ la derogació dels articles 155 i 135 de la CE.

Els portaveus de les tres organitzacions, Guillem Fuster de Poble Lliure, Albano Dante de Som Alternativa i Muriel Rovira de Pirates de Catalunya, presenten el compromís de no donar suport a cap partit sense el compromís irrenunciable de defensar els drets socials i l'autodeterminació.

Les tres organitzacions considerem que en el moment present tenim l'obligació de combatre públicament i arreu la situació d'opressió i abús que patim el poble català, i que cal bastir un front comú que no cedeixi i defensi de manera irrenunciable els interessos populars.

Hem decidit articular una candidatura que permeti presentar batalla a les .

🔴 Avui Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya presentem la candidatura republicana i rupturista per les : constituïm el Front Republicà. ✊

Comunicat oficial: Pirates de Catalunya ratifica l'acord amb @Poble_Lliure@twitter.com
i @SomAlternativa@twitter.com
per les eleccions del pirates.cat/bloc/pirates-de-ca

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.