Finalment, demanem el cessament del conseller Miquel Buch, en base a les grans mancances que ha demostrat en matèria de gestió de crisis que han provat la seva incapacitat per fer-se càrrec de les responsabilitats inherents a la Conselleria d’Interior.

Ens sumem a les reclamacions de la Plataforma Cel Net i exigim a la Generalitat diverses mesures com actualitzar els mecanismes de comunicació d’emergències i impulsar una revisió de la planificació industrial de la zona per convertir l’actual indústria en química verda.

La decisió sobre el confinament, o no, en una situació de crisi química no pot dependre de la percepció de risc dels ciutadans de manera individual, sinó que l’administració ha d’emetre un missatge clar, directe i entenedor sobre les conductes que aquests han de desenvolupar.

El Polígon ha estat l’escenari d’accidents de diversa gravetat. La població del Camp pot estar exposada de forma continuada a riscos per la seva salut. Lamentem l’actitud passiva de la Generalitat a l’hora de buscar solucions per les demandes del territori respecte aquest tema.

Comunicat de Pirates de Catalunya sobre l'accident a la planta d'IQOXE de la Canonja

Volen mostrar el nostre condol als familiars i amics de les tres persones que han mort, així com desitjar una ràpida recuperació a les persones ferides i afectades.

pirates.cat/bloc/comunicat-de-

Els Pirates donem suport a la manifestació de @CelNet_Francoli per avui a les 19.00 h. a la Plaça de la Font de Tarragona com a resposta a l'explosió d'ahir.

Vine amb una màscara!

Tot el suport a aquesta petició de Criptica, PDLI, l'Associació d'Internautas, Facua i d'altres.

Exigim al Defensor del Pueblo que l'accepti i porti la llei Mordassa Digital al Tribunal Constitucional!

m.eldiario.es/tecnologia/decre

Tot el suport a la família de la persona morta. També per la família de la persona desapareguda.

Tota la força a les veïnes del Camp de Tarragona!

Molt pendentes de l'accident a Tarragona i, especialment, de l'estat de les persones ferides.

Seguiu les indicacions d'EmergenciesCat i el 112 i no difonguem rumors!

Per últim, Francisco Garrobo ha exigit al president del Parlament Europeu que garanteixi la seva seguretat i ha explicat que “els pirates demanarem participar d’aquesta delegació a través dels nostres eurodiputats”.

Markétka ha afirmat que “hi som representats pirates de tres països diferents per evitar que el dret europeu i les sentències del TJUE es quedin en res”. “Som nosaltres, els eurodiputats, qui hem de decidir sobre la retirada de la immunitat dels eurodiputats i no Espanya.

L’eurodiputat pirata alemany Patrick Breyer ha sol·licitat a la Comissió Europea que “comenci a mirar més enllà de Polònia i Hongria en relació a les garanties de l’estat de dret” assenyalant a Espanya, després de citar diversos exemples com la persecució de la sàtira política.

Francisco Garrobo demana que es garanteixi que l'Oriol Junqueras pugui prendre la seva acta i que els eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comín, així com Clara Ponsatí després del Brexit, tinguin assegurada la seva mobilitat per Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol.

En paraules de Carlota Jover, “el Grup d’Estats contra la Corrupció s’ha referit a la politització de la justícia espanyola com el seu taló d’Aquil·les i el cas de l’eurodiputat Oriol Junqueras no és més que un exemple de com això vulnera els drets dels ciutadans“.

European Pirates diu no al suplicatori, la repressió i la politització de la justícia espanyola

Pirates de Catalunya i European Pirates ha realitzat una roda de premsa al Parlament Europeu on ha constatat la politització de la justícia espanyola i el seu ús partidista.

pirates.cat/bloc/european-pira

A més, recordem als menys recordats: al Dani Gallardo, pres polític a Madrid, i als empresonats als CIEs i expulsats del país, i hem demanat que s'aturi la repressió, tant de l'estat espanyol com la interna, així com mantenir la lluita del dret d'autodeterminació a les institucions pero sobretot al carrer, amb referència a la gent de .

En Josep Jover, advocat, i en Francisco Garrobo, portaveu, han parlat a l'acte d'Omplim Estrasburg en nom de Pirates, per explicar la denúncia contra l'Estat espanyol i l'estratègia a nivell judicial europeu.

Demà al Parlament Europeu, a les 14.45 h, roda de premsa dels Pirates Europeus amb la intervenció del nostre portaveu Francisco Garrobo, l'advocada i membre del nostre grup jurídic, Carlota Jover i l'eurodiputada Marketa Gregorova!

Bon dia!

Avui som a Estrasburg! Agenda:

11.30 h: Participació a la concentració d'Omplim Estrasburg.

17.00 h: Assistència al ple del Parlament Europeu.

Durant la tarda: Reunions amb eurodiputades de diversos partits.

I demà roda de premsa amb les companyes eurodiputades pirates!

Una asociación de juristas se querella contra 20 jueces por parcialidad y afinidad con el PP bit.ly/35CgmVf
| Perfecto para enlazar con la denuncia de @partit_pirata

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.