Publicació fixada

Primer avís del 2020!! Tots aquells followers que no bramin res (Tootegin) i tinguin perfils privatitzats, queden directament unfollow per una servidora. Queda dit, i no vull semblar borde. Qui avisa no és traïdor :postgresql:

Acabe de decidir que mai més tornaré al Camí de Sant Jaume.

📄 Presentarem recurs contra la decisió del TSJC d’excloure’ns del cas de la sentència del 25%: els arguments són irregulars!

‼️ Atempten contra el principi de contradicció: només accepta la participació d'entitats que defensen executar la sentència.

👉
bit.ly/3ODQNKj

No us passa que el toc de queda us talla el rotllo que flipes per anar a Bcn?? Jo quan hi baixo a de ser estrictament necessari i aprofito per voltar, però amb la por latent de que em multin si se'm fan les 22h allà.

Ey gent Hola!! Com esteu??? Fot mil que no entrava per aquestes contrades!!

Pot ser que hi hagi més moviment al Mastodont. Social que aquí? Perquè si és així potser em canvio de bàndol...

Totes aquestes empreses que posen tant alegrement:- "t'ho portem a casa com sempre!!" Es mereixeríen que la gent deixés de compra'ls-hi, perquè deixen molt que desitjar com exploten i lo poc que els importa la salut dels seus treballadors/es i transportistes!!!

Ey gent!! Com porteu el confinament a casa?? Feia molt que no passava per aquí!! Com esteu!!???😷

Ey gent!! Que ja he tornat, he estat uns dies fent formació de monitors al Collell i per això estava desapareguda ara veig el Mail que algú va preguntar on m'havia ficat!! JA SÓC AQUÍ!!!😁 👍🏼 @jordireka68

Però cada setmana em passa amb un o altre i em molaria com estabilitzar-me amb UN i que va es impossible.I m'il·lusiono i prf... Una bona merda l'Skater el simpàtic de Vilafranca, el mirada trista de St. Andreu, el que vol però no pot... Tots ja m'estan cansant molt massa i és una pena perquè cony!! Amb lo maco que podria ser

Mostra el fil

Jo realment no entenc els tios els hi dones tot i ets hiper amable i et lies i tot i quan jo vull ja llavors desapareixen per on van venir un dia jo flipo... Tinguin 30 26 anys. No entenc res i quan et fas la dura x dura marxen i quan ets way xq ja tenen lo q volien marxen igual. i jasta i jo vull més amistat i si ens liem millor i llavors ells ja no. No ho entendré mai això!

Vaig aveure un parell de Capítols més de The Mandalorian que la cosa s'està posant interessant... :yoda:

Mostra el fil

Nota mental: Demà a les 14:00 tothom al Parlament i Urquinaona!! Ho tormarem a fer :llibertatpresospolitics: :estelada:

Estar fent promo de Mastodont al bar on estavem d'Skanking i que un paio em digui que MASTODONT és una cançó boníssima de heavy metal.

O més bem dot un nazi mature gorderas fent de segurata de discoteca i radere dos més

Mostra el fil

... I dic pero tu eres pelao o que te pasa i OH SORPRESA!!! Llevo desde joven con pelaos soy brigada blanquiazul i de los hell angels -1% resumint un fatxa, tot dit.

Mostra el fil

colega aquell d'allà esta lluny, senyalo i torna a vindre dw nose on el segurata gordo i ab tattoos dubtosos i diu como le hagais algo alchaval pillais no kiero bronkas de pelaos etc

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.