Tut fixat

Enamorat de per la seua potència i simplicitat tant d'ús com de gestió dokuwiki.org/dokuwiki

sasogu ha impulsat

Sabies que Phabricator, la plataforma de desenvolupament de la Viquipèdia i d'altres projectes lliures com ara CommonsCloud, només està traduïda al 6% en català?

Revertim-ho la setmana vinent amb una hackató de traducció: no us calen grans aptituds informàtiques!

📆 17 de març de 2020
🤝 Amb Femprocomuns, LliureTIC i bTactic
📌 Espai femProcomuns a Ràdio Contrabanda, Plaça Reial (Barcelona)
🔗 Inscripció gratuïta al següent enllaç:
commonscloud.coop/comunitat/ph

sasogu ha impulsat
sasogu ha impulsat

Fusilado por un tribunal militar en juicio sumarísimo. La educación como herramienta para transformar el mundo siempre ha resultado molesta a los poderosos.

sasogu ha impulsat
sasogu ha impulsat
sasogu ha impulsat
sasogu ha impulsat

Use #Emacs to get social and track your todo list | Opensource.com
opensource.com/article/20/1/em

Access Twitter, Reddit, chat, email, RSS, and your todo list

sasogu ha impulsat

Per als que heu deixat els bons propòsits d'any nou per a després de Reis (prudent decisió, la compartisc) i us esteu plantejant estudiar informàtica, us recorde el recopilatori de material didàctic de l'Institut Obert de Catalunya que vaig fer fa uns dies: un guió bash per descarregar ràpidament els materials dels cursos de FP d'informàtica que l'IOC ofereix sota llicència oberta. Materials de qualitat i en català.

wp.me/p1dYEv-1r3

sasogu ha impulsat

Tele trabajar con Mastodón es igual que acostarse con la pareja que te gusta y decir que vas a dormir. He dicho.

sasogu ha impulsat

Finlandia es el país más feliz del mundo por segundo año consecutivo, España el trigésimo, Finlandia gasta el 30,9% del PIB en protección social, España, menos del 17%, Finlandia tiene una presión fiscal del 42,2%, España del 34,4%.

Aquí, algunos les llamarían comunistas

elpais.com/especiales/2020/fin

sasogu ha impulsat

Una ceguera y colaboracionismo que empiezan a ser endémicos en el periodista deportivo de este país. Pocos nombres son capaces de mostrar algo de compromiso y posicionarse de manera frontal contra el poder en el fútbol. lasexta.com/el-muro/antonio-ma

sasogu ha impulsat
@dsteve

Comencé a utilizar alternativas libres de software en 2003. Básicamente, porque había herramientas que requerían pagar licencias. Investigando, me encontré con el software libre, primero, y luego con todas las razones éticas que conlleva el iuso de muchas de ellas. En 2004, casi no tenía programas privativos en la compu, así que me decidí cambiar todo el sistema operativo. En aquel momento, era una tarea que requería mucho tiempo y esfuerzo para usuarixs principiantes. Ahora es muy sencillo probar e instalar casi cualquier distribución.
A medida que unx aprende cómo proceden las corporaciones tecnológicas también comienza a ser una opción ético/política para quienes no quieren colaborar o ser usadxs por esas empresas.
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.