socjo ha impulsat
socjo ha impulsat
socjo ha impulsat
socjo ha impulsat

Un consejo para comprar libros por internet: Si queréis comprar fuera del entorno Amazon (Iberlibro o Abebooks, por ejemplo, pertenecen a Amazon) os recomiendo la web de Uniliber, una asociación española de libreros de antiguo, viejo, usado y agotado que se han juntado para montar este portal de venta y aquí encontráis joyitas uniliber.com/

socjo ha impulsat

| La presa Carmen Badía compleix un mes de vaga de fam en estat molt crític bit.ly/2WXyd5i Article de Vicent Almela - via @La_Directa

socjo ha impulsat
socjo ha impulsat
ATENCIÓN COMUNIDAD Nuestro proveedor de servidor donde tenemos el GNUSOCIAL y algún servicio mas, va a actualizar su plataforma los días 9 y 11 de Abril a las 14:00 y nos quedaremos sin patio de vecinas  DURANTE UNA HORA. Os seguiremos informando. Aprovechamos para dar las gracias a las que cuidan de nuestros servicios para hacer posible la soberanía tecnológica.  Os agradecemos que nos repliqueis el mensaje para que todos lo sepan.)))
socjo ha impulsat


Que tal sí...
Me'n vaig a viure a un lloc on hi ha una cultura amb mil anys d'història. Els ignoro, no m'interesso en aprendre res d'ells i els menyspreu. Dic que aquesta és la meva terra, el meu país, que estan adoctrinats. Exigeixo que parlin en el meu idioma.
Ens ho estan fent

socjo ha impulsat

BOMBA: Ciudadanos comprava dossiers contra rivals polítics a 2000 euros a un terrorista. Que podem fer difusió o encara no toca? m.xcatalunya.cat/noticies/deta

socjo ha impulsat

ahir a mitjanit a Euronew la mani de Madrit sortia en primer lloc de les notícies internacionals, per davant de les Guilles Jaunes de Paris o el Brexit. TVE, TELE5, ANTENA3 que s'ho facin mirar. Fàstic de colonialisme.

socjo ha impulsat

Vídeo de New York Times confirma que fue la oposición venezolana quien quemó la ayuda humanitaria

nytimes.com/2019/03/10/world/a

Cercanr versions bizarres. Fantàstic "El noi del sucre - A mi manera" a YouTube
youtu.be/7rsqtWF_eg8

Que algú li expliqui a la meva senyora que una sopa de cigrons (per posar-li un nom) no és hummus.

Ajudeu un pobre mascle desorientat, si us plau.
L'any passat em van dir que els homes no haviem de participar de la vaga del 8M, perquè es tractava de fer evident que si les dones s'aturaven, s'aturava el món sencer. És a dir, que la solidaritat no la mostressim fent vaga, precisament.
Enguany no he sentit res d'això; em fa la impressió que les crides a la vaga són generals, tot i que no explícitament.
Algú em pot dir si s'espera que recolzem la vaga participant-hi, o no?
Gràcies, amics/gues.

Ara que tothom s'està associant a Òmnium, veig que la història de la meva vida és ben bé anar contracorrent.
Jo fa anys que era soci d'Òmnium, i em vaig esborrar el dia 21D. Jo era a Pla de Palau quan van arribar els lliristes provinents de l'acte d'Òmnium de l'estació de França, amb una superioritat moral que no se sap com es justifica, arrencant-nos caputxes i impedint el moviment dels contenidors. La policia els va felicitar. Nosaltres no els vam hostiar. Però no volia compartir res amb ells.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.