Amb tots els avets acumulant-se a les voreres i al costat dels contenidors s'evidencia que ja han acabat les festes nadalenques.

Avui l'home dels nassos és el veí. No perquè sigui la primera persona que he vist. De fet, ni tant sols l'he vist.

El veí és l'home dels nassos perquè a les 8 del matí ha començat a fer obres (picar amb el martell) i m'ha tocat molt els nassos.

I ara que és 1/4 i mig d'11, ja no fa soroll...

Un dels dies de Nadal més càlids que recordo en molt de temps, especialment comparat amb els dies precedents. Aquest vespre al barri es veuen les terrasses dels bars oberts prou concurregudes. Especulo que són gent que comenta i es desfoga amb companys de bar havent interactuat amb cunyats i altres familiars durant l’àpat de Nadal finalitzat tot just fa un parell d’hores.

Que passeu molt bones festes, comunitat mastodòntica! 🎄🥳

M'ho sembla a mi, o es veu a molta més gent amb la màscara posada pel carrer? I no pas al Portal de l'Àngel de Barcelona...

A @softcatala volem redissenyar una mica el nostre lloc web softcatala.org (res exagerat, només ordenar de nou els elements i donar més visibilitat als serveis més populars).

Per a fer-ho, ens cal ajuda dels nostres usuaris 🤩 hem preparat un petit taller “gamificat” on els voluntaris que vullguen participar jugaran a un joc d’ordenació de targetes que ens servirà per a arreplegar “feedback”.

Si hi voleu participar, ompliu el formulari següent: docs.google.com/forms/d/e/1FAI

Vos esperem! Gràcies! 😄

The log4j thing was the lesson that was supposed to have been learned by Heartbleed: nobody knows what critical FLOSS software components they use that are maintained by underfunded volunteers in their spare time. Meanwhile the Googles and Facebooks and similar software companies make mind boggling profits.
Is the Core Infrastructure Initiative still alive?

Albano Dante Fachín :

"Em fa una mandra terrible escriure l'article que estàs a punt de llegir. Em fa mandra perquè ja s'ha escrit molt sobre la criminalització de l'independentisme. "

mailchi.mp/octuvre/amenaces_xa

The book cataloguing and lending website @inventaire has just joined the Fediverse. You can now follow Inventaire members from Mastodon etc:

mamot.fr/@inventaire/107405333

Woooo! Welcome Inventaire! 🍾 🥂

For example, this is an Inventaire user as seen from the Fediverse:

@Georges

...and here is the user's page on Inventaire:

inventaire.io/inventory/George

#FediTips #Fediverse #MastoTips #ActivityPub #Inventaire

tip: update your base image at the beginning of the recipe (RUN apt-get update; apt-get upgrade -y or RUN yum update -y). Not only for security reasons, but also you might need to have ca-certificates package updated as well when downloading from a HTTPS resource.

No funciona CatSalut, tenim òmicron pel món, el català no és a les plataformes d'streaming... Mentre es fa dissabte, una mica d'ambient : youtube.com/watch?v=2Qi8OaMhLJ

No és un cigaló de Baileys, és allioli amb salsa de soja que empro com a salsa en àpats com ara hamburgueses.

325 - Adios Vim, hola NeoVim

Que razones te pueden llevar a cambiar Vim por NeoVim? Configuración mas sencilla e inteligible, un lenguaje de programación como Lua, y mas

https://atarea...

youtube.com/watch?v=MfGqYXqtO2

Presentació feta avui en el marc dels 50 anys de l'IBB-UB (on vaig fer els meus estudis doctorals) slides.com/similis/ibb-a-divul

Ja porto un parell d'hores de diumenge destriant i desant a les adreces d'interès les pestanyes acumulades de fa mesos que ara finalment estic tancant.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.